ŠA NIJE UZ NJU NA NJEN ROĐENDAN! Vanja Aleksić pokazala sina, a od Nenada ni traga ni glasa! (FOTO) 23:15 Vip 0
ON JE NOVI UČESNIK ELITE Matora mislila da kamere ne snimaju, pa se izlanula i otkrila da je potpisao ugovor! 09:15 Vip 0
ZAŠTO ME GUŠIŠ, ZAŠTO MI PRETIŠ Vanja Aleksić poslala brutalnu poruku nakon razvoda, reperu neće biti dobro! 15:00 Vip 0
DELA SU JOJ UŽASNA Nakon Vanjine izjave, Ša potpuno promenio ploču, od pomirenja nema ništa! 08:20 Vip 0
OVO JE ISTINA O RAZVODU Prva Vanjina ispovest o braku sa Ša, otkrila istinu o reperovom odnosu sa njenim sinom! 14:15 Vip 0
POSLEDNJI PROZDRAV SA FONTANE! Ša se iselio iz stana u kojem nije imao sreće u ljubavi! (FOTO) 06:30 Vip 0
OČAJAN I NEUTEŠAN! Evo gde je Ša pobegao nakon što ga je ostavila žena, oprostio se potresnim rečima (FOTO) 16:01 Vip 0
BIĆU DOBAR, MUŽ TE VOLI NAJVIŠE Ša upao u Vanjin lajv, molio i preklinjao da ga odblokira! 08:50 Vip 0
VANJA, VOLIM TE I NADAM SE DA SE NEĆEMO RAZVESTI! Nenad Aleksić Ša se emotivnom porukom obratio ženi, pokajao se zbog svega! 23:15 Vip 0
DALILA I ŠA IMALI AFERU Svi detalji biće poznati večeras, a ovo je njihova tajna priča iz prošlosti 17:26 Vip 0
OGLASILA SE VANJA ALEKSIĆ NAKON ŠTO JE NAPUSTILA ŠA! Tiktokerka pesmom poslala tužnu poruku! 14:15 Vip 0
ŠA ŽELEO BEBU, VANJA BILA PROTIV? Pre venčanja planirali proširenje porodice, pa se ona predomislila! 17:00 Vip 0
STALNO JE BESAN, A SADA SE POVUKAO U SEBE Komšije Nenada Aleksića Ša progovorile nakon njegovog razvoda! 07:54 Vip 0
SNAJKU NIJE GLEDAO OD SVADBE Oglasio se otac repera Ša, evo šta kaže o sinu i njegovom instant braku 18:15 Vip 0
NEĆE DA SE BLAMIRA S NJIM Šta će joj Ša, pa njega je balavica Tara vukla za nos, tvrdi prva komšinica repera 16:45 Vip 0
PRE VENČANJA ŽELELA DETE, A POSLE PROMENILA PLOČU Otkriven pravi razlog ravoda Vanje i Ša, ovo je repera dotuklo! 14:15 Vip 2
ZABRANJIVAO JOJ OVE STVARI Otkriven razlog razvoda Vanje i Ša, nije više mogla da izdrži! 09:50 Vip 1
OVO JE DOKAZ DA JE ISKORISTILA BRAK SA ŠA?! Jedan detalj otkrio na koji način Vanja privlači pažnju i novac! 09:10 Vip 0
PRETE JOJ SMRĆU ZBOG RAZVODA OD ŠA Vanja se oglasila pa, pa rešila da razveže jezik, u sve upletena i Matora! (FOTO) 20:10 Vip 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 24. NOVEMBAR Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore 19:35