ŠA LOMI SVE OKO SEBE, OBEZBEĐENJE GA DRŽI Haos u Eliti, reper van sebe, potpuno izgubio kontrolu! 10:40 Vip 0
NENAD ALEKSIĆ NASRNUO NA UROŠA! Obezbeđenje hitno uletelo u Elitu, reper ga gađao hranom, jezive scene! 07:15 Vip 0
TRAŽI SE DISKVALIFIKACIJA ZA ŠA Jezive scene u Eliti, javnost zgrožena zbog reperovog napada! 12:15 Vip 2
ČEGA SE BUDALA STIDI, ŠA SE PONOSI! Rijaliti učesnik urnisao Nenada Aleksića, nastao opšti haos na imanju! 20:17 Vip 0
"TRTI SE KAO ANĐELA ĐURIČIĆ" Miona Jovanović ni ne sluti kakav snimak kruži mrežama, kada ovo bude saznala neće joj biti dobro! 16:00 Vip 0
"OVA ŽENA SE SPASILA BEDE" Bivša supruga Nenada Aleksića Ša napustila Srbiju, komentari samo pljušte! 14:55 Vip 0
KAMERE UHVATILE STANISLAVA I MIONU! Ša napravio totalni haos, ovo će promeniti tok rijalitija! 10:15 Vip 1
IMA DEČKA, MOŽE TATA DA JOJ BUDE! Ćerka Stanislava Krofaka žestoko udarila na Mionu Jovanović, sada je sve jasno! 08:36 Vip 0
MANJA JE RAZLIKA IZMEĐU MOJE ĆERKE I MENE NEGO TEBE I NJE! Elitom odjekuju urlici, nikad veći okršaj između Stanislava i Ša, o ovome će se pričati 13:46 Vip 0
ŠA UCENJUJE MIONU! Nastao totalni haos u Eliti, Jovanovićeva priznala sve, ovo kamere nisu zabeležile! 10:33 Vip 0
ŠA BEŽI IZ ELITE Popeo se uz ogradu, na korak je od diskvalifikacije, ne vidi drugo rešenje! 19:59 Vip 0
BRUTALNA SVAĐA MIONE I ŠA Isplivala istina o razgovoru koji gledaoci nisu mogli da čuju, u pitanju su jezive pretnje i ucene! 18:45 Vip 0
ŠA NE MOŽE DA SE OBUZDA Napravio ogromni haos! Nasrnuo na Mionu kada ju je video sa Stanislavom, a sada besni po kući! 19:35 Vip 0
MIONA I STANISLAV USLIKANI ZAJEDNO ZAGRLJENI I SREĆNI Priljubili se jedno uz drugo, a Ša preti, divlja i nasrće na nju! Obezbeđenje ga odvuklo iz kuće! 18:55 Vip 0
ŠA SE ŽESTOKO POSVAĐAO SA VODITELJEM! Brutalan okršaj u Eliti, doživeo nervni slom i zapenio od besa! 15:00 Vip 1
OVO ĆE JE SKUPO KOŠTATI, AKO JE SPAVALA SA NJIM... Bivša drugarica Mione Jovanović otkrila sve detalje o njoj, sada je sve jasno! 21:00 Vip 0
OVO JE ŠOKANTNA ISTINA O PORODICI NENADA ALEKSIĆA ŠA Njegovi roditelji nisu mu davali ni malo dobar primer, sada je priznao sve! 19:15 Vip 1
NAJVEĆA LAŽ U ISTORIJI RIJALITIJA! Miona i Ša javno raskrinkani, pokušali da prevare gledaoce! 10:33 Vip 0
"JEL MOGUĆE DA JE OVO IZGOVORIO ČOVEK OD 44 GODINE?!" Snimak razgovore Mione i Ša napravio haos, ljudi su nemilosrdni! 15:15 Vip 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 24. NOVEMBAR Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore 19:35