Alo/Đ.M. JA SAM MORALNA NULA! Kristijan otvorio dušu i progovorio o javnoj prevari i odnosu sa Kristinom, pa isprozivao gledaoce koji su mu kritikovali ljubavnicu! 23:38 Vip 0
Alo/Đ.M. MAJA ĆE IZGORETI! Filipu se sviđa Ana Korać, zadrugar uradio ovaj potez koji će Marinkovićevu dovesti do nervnog sloma! (FOTO) 23:20 Vip 0
Alo/Đ.M. SRPSKA ZASTAVA I PATRIOTSKE PESME! Paula podelila emotivan trenutak sa svadbe Maje i Alena, mlada pustila glas i dovela atmosferu do usijanja! (VIDEO) 22:44 Vip 0
Alo/M.K. POSLE VERIDBE NA RED DOŠLA I SVETSKA SLAVA? Mina Vrbaški na korak da postane manekenka, a evo ko joj je ponudio saradnju (FOTO) 22:26 Vip 0
Alo/M.K. VRELIJE OD OVOGA NE MOŽE! Iva Grgurić se slikala u minijaturnom bikiniju i digla temperaturu (FOTO) 21:52 Vip 0
Pink/Alo/Đ.M. NE KRIJU SREĆU! Rialda i Kenan došli na venčanje Maje i Alena, zadrugarka blista u provokativnoj haljini, a ovo su poklonili mladencima! 21:00 Vip 0
Pink/Alo/Đ.M. VERIĆEMO SE U DUBAIJU! Stefan i Dragana šokirali odlukom, otkrili planove za budućnost, a slučajno potvrdili i vezu svojih bivših cimera! 20:31 Vip 0
Alo/Đ.M. ALEN I MAJA IZGOVORILI SUDBONOSNO DA! Luna snimila trenutak koji je raznežio sve prisutne, Đoganijeva nije mogla da kontroliše emocije (VIDEO) 19:34 Vip 0
Alo/M.K. NEKADA SU BILI SREĆNA PORODICA! Isplivala fotografija Gagija i Anabele stara 25 godina, jedan detalj je svima zapao za oko (FOTO) 19:31 Vip 0
Alo/M.K. KAKVO TELO DEVOJKO, JEL SI SVESNA ŠTA IMAŠ? Misica se razgolitila usred mora, a ljudi ne mogu da poveruju kakav struk ima (FOTO) 19:13 Vip 0
Republika/Alo/Đ.M. SLAVLJE MOŽE DA POČNE Luna i Marko stigli na Majino i Alenovo venčanje, Đoganijeva blista u haljini, a mladencima su poručili veoma bitnu stvar! 18:36 Vip 0
Alo/D.I. SPASILO ME JE OBEZBEĐENJE! Dušica otkrila nove detalje drame sa Vukom Mobom, voditeljka od šoka i stresa nije mogla da spava! 17:53 Vip 0
Alo/Đ.M. PRAVA LJUBAV UVEK POBEĐUJE! Prvi snimak sa venčanja Maje i Alena, par nikad srećniji, a trudna mlada blista u belom uz trubače i šampanjac! (VIDEO) 17:42 Vip 0
Alo/Đ.M. NAKON NAPADA I VREĐANJA DUŠICE JAKOVLJEVIĆ! Vuk Mob uputio užasne stvari čelnicima Pinka, ne prestaje sa prozivkama posle skandala u emisiji! 17:02 Vip 1
Alo/M.K. ISPLIVALO SVE NA VIDELO! Porodica i prijatelji osuli paljbu po reperu, strahuju za život Tare Simov 16:45 Vip 0
Alo/N.D. PRETILI SU MI NAORUŽANI MUŠKARCI, NENAD IMA ZABRANU PRILASKA Tara nastavlja sa iznošenjem šokantnih činjenica o reperu i njihovom odnosu! 16:39 Vip 1
Alo/N.D. DOVEO JE BRATA I MAJKU DA ME PONIŽAVAJU! Tara Simov konačno otvorila dušu o paklu kroz koji je prošla sa Nenadovom porodicom! 16:26 Vip 1
Alo/M.K. SVATOVI KUPILI MLADU! Prva fotografija Maje Marković u venčanici, Alen ne može da sakrije sreću (FOTO) 15:59 Vip 0
Alo/M.K. DANAS JE ZA NJIH VELIKI DAN, ALEN I MAJA SE DANAS VENČAVAJU! Mladoženja sa svatovima krenuo da otme mladu! (FOTO) 15:31 Vip 0
Alo.rs/D. I. VUK MOB NASRNUO NA DUŠICU JAKOVLJEVIĆ Reper tokom reklama skočio na voditeljku, obezbeđenje je spasilo! 13:43 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
IMA MRTVIH I RANJENIH, HOROR U NEMAČKOJ Automobili uleteli u masu i NEMILICE GAZILI, ljudi panično bežali (VIDEO) 20:23 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 21. DECEMBAR Rakovi su zaljubljeni, Vodolije muče finansije, a šta čeka ostale? 19:27