Kurir/Alo.rs/D. I. BOMBA! MINA VRBAŠKI OBJAVILA PREPISKU S OŽENJENIM FUDBALEROM Starleta tagovala njegovu ženu, svi u neverici! 08:47 Vip 0
Alo.rs/D. I. TARA OBJAVILA SNIMAK DOK ŠA PROVALJUJE NOŽEM KOD NJE A onda pokazala fotke stravičnih povreda! (FOTO+VIDEO) 07:53 Vip 2
Alo/M.K. ŠA JURIO TARU NOŽEM PO KUĆI? Nenad Aleksić Ša se oglasio povodom optužbi na njegov račun, nije mogao više da ćuti (FOTO) 22:52 Vip 1
Pink/Alo/M.K. BILO JE NASILJA, JURIO JE NOŽEM! Đedović obelodanio detalje veze Tare i Ša, stravične optužbe je izneo na račun repera! 22:43 Vip 1
Pink/Alo/M.K. BEZ DLAKE NA JEZIKU! Matora se iznenadila informacijom da Sanja ima dečka, pa otkrila šta misli o tome 22:22 Vip 0
Alo/D.S. TAJ STANČIĆ JE SVE ŠTO IMAŠ! Ša pokazao stan u kom je živeo sa Ivanom, a ovaj detalj je odmah uklonio! 22:14 Vip 1
Alo/M.K. SLIKANJE NA JAHTI POSTAO JE TREND MEĐU ZADRUGARKAMA! Marija Ana Smiljanić se skinula u bikini i ostavila muškarce bez daha (FOTO) 21:36 Vip 0
Alo/M.K. VERILA SE MINA VRBAŠKI? Bivša zadrugarka podigla prašinu novom fotografijom, dijamant se presijava (FOTO) 19:34 Vip 0
Svet i Skandal/Alo/D.S. MAJA MARINKOVIĆ O PRETNJAMA KOJE JE UPUTILA DRUGARICI: Nije baš tako, evo šta je bilo! 19:24 Vip 1
Pink/Alo/M.K. SPREMAM SE PSIHIČKI! Maja Marković se oglasila pred venčanje sa Alenom, a evo šta je rekla 19:20 Vip 0
Alo/M.K. LJUBAV CVETA! Luna izašla u provod pa tom prilikom obukla nikad izazovniju haljinu , Miljković totalno odlepio (FOTO) 18:51 Vip 3
Kurir/Alo/ D.S. PLJUJE PO ULICI, ČAČKA NOS PA ZUBE Komšije opleli po Lepom Mići, a pomenuli i njegovu ženu! 18:37 Vip 1
Alo/D.S. JAČE, JAČE Kemezova snimala Miljanu Kulić u liftu, orila se zgrada Pinka, ovo niste videli uživo u programu! (VIDEO) 18:07 Vip 0
Alo/M.K. OVO ĆE BITI BOLNO! Oglasila se Tara Simov i uputila brutalnu poruku reperu, neće mu biti dobro kad vidi (FOTO) 16:41 Vip 0
Alo/M.K. NAKUPILO MU SE SVE, PRELOMIO JE! Fran Pujas spakovao kofere, odlučio da napusti Srbiju (FOTO) 16:23 Vip 0
Alo/M.K. ĐEDOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI? Bivšem zadrugaru došlo medicinsko osoblje hitno u stan (FOTO) 15:34 Vip 0
Alo/M.K. MINA VRBAŠKI I DALJE PATI ZA NJIM? Zadrugarka objavila sliku iz apartmana gde je nekad uživala sa njim, njen potez bacio sve u rebus (FOTO) 15:12 Vip 0
Alo.rs/D. I. LUNA SE PREPOLOVILA Đoganijeva izgleda kao da se nije ni porađala posle samo dva meseca! 11:25 Vip 2
Alo.rs/D. I. LEGLA NA PRLJAV POD, A RAZLOG ĆE VAS ŠOKIRATI Miljana Kulić ponovo sablaznila ponašanjem! 10:40 Vip 2
Alo.rs/D. I. SVE SI DOBILA NA PATETIKU Milicu Kemez napala gledateljka, ona pobesnela: Ne dirajte me! 09:22 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
IMA MRTVIH I RANJENIH, HOROR U NEMAČKOJ Automobili uleteli u masu i NEMILICE GAZILI, ljudi panično bežali (VIDEO) 20:23 Vesti 0
MUŽ I ŽENA POGINULI, DECA TEŠKO POVREĐENA Tragedija porodice iz Srbije u Mađarskoj, imali lančani sudar! 19:13 Hronika 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 21. DECEMBAR Rakovi su zaljubljeni, Vodolije muče finansije, a šta čeka ostale? 19:27