VIĐENA U DRUŠTVU OVE MUŠKE OSOBE Otkriveno zbog čega se Vanja nije pojavila na suđenju sa Ša, sada je sve jasno 14:23 Vip 0
ŠA NAPUSTIO ELITU Imao dogovoreni susret sa Vanjom, pa ga zadesila neočekivana situacija, reper van sebe! 11:48 Vip 0
TVOJA ŽENA NE ZNA KO JOJ JE NAPRAVIO DETE: Anita žestoko udarila na reperovu suprugu, on doživeo pomračenje 17:00 Vip 0
HAOS U ELITI ZBOG NAMIRNICA! Ša ne može da se smiri, doživeo pomračenje, Anita odmah reagovala 15:10 Vip 0
A POSLE KAŽE DA NE ŽELI MEDIJSKU PAŽNJU! Isplivali rani radovi žene Nenada Aleksića Ša! (VIDEO) 13:30 Vip 0
IZBEGAVALA GA JE, A ON SEDEO I ČEKAO Prijatelj Nenada Aleksića Ša obelodanio sve detalje iz propalog braka 11:24 Vip 0
ŠA JE ZLOSTAVLJAO VANJU?! Isplivale jezive tvrdnje iz njihovog doma, ovo reper krije u Eliti! 09:55 Vip 0
SKANDALOZNO PONAŠANJE ŠA: Ucenjuje produkciju Pinka da ga izbace, preti da će naneti sebi povrede 23:10 Vip 0
UŠAO PRE PAR DANA, A SADA BEŽI: Nenad Aleksić Ša doživeo nervni slom, odlučio da završi sa svojim učešćem 19:54 Vip 0
ŠA NE PRESTAJE DA SE PONIŽAVA: Preklinje javno Vanju za oproštaj, obratio joj se razarajućom porukom 20:35 Vip 0
OBEZBEĐENJE GA JEDVA ZAUSTAVILO Pobesneli Ša krenuo na cimera, reperu otkazale sve kočnice! 09:55 Vip 0
VANJA I ŠA IZGUBILI BEBU Reper otkrio da su problemi počeli tokom njene trudnoće, pa priznao pravi razlog razvoda! 07:30 Vip 0
ŠA I VANJA SE RAZVODE ZBOG OVOG UČESNIKA ELITE Nakon što je saznao za njihovu aferu, Ša ušao u rijaliti da raskrinka bivšu! 12:55 Vip 0
MENI JE NJEGA ŽAO, HITNO MU JE POTREBNA POMOĆ: Potresno obraćanje bivše devojke Nenada Aleksića Ša 15:07 Vip 2
I DALJE VERUJEM U OVAJ BRAK Nenad Aleksić Ša otvorio dušu, nada se da je Vanja ipak ona prava 08:07 Vip 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 24. NOVEMBAR Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore 19:35