RIJALITI UČESNICI SATERANI U ĆOŠAK Terza dobio pitanje za Medu, Đedović se direktno obratio Anđeli 20:40 Vip 0
POJAVIO SE EKSPLICITNI SNIMAK TERZE I SOFIJE! Javnost zgrožena, Terza navalio, Sofija ne može da dođe do daha (VIDEO +18) 15:08 Vip 0
"ŽELIM DA TERZA NAPRAVI SOFIJI DETE!" Trudna Milica šokirala javnost izjavom, a tu se nije zaustavila! 11:26 Vip 0
PLAKAĆE MI NA KOLENIMA! Milica brutalno udarila na Terzu, obratila se njegovoj porodici: Vodite ga na lečenje! 15:10 Vip 0
MORBIDNO ZNAČENJE KOJE STOJI IZA IMENA DETETA Milica otkrila sve detalje, promenila odluku nakon javne prevare! 17:40 Vip 0
"BOLJE DA NEMA OCA NEGO DA IMA BLAM OCA" Milica ne prestaje sa rešetanjem Terze, orktila detalje porodičnih odnosa! 15:20 Vip 0
"KUNE SE U NEROĐENO DETE I LAŽE" Učesnik ne prestaje da šokira javnost, društvene mreže gore zbog ovih reči (VIDEO) 23:45 Vip 0
MORBIDAN KOMENTAR UČESNIKA POTRESAO JAVNOST Na stubu srama zbog ovih reči, snimak zapalio internet (VIDEO) 22:33 Vip 1
OTKRIVENO NA KOGA JE TERZA ZAPRAVO LJUBOMORAN! Ušao u crveno i izgovorio sve javno, evo šta krije! 07:20 Vip 0
NJENOJ SREĆI NEMA KRAJA! Milica Veličković nakon posete ginekologu podelila fotku zbog koje svi aplaudiraju 15:20 Vip 0
BIVŠA RIJALITI UČESNICA PRILOŽILA SVE DOKAZE PROTIV SOFIJE Obelodanila šokantne detalje, javnost u šoku! (FOTO) 22:10 Vip 0
SOFIJA PROGOVORILA O MISTERIOZNOM ALBANCU! Gledaoci šokirani onim što čuju, učesnica na stubu srama! 23:45 Vip 0
JAVNOST FRAPIRANA ZBOG OVE INFORMACIJE! Evo koliko Sofija Janićijević zapravo ima godina, mnogi su mislili da je mlađa! 06:00 Vip 0
"NISAM ONO ŠTO MISLIŠ, NEMAM NIŠTA..." Terza ogolio dušu i šokirao izjavom, Sofija zanemela, ostavlja ga? 19:40 Vip 0
"PROVOCIRA ME NA ALBANSKOM" Terza doživeo nervni slom, nastavlja da urniše Sofiju, izgovorio brutalne stvari! 11:25 Vip 0
OPŠTI HAOS U ELITI, SVI KOLEKTIVNO ZARATILI Obezbeđenje ih odmah opkoliko, srasti se ne smiruju! 10:10 Vip 0
ŠOK! TRUDNA MILICA ZABORAVILA TERZU Bacila oko na ovog rijaliti učesnika, isplivalo sve: "Kud tebe nisam srela prošle godine!" 06:00 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NAČELNIK KLINIKE ZA NEUROLOGIJU VMA UPOZORIO NA "TRULJENJE MOZGA" Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa 20:37