Alo/D.S. REPRIZA DIVLJANJA I HAOSA IZ ZADRUGE 4! Tara demolirala imanje, izneli je u besvesnom stanju nakon napada histerije! 11:06 Vip 2
Alo/D.S. RUSVAJ U RANO JUTRO! Tara i Ša u fizičkom obračunu, Simova ga grizla i udarala, jedva ih razdvojili! 10:48 Vip 0
Alo/K.G. SKANDALOZNO! Mensur otkrio šta ga je dovelo do hlađenja od Ane, a ona mu sasula istinu u lice o njegovom odnosu sa Carem 20:25 Vip 1
Alo/K.G. DOBIĆE PET MESECI TERORA! Tara se žestoko branila zbog ljubomornih scena koje pravi reperu, a onda priznala da ga ne voli! 17:46 Vip 0
Alo/I.G. ŠA OGOLIO DUŠU! Reper priznao svoje blamove, otkrio da li i dalje voli Simovu, a onda se dotakao i ženidbe! 14:54 Vip 0
Alo/D.S. MIKI PROGOVORIO O AKTUELNIM DEŠAVANJIMA, PA POTKAČIO DALILU Đuričić priznao koga simpatiše u rijalitiju, pa uporedio Taru sa Dragojevićkom 14:34 Vip 0
Informer/Alo/Đ.M. NENAD ALEKSIĆ BANKROTIRAO! Otkriveni šok detalji, pukao na Taru i razvod 580.000 evra, a tu nije kraj reperovim mukama! 08:22 Vip 0
Alo/K.G. EMISIJA HITNO PREKINUTA! Tara Simov ispolivala Nevenu vodom zbog ljubomore, a reakcija repera sve šokirala 22:37 Vip 0
Alo/K.G. OBEZBEĐENJE ODMAH ULETELO! Ana Jovanović i Irma se brutalno izvređale, Tara odmah nasrnula na nju, nisu mogli da ih odvoje! 15:59 Vip 0
Alo/J.M. MNOGO MI NEDOSTAJE! Ša se emotivno otvorio zadrugarki, pa priznao bez koga trenuci van rijalitija nisu isti! 12:49 Vip 0
Alo/J.M. PRIZNAJ DA TI SE SVIĐA ŠA! Tara Simov optužila Irmu da je bacila oko na repera, a onda brutalnu nastavila da je ponižava! 09:00 Vip 0
Alo/Đ.M. TARA SIMOV OPALILA NENADU ŠAMARČINU! Novi brutalan sukob zadrugarke i repera, nakon što je odbio da je poljubi ona izgorela od besa! 08:44 Vip 0
Alo/K.G. PALE TEŠKE REČI! Tara poludela pa poručila Nenadu da su Vuk i Čorba bolji od njega u krevetu, reper propao u zemlju od blama! 20:23 Vip 0
Alo/K.G. NA ŠLAJMARU NEKA GLEDA KAO NA POZDRAV OD... Tara brutalno ponizila Ša, pa se javno izvinila ovom muškarcu! 19:54 Vip 1
Alo/J.M. TARA JE JOŠ UVEK IZBEZUMLJENA! Reper sa zadrugarkama komentarisao da Simova još uvek ne može da veruje da je on ušao u Belu kuću! 14:13 Vip 0
Alo/J.M. TARA JE PROŠLOST! Zadrugarke rešile da odvoje Ša od Simove i brutalno oplele po njoj! 13:00 Vip 0
Alo/Đ.M. ZALETELA SE, GAĐALA GA I PLJUNULA! Sukob neviđenih razmera u Zadruzi između Tare i Ša, pljuštale brutalne uvrede i pretnje! 10:20 Vip 0
Pink/Alo/I.G. SADA JE SVE ISPLIVALO! Oglasila se Tarina drugarica, pa iznela istinu o njenoj vezi sa Ša i potkačila Aleks Nikolić! 14:40 Vip 0
Alo/K.G. MAJA MU JE RAK RANA! Ša otkrio da li priželjkuje pomirenje sa Tarom, pa dao svoj sud za Dalilu i Cara! 13:30 Vip 0
Alo/K.G. POPLJUVALA IH NAJSTRAŠNIJE! Sandra Rešić ispričala detalje veze Tare i Ša u Zadruzi 4, pa otkrila ko je zapravo sve vreme lagao od njih! 11:51 Vip 0
U NAJTEŽIM TRENUCIMA OKRENEM SE VERI Olja Karleuša o običajima i tradiciji, poslala važnu poruku za Vaskrs! (VIDEO) 10:00 Vip 0
REKTOR JE OŠTETIO SRBIJU ZA 35 MILIONA, TO MU NIJE JEDINI GREH Valentina Arsić Arsenijević, profesor na Medicinskom fakultetu, "U RINGU" 20:00 Vesti 12
SNOVI MALOG DEČAKA KOJI SU POSTALI JAVA Andrija Maksimović za sport.alo o klubu u kom želi da nastavi karijeru, "peckanju" sa Jamalom, imenu po kom bi da ga pamte i jednoj neostvarenoj želji 07:30
VASKRŠNJA IDILA SLAĐANE TOMAŠEVIĆ: ''Dok sam bila mlađa, varala sam u kucanju jajima, sad već prihvatam poraz'' (VIDEO) 21:00 Vip 0
"VERA MI DAJE MIR U TEŠKIM VREMENIMA" Uroš Živković za Alo! o porodičnim tajnama, negovanju običaja i Uskrsu u svom domu: "Sina ću učiti da bude pošten" 18:00 Vip 0
TUŽNO PRIZNANJE VODITELJKE PINKA! Bojana Lazić nikad iskrenija: ''Za Vaskrs sam često bila sama, tad sam shvatila da je porodica sve'' 12:00 Vip 0
USKRS U DOMU JELENE KOSTOV: "Da suprug sedi kod kuće sa decom za praznik, a ja da pevam? To nikako!" 15:00 Vip 0
RUSI MASAKRIRALI BRIGADU „MAGURA“ SMRTONOSNIM RAKETAMA: Objavljeni snimci haosa! (VIDEO) 17:23 Vesti 0
"KAPITULACIJA, IZDAJA! RUSI SU SADA NA KORAK DO PRAVOG CILJA" Ogorčenje u Britaniji: Na tome su radili dcenijama 16:49 Vesti 0
JUGOSLOVENSKA ZAVODNICA BACILA HOLIVUD POD NOGE Zbog nje se raspadalo Bijelo dugme, Al Paćino završio na psihijatriji, a papa je vozio na Vespi 17:01
HAMAD ŠOKIRAO SVE OVIM POTEZOM Evo zbog čega je Međedović sipao energetsko piće u kačket (VIDEO) 15:22