MIONA ĆE TE OSTAVITI, NE VOLE TE NJENI! Ša na stupu srama, učesnica Elite nemilosrdna, ove reči od nje niko nije očekivao! 11:43 Vip 2
"ZADRUGAR KAŽNJEN SA 60.000 EVRA" Isplivale strašne tvrdnje o poznatom učesniku Elite 8: "Hoću kući!" 19:20 Vip 0
ŠA ZAPUŠIO USTA SVIMA! Miona i reper nikad srećniji, Jovanovićeva otkrila: Prolepšala sam se zbog Nenada! 02:23 Vip 0
MIONA I ŠA ŠOKIRALI JAVNOST! Tik pred ulazak u Elitu 8 najavili duetsku pesmu, haos na mrežama zbog naziva numere! 08:08 Vip 0
EMOTIVNA OBJAVA NENADA ALEKSIĆA! Ša napravio totalni haos na mrežama, pohvalio se novim članom porodice! 18:55 Vip 0
"IVANA ALEKSIĆ MI JE POSLALA VAŽNU PORUKU" Tara Simov šokirala svojim priznanjem: U kontaktu sam sa Nenadovim bivšim ženama! 14:25 Vip 0
ŠA SE POHVALIO JAVNO! Reper sredio stan u kom živi sa Mionom, pogledajte kako izgleda njihov luksuzni dom! 11:55 Vip 1
MIONA SE POMIRILA SA PORODICOM! Otkriveni svi detalji, preokret nakon svih skandala i drame! 23:05 Vip 0
MIONU JE OTAC HTEO DA OTME IZ NENADOVOG STANA! Iznete šokantne tvrdnje u emisiji uživo: Kunem se da je to istina! 12:40 Vip 0
DOSTA JE ŠAKI ĆUTAO! Ša se oglasio besan kao ris, evo šta se desilo u stanu u Zemunu, spomenuo i oca Zorana 16:34 Vip 1
"OD NJIHOVIH SVAĐA NE MOŽE DA SE ŽIVI" Komšije Mione i Ša otkrile skandalozne detalje, reper tvrdio da se promenio, a sada otkriveno sve 13:00 Vip 0
SKANDAL U DOMU MIONE I ŠA U sve umešana reperova majka, nastao potpuni haos, uključila se u emisiju i sve otkrila 07:10 Vip 0
NA POMOLU RASKID MIONE I ŠA?! Par uhvaćen tokom šetnje po Beogradu, jedan detalj svi komentarišu! 20:54 Vip 0
HITNO PREKINUT PROGRAM NA PINKU Uroš pljunuo Ša usred emisije, pa ga udarao po glavi, haos u studiju 07:40 Vip 0
PINK NAPRAVIO PRESEDAN KAO NIKADA DO SADA! Doneli definitivnu odluku, evo ko će se večeras suočiti u emisiji uživo! 19:16 Vip 0
“U RINGU” NENAD PAGONIS, KIK-BOKS ŠAMPION O ŽIVOTNIM BORBAMA I BRAČNIM LEKCIJAMA: Prva žena me udarala pesnicama, a sada mi partnerka pere noge (VIDEO) 20:00
''SVE JE SPREMNO ZA BIZNIS SA GASTOZOM'' Keti iz Elite uzela stvar u svoje ruke, a zbog laži o sinu podnela tužbu protiv bivše zadrugarke (VIDEO) 19:00 Vip 0
'POLICIJA ME NATERALA...' Višnja Petrović imala saobraćajku, krivac pobegao - a evo zašto je ne zovu na romske svadbe 15:09 Vip 0
Jovanović: Zajednički zadatak države i privrede je da nastavimo da gradimo povoljan poslovni ambijent i snažan ekosistem za inovacije 12:15 BIZ 0
MMA BORAC STEFAN SAVIĆ JE STRADAO ZA DRUGOVE Borislav Ćosić: Tragedija društva, bio mi je kao dete (VIDEO) 19:14
''ŽENE IMAJU DECU SA KOMŠIJOM, SNAJKE SU SA SVEKROM, A MOJI MINIĆI SU PROBLEM'' Rada Manojlović ogorčena zbog osude meštana Četereža 19:30 Vip 0
OVO NIJE STUDENTSKA POBUNA Ministar informisanja i telekomunikacija Boris Bratina "U RINGU" 20:00 Vesti 0
OTVOREN KONGRES "MIND - AI U MEDICINI" U BEOGRADU Istražite budućnost medicine i veštačke inteligencije (FOTO) 20:58 Vesti 0
KO JE MAJKA JELENE DOKIĆ? I Ljiljana je bila zlostavljana, a jednu stvar joj bivša teniserka nikada nije oprostila 16:25