"DETE MI JE U ŠOKU, SVI PLAČEMO" Rada Vasić ulazi u Elitu da se suoči sa Kordom: Prijavićemo za policiji za zlostavljanje! 21:20 Vip 0
"NADIMAK MU JE PSIHO, PRETIO JE JEDNOJ DEVOJCI" Sestra Ane Nikolić otkrila jezive tvrdnje o Kordi: Hteo je na silu da bude... 21:15 Vip 0
GLEDAOCI ZGROŽENI! Korda varao Anu tokom sahrane njenog oca, a sada uradio nešto šokantno! (FOTO) 23:40 Vip 0
NEPOMIČNO SEDI I GLEDA U JEDNU TAČKU! Ana Nikolić van sebe nakon saznanja da ju je Korda navodno prevario na dan očeve sahrane! 18:30 Vip 0
TAKMIČAR NASRNUO NA CIMERA U ELITI! Neviđeni karambol, niko ne može da ih razdvoji, očekuje se hitna reakcija produkcije 11:55 Vip 0
PREVARENA DOK JE SAHRANJIVALA OCA Ana Nikolić saznala bolnu istinu, voditelj joj saopštio detalje, pala u očaj 09:55 Vip 0
DOK JE ONA SAHRANJIVALA OCA, DEČKO JOJ SE DOPISIVAO SA DRUGOM Zvao ljutu rivalku svoje devojke i slao joj poruke, isplivale šok prepiske (FOTO) 08:25 Vip 0
JECAJI ODZAVANJAJU GROBLJEM Sahranjen Rade Vasić, udovica se jedva drži na nogama, potresne scene! 14:05 Vip 0
GLEDAOCI SE KRSTE ZBOG UVREDA! Armija obezbeđenja uletela u ''Elitu 8'', pale teške reči: ''Idi kod brata poremećenog...'' 17:25 Vip 0
UČESNIK DEMOLIRAO BELU KUĆU Hoas u Eliti, niko ne može da ga smiri, reagovao i Veliki šef! 08:40 Vip 0
HITNA REAKCIJA ČELNIKA PINKA I PRODUKCIJE ELITE! Učesnik brutalno kažnjen zbog kršenja pravila, Veliki šef nemilosrdan! 08:00 Vip 0
''SA NIKOLOM JOKIĆ SAM IŠAO U ŠKOLU'' Zadrugar tvrdi da se družio sa uspešnim košarkašem, Lepi Mića burno reagovao 10:02 Vip 0
NIJE SMELA OVO DA OTKRIJE! Evo čija majka ulazi u Elitu za par dana, pojedicima će pasti vilice: ''Reću ću joj da nije za nju'' 09:20 Vip 0
DRAMA U DOMU VASIĆA! Rada ocrnila zeta Kordu nikad jače: ''Stižu mi njegove kazne na adresu, samo ga pare interesuju'' 22:59 Vip 0
PLJUŠTE KAZNE U ELITI! Hitna reakcija Velikog šefa i produkcije, oni su udareni po džepu! 17:30 Vip 0
OBEZBEĐENJE OPKOLILO UČESNIKE ELITE! Žestok okršaj u cik zore, niko nije ni slutio da će doći do ovoga! 08:35 Vip 0
KATAKLIZMA U ELITI! Armija obezbeđenja uletela u Belu kuću, zadrugari se zaleteli jedan na drugog, voditelj urla da se smire 07:20 Vip 0
"ŽIVEĆETE SVE BOLJE" Vučić poslao poruku penzionerima: Rašće vam penzije jer ste zaslužili 20:42 Vesti 36
"MI NAŠU ZASTAVU NE GAZIMO, MI SE NJOME PONOSIMO" Siniša Mali obišao štandove na Svenarodnom saboru (VIDEO) 15:19 >> 16:17 Vesti 1
"MALTRETIRANI SU, TAKO NEŠTO NIJE VIĐENO OD DRUGOG SVETSKOG RATA "Ana Brnabić pred Svenarodni skup "Ne damo Srbiju" 13:30 Vesti 15
MILOŠ VUČEVIĆ NA SVENARODNOM SABORU Građani prilazili da se slikaju sa premijerom! On se srdačno pozravio sa ratnim veteranima (VIDEO) 14:00 Vesti 2
DRAGOSLAV BOKAN, REDITELJ I PISAC: Sutra će se čuti glas otadžbinske Srbije i onih koji žele normalan život (VIDEO) 13:04 Vesti 0
''OD 17. GODINE RADIM, IMAM TRI BIZNISA'' Marina Visković iskreno o emotivnom životu, a evo na šta troši više od 9.000 evra mesečno 20:05 Vip 0
''KAKVA JE OVO CIGULIGU HALJINA? Elektra Elite oplela po Milici Pavlović, Andreani Čekić, a zbog Cece je povukla ručnu (VIDEO) 20:00 Vip 0