Alo/J.M. TARA VAN SEBE! Plače nekontrolisano, ne može da izdrži pritisak, a evo kome se ispovedala u pušionici! 20:48 Vip 0
Alo/J.M. TARA ZAPENILA! Ša napada Taru tamo gde je najbolnije, evo koga je namerno hvalio za crnim stolom! 19:05 Vip 0
Alo/J.M. TARA I JA SMO ZAJEDNO ALI SE NE VOLIMO! Reper u totalnom rasulu, ne može više da kontroliše svoje reči! 16:12 Vip 0
Alo/J.M. ZAMERIO JOJ DA SE MUVALA SA ANĐELOM! Reper ne prestaje da proziva Simovu, sukobi sve brutalniji između njih dvoje! 15:44 Vip 0
Alo/J.M. VEĆA DIJABOLA OD NJEGA NIJE UŠLA U RIJALITI! Janjuš brutalno opleo po reperu, a evo šta je rekao za Dalilu! 15:20 Vip 0
Alo/J.M. IZLJUBOMORISALA I NAPRAVILA SCENU! Simova se ne smiruje, nastavlja da divlja, opet nekontrolisano napala repera! 14:28 Vip 1
Alo/J.M. NALAZIM NEKU RAZVEDENU! Reper ne zna šta ga je snašlo, očajan je i ispoveda se svakodnevno zadrugarima! 13:25 Vip 0
Alo/Đ.M. TARA NA APARATIMA! Nenad načinio prvi korak u muvanju zadrugarke, nije znao kako da joj priđe, a onda je izgovorio ovu rečenicu! 12:30 Vip 0
Alo/Đ.M. ŽESTOK UDARAC PRAVO U LICE! Tara Simov brutalno nasrnula na Ša zbog Dalile Dragojević, čeka se reakcija produkcije! (VIDEO) 09:13 Vip 2
Alo/K.G. NIKADA GA NISAM VOLELA! Tara javno ponizila Ša, pa otkrila da joj poljubac ne predstavlja ništa, reper propao u zemlju od blama! 17:40 Vip 3
Alo/K.G. ŠOKANTNO! Ša i Tara se prisetili svoje veze, pa cimerima otkrili gde su prvi put imali vrelu akciju, svi ostali u neverici! 16:45 Vip 0
Alo/Đ.M. KONAČNO OGOLIO DUŠU! Ša priznao da mu se dopada Tarina drugarica, otkrio na koji način je muva, Simova će napraviti haos! 13:22 Vip 0
Alo/Đ.M. ONA JE FOLIRANT! Mateja i Ša se udružili i nikad brutalnije opleli po Tari Simov, shvatili šta im je uradila od života i osuli žestoku paljbu! 12:53 Vip 0
Alo/I.G. ONI SU BOLESNI! Kristijan izneo šokantne detalje o Tari Simov i njenom odnosu sa Ša! 08:47 Vip 0
Alo/I.G. ŠA ĆE DA IZGORI OD LJUBOMORE! Tara se obratila Dejanu, on je obasipao komplimentima, na pomolu novi ljubavni trougao!? 19:55 Vip 0
Alo/D.S. PSIHO TRAŽI SAOSEĆAJNOST OD LJUDI Tarina majka besna zbog pretnji koje je Ša uputio Simovoj, evo šta mu je poručila! 18:06 Vip 1
Alo/Đ.Milošević ISPLIVALI DETALJI U JAVNOST! Srbija je gledala njene jezive lomove i grčenje udova, a sada je otkriveno sve o lekovima koje Tara Simov konzumira! (VIDEO) 14:44 Vip 0
Alo/I.G. ŽIVOT PRE I POSLE TARE! Ša shvatio gde je grešio, a za Simovu kaže: Ona je tri u jedan! 13:09 Vip 0
Alo/J.M. DALILA MI JE GOTIVNA! Ša razmatrao potencijalne devojke, pa potom brutalno opleo po Simovoj! 08:00 Vip 1
Alo/I.G. ŠA OTKRIO RAZLOG ULASKA U ZADRUGU! Tara i Nenad nastavili sa peckanjem: Fifi, budi poslušan! 21:56 Vip 0
''ŽENE IMAJU DECU SA KOMŠIJOM, SNAJKE SU SA SVEKROM, A MOJI MINIĆI SU PROBLEM'' Rada Manojlović ogorčena zbog osude meštana Četereža 19:30 Vip 0
OVO NIJE STUDENTSKA POBUNA Ministar informisanja i telekomunikacija Boris Bratina "U RINGU" 20:00 Vesti 0
OTVOREN KONGRES "MIND - AI U MEDICINI" U BEOGRADU Istražite budućnost medicine i veštačke inteligencije (FOTO) 20:58 Vesti 0
"MOJA BOL ĆE ZAUVEK OSTATI VELIKA" Viki Miljković na ivici suza o smrti rođenog brata (VIDEO) 21:30 Vip 0
"NEKA GLEDA SVOJA POSLA!" Bukti novi estradni rat, Lepa Lukić žestoko odbrusila mlađoj koleginici! (VIDEO) 20:45 Vip 1
ŠAULIĆEVA UDOVICA NE MOŽE DA OBUZDA SUZE! Gordana se rasula u komade: "Jako mi je teško što moj Šaban večeras nije ovde" 22:45 Vip 0
''PEVAĆU TRUDNA, AKO NE ŠTETI BEBI'' Ivana Krunić o otkazanoj svadbi - otkrila čime se danas bavi Bane Čolak (VIDEO) 19:00 Vip 0
''MUZLA SAM KRAVE, ČUVALA OVCE I KOPALA BAŠTU...'' Tamara Milutinović je prvu zaradu imala na Mašinskom fakultetu, a evo i kako (VIDEO) 09:00 Vip 0
ŠETAČI U ŠUMI PRONAŠLI DVE DEVOJČICE KAKO KRVARE: Jedna preminula, policija sumnja na JEZIVU stvar 19:39 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK, 13. MAJ Bikovi, obratite pažnju na finansije, dok Device moraju malo više da misle o zdravlju 19:30
MMA BORAC STEFAN SAVIĆ JE STRADAO ZA DRUGOVE Borislav Ćosić: Tragedija društva, bio mi je kao dete (VIDEO) 19:14