BRUTALNA SVAĐA ANELI I ŠA Aleksić nasrnuo na Ahmićevu, nastao opšti haos, pljušte uvrede i psovke 23:20 Vip 0
ŠA KRIJE SKANDALOZNU ISTINU Reper grca u dugovima, Vanja iznela nove šok detalje, u sve umešana i prva žena Ivana 13:41 Vip 0
DOBIJAO SAM DOKAZE DA ME JE VARALA! Reper ne želi više da ćuti, progovorio o sumnjivim porukama koje su mu ljudi slali o Vanji 11:01 Vip 0
NENAD JE PSIHOPATA, SLAVIM DAN KAD SAM GA SE REŠILA Vanja u suzama tvrdi da joj je Ša branio da se čuje i sa majkom 08:59 Vip 0
PRESKOČIO BI OGRADU! Kreće pakao u Eliti, ulazi bivši dečko Mione Jovanović, spreman da dokrajči Ša 22:07 Vip 0
VIDELA SAM ONE KOJE VOLIM, KAKO MI OKREĆU LEĐA: Bolno oglašavanje Nenadove žene, Vanja ne krije tugu nakon javne prevare 21:15 Vip 0
AKO JE OVO LJUBAV, JA SAM MAJKL DŽEKSON! Pevačica žestoko osudila repera i Mionu: Nije svestan šta ga čeka! 12:31 Vip 0
ŠA DOŽIVEO NERVNI SLOM Ljubavnica ga dovela do ruba živaca, reper divljao i lomio sve pred sobom 08:03 Vip 0
NA JEDNOJ STRANI ŠA I MIONA, A NA DRUGOJ... Parovi ne mogu da se obuzdaju, vrela akcija u Eliti, Janjuša ovakvog nikada niste videli 12:35 Vip 0
ZNAO SAM ŠTA ĆE BITI! Prvo oglašavanje Mioninog dečka nakon što ga je javno prevarila sa Nenadom, šokirao odgovorom! 10:49 Vip 0
UMALO DA NAUDIM SEBI: Ša nastavlja da iznosi prljav veš iz braka sa Vanjom, otkrio šok detalje, spomenuo i njenu majku! 11:59 Vip 0
ZBOG NJEGA SAM POBACILA, ON JE KRIV ZA SVE! Žena Nenada Aleksića Ša iznela strašne stvari u javnost, spomenula aferu sa kumom! 10:18 Vip 0
ŠA VIŠE NE MOŽE DA SE KONTROLIŠE! Dohvatio Mionu naočigled pune spavaće sobe i krenuo u akciju! 09:36 Vip 0
ŠA PONIŽEN NIKAD GORE ZBOG VEZE SA MIONOM! Izgovorene javno brutalne reči na njegov račun, neće mu biti dobro 07:45 Vip 0
NE PRESTAJU SA SKANDALIMA! Evo šta Ša radi Mioni u krevetu dok ostali ukućani spavaju, misleći da ga kamere ne snimaju 22:01 Vip 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 24. NOVEMBAR Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore 19:35