ŠA NASRNUO NA MIONU, ONA MU BRUTALNO UZVRATILA! Kamere zabeležile strašan trenutak u Eliti, skandal dobija novi epilog! 12:41 Vip 0
NAJVIŠE JE VOLEO POKOJNU DEVOJKU, PA MENE! Velika ispovest Mione Jovanović, priznala strašne stvari, šok obrt pred sam kraj! 11:05 Vip 0
ŽAO MI JE NJEGOVE KARIJERE, NJEGA NE! Bivša žena Nenada Aleksića javno priznala sve: Više se nikada neću udati! 22:30 Vip 0
AKO BUDE IZABRALA NJEGA, OTKAČIĆEMO MI NJU! Brutalno oglašavanje člana porodice Mione Jovanović, šok obrt pred sam kraj rijalitija! 20:50 Vip 0
MONSTRUM SI, NIJE MI DOBRO! Jecaji Nenada Aleksića odzvanjaju Elitom, jezive scene usred dana! 16:35 Vip 0
POJAVIO SE SNIMAK VRELE AKCIJE MIONE I ŠA Reper ne može da se obuzda, pribio je uz sebe, ona mu zabranila jednu stvar! 11:10 Vip 0
MIONA JOVANOVIĆ LAGALA PRED ČITAVOM NACIJOM? Šok obrt u Eliti, potpuno pomutila um reperu, o ovome bruje svi 18:20 Vip 0
MIONINA SESTRA KIPTI OD BESA U SPOLJNOM SVETU! Napraviće haos na finalu Elite, ne smiruje se, Nenadu se ne piše dobro! 22:00 Vip 0
"IZBACITE NASILNIKA, REAGUJTE MOLIM VAS, OVO JE PREVIŠE!" Skandalozno ponašanje Nenada Aleksića Ša u Eliti, javnost ogorčena! 17:55 Vip 1
UDRUŽILE SE BIVŠE NENADA ALEKSIĆA ŠA! Hitno se oglasile i uputile brutanu poruku: "Neka reper u pokušaju potraži stručnu pomoć" 10:15 Vip 0
ŠA PRAVIO ORGIJE U STANU, BILA I MAJA MARINKOVIĆ!? Učesnici izgovorili strašne stvari na račun repera, otkriveno šta je sve radio! 22:45 Vip 0
KAD MIONA ZAGRLI MAJKU, ZABORAVIĆE NA NJEGA! Učesnici Elite totalno raskrinkali repera, Stanislav ih podržao javno! 15:51 Vip 0
MIONA I ŠA U VRELOJ AKCIJI! Sve se treslo od njihovih udzaha, bez blama se prepustili niskim strastima pred ukućanima 10:41 Vip 0
UČESNICI ELITE SAZNALI ŠTA SE DESILO U HOTELU! Voditelj otkrio šta su Miona i Stanislav uradili, totalni haos pred sam kraj rijalitija! 09:10 Vip 0
OTAC NENADA ALEKSIĆA SE UKLJUČIO U UŽIVO PROGRAM! Dušica Jakovljević mu postavila direktno pitanje, on izustio samo ovo! 07:50 Vip 0
"ŠA IMA VISOK PRITISAK, ODBIJA LEKOVE" Doktor otkrio detalje zdravstvenog stanja repera: "Ugrožen mu je život" 09:05 Vip 2
MIONA GA UHVATILA ZA POLNI ORGAN! Skandalozne scene u Eliti, kamera sve zabeležila, nije mogla da se suzdrži! 10:25 Vip 0
MIONA BRUTALNO ODGOVORILA NENADU! Ša nije mogao da nasluti šta će ga sačekati kada napuste Elitu 18:50 Vip 0
OTAC NENADA ALEKSIĆA SE MOMENTALNO OGLASIO! Nakon skandala i drame koja se odigrala u Eliti, on izustio samo jedno! 22:41 Vip 0
RASKINULI MIONA I ŠA! Elitom odjekuju jauci, ona besni i trese se, a on kuka na sav glas! 19:13 Vip 0
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NIKO NIJE VEROVAO DA SU U STANJU DA TO URADE SVOJOJ DECI Kejt i Vilijam doneli odluku koja menja sve 13:28
KO SU NAJVREDNIJI IGRAČI ZVEZDE? Očekivano prvo mesto, iskusni vode kolo, a ima i jedno iznenađenje 13:52