Alo/Đ.M. NIKADA JE NISTE VIDELI U OVAKVOM IZDANJU Anđela važi za najlepšu zadrugarku, a sada je pozirala ispred ogledala i to bez trunke šminke (FOTO) 11:14 Vip 4
Alo/Đ.M. TRESAO SE I MIKIJEV REHAB Nova brutalna akcija Dalile i Cara, zadrugarka skače i stenje, šok scene u rijalitiju (VIDEO +18) 08:00 Vip 3
Alo/N.S. HAOS! MILICA ŠUTNULA MENSURA Ajdarpašić dobio je šut u zadnjicu, a evo šta mu je Veselinovićeva poručila (VIDEO) 17:11 Vip 0
Republika.rs/Alo/N.S. PONUDIO MI JE 100.000€ ZA NOĆ SA MNOM Anja Todorović progovorila o povratku u Zadrugu, priznaje kakve ponude dobija 21:26 Vip 2
Alo/Đ.M. EGZORCIZAM, SE*S UŽIVO, RAZBIJANJE GLAVE Ovo su najskandaloznije scene u Zadruzi ikada, a zbog jedne su morali da reaguju i čelnici Pinka (VIDEO) 11:53 Vip 0
Alo/Đ.M. MILJANA JE RASKRINKALA Kulićeva naterala Diu Kostić da konačno prizna zašto je napustila Švajcarsku i da prizna odakle zna Aleks Nikolić 07:37 Vip 0
Alo/N.D. BIO JE BAŠ UPORAN Maja Marinković otkrila detalje odnosa sa Janjušem, pa priznala koliko često se viđaju 22:30 Vip 2
Alo/N.D. ISTERIVALI SU ĐAVOLA IZ TEBE, PLAKALA SI I BUNCALA Dejan otkrio stravične detalje iz života bivše žene 09:01 Vip 0
Alo/Đ.M. VANREDNO UBACIVANJE U ZADRUGU Produkcija potvrdila, ulazi najkontroverznija rijaliti učesnica ikada da ovom zadrugaru napravi haos 20:06 Vip 2
Alo/Đ.M. SRAMOTA Gruja indirektno potkačio suprugu i to u programu uživo, zadrugari ne veruju da neko može da izgovara ove reči i to javno 15:09 Vip 0
Alo/A.J. TI SI NAJBOLESNIJA OSOBA Filip Car ne može da podnese bliskost Dalile i Mine, obratio se bivšoj 08:00 Vip 0
Alo/Đ.M. TI SI NIŽI STALEŽ OD MENE Marko Osmakčić ponizio Viktoriju nikad brutalnije, spomenuo i roditelje i otkrio zašto je ne vole 13:45 Vip 0
HitInformer/Alo/N.S. IZBACILA SAM OVO IZ ISHRANE I SMRŠALA 7 KG Sanja Stanković otkrila kako je dovela liniju do savršenstva 11:40 Vip 0
Alo/N.D. TRUDNA SI, NE BLAMIRAJ SE Miljana ponovo spopada Zolu, Bebica je podseća da je u drugom stanju 13:37 Vip 1
Alo/N.S. HLADAN TUŠ Mateja odbio Minu, zadrugarka u šoku, ovo joj se još nije desilo (FOTO) 10:14 Vip 0
Pink/Alo/T.R. ODUŠEVILA POTEZOM I FOTKOM Rialda proslavila Bajram sa dečkom, bivša zadrugarka ne skida osmeh sa lica i ima jasnu poruku za sve (FOTO) 12:30 Vip 0
Alo/T.R. OSVETA IZBAČENE ZADRUGARKE Neočekivano je postavila njega za vođu i napravila pakao bivšim cimerima 13:28 Vip 0
Alo/A.M. NE PUŠTA JE IZ ZAGRLJAJA Dalila i Car vezu su obnovili žestokom akcijom, a evo kako su dočekali jutro (VIDEO) 17:59 Vip 0
Alo/J.J. JA SAM TVOJA LIČNA KARTA I PASOŠ ZA SPOLJNJI SVET Sandra urlikala na sav glas, dok joj je Dalila brutalno uzvratila, a Dejan zadao najteži udarac do sada 19:42 Vip 0
Alo/J.J. EMOTIVNO RAZORENA Rešićeva van sebe, priznala da je Dejan taj koji je potencirao međusobne dodire, psovala ga iz sve snage 19:20 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
UČITELJICA IZBODENA VIŠE PUTA U GRUDI Spasavala đake od napadača u Zagrebu pa teško ranjena 15:48 Vesti 0