ISPLIVALA ISTINA O RASKIDU TARE SIMOV Evo šta se sada dešava sa Danilom s kojim bivša zadrugarka ima sina 16:00 Vip 0
JA SAM NEMAJKA KOJA PIJE I IZLAZI! Tara Simov zagrmela, mreže gore, evo kome se javno obratila! 12:00 Vip 2
PREKID TRUDNOĆE NIJE BIO OPCIJA Dečko Tare Simov šokirao izjavom, otkrio šta njegova porodica misli o njoj i detetu 14:07 Vip 0
NIJE BAKA, MIROSLAVA! Konačno došlo do susreta majke Tare Simov sa unukom, rijaliti učesnicu preplavile emocije 08:45 Vip 0
MOJA MAJKA MENE NE VOLI, NEKE STVARI VREME NE MOŽE DA VRATI Tara Simov u suzama, nikad iskrenije o porodici i odrastanju 21:00 Vip 0
NISAM IMALA ŠTA DA JEDEM, ŽELELA SAM DA UMREM Tara Simov pre rijalitija imala težak život, otkrila sve detalje: Sa 15 godina sam rekla... 16:45 Vip 0
SPREMITE SE ZA NOVI RIJALITI SA TAROM SIMOV! Otkriće ono što nikada nije, ovo su svi detalji! 19:50 Vip 0
ŠA PROGANJAO TARU POSLE RASKIDA! Isplivale šok poruke, Simova javno otkrila pravo lice repera 09:36 Vip 0
DRAMA U DOMU TARE SIMOV Uputila pretnje, u sve umešala i policiju, bivša zadrugarka doživela nervni slom 22:40 Vip 0
SVE PROPALE LJUBAVI NENADA ALEKSIĆA ŠA! Ivanu je javno prevario sa Tarom Simov, a Vanja ga ostavila posle mesec dana braka 18:10 Vip 0
TARA SIMOV ŽESTOKO PONIZILA MAJU MARINKOVIĆ Javno je isprozivala, kipti od besa, otkriven i razlog 16:03 Vip 0
UMREĆEŠ U GORIM MUKAMA NEGO ON: Tara Simov uputila jezive pretnje Stefanu Mihiću, od ovoga se ledi krv u žilama 12:47 Vip 0
TAJ MOMAK JE HTEO DA UBIJE MOJE DETE! Otac Stefana Mihića za Alo! o samoubistvu bivšeg dečka Tare Simov, izneo jezive detalje 12:22 Vip 0
EVO ŠTA JE PRETHODILO SAMOUBISTVU DEČKA TARE SIMOV U sve umešan i pretučeni zadrugar, stravični detalji tragedije 10:51 Vip 0
U NAJTEŽIM TRENUCIMA OKRENEM SE VERI Olja Karleuša o običajima i tradiciji, poslala važnu poruku za Vaskrs! (VIDEO) 10:00 Vip 0
REKTOR JE OŠTETIO SRBIJU ZA 35 MILIONA, TO MU NIJE JEDINI GREH Valentina Arsić Arsenijević, profesor na Medicinskom fakultetu, "U RINGU" 20:00 Vesti 12
SNOVI MALOG DEČAKA KOJI SU POSTALI JAVA Andrija Maksimović za sport.alo o klubu u kom želi da nastavi karijeru, "peckanju" sa Jamalom, imenu po kom bi da ga pamte i jednoj neostvarenoj želji 07:30
VASKRŠNJA IDILA SLAĐANE TOMAŠEVIĆ: ''Dok sam bila mlađa, varala sam u kucanju jajima, sad već prihvatam poraz'' (VIDEO) 21:00 Vip 0
"VERA MI DAJE MIR U TEŠKIM VREMENIMA" Uroš Živković za Alo! o porodičnim tajnama, negovanju običaja i Uskrsu u svom domu: "Sina ću učiti da bude pošten" 18:00 Vip 0
TUŽNO PRIZNANJE VODITELJKE PINKA! Bojana Lazić nikad iskrenija: ''Za Vaskrs sam često bila sama, tad sam shvatila da je porodica sve'' 12:00 Vip 0
USKRS U DOMU JELENE KOSTOV: "Da suprug sedi kod kuće sa decom za praznik, a ja da pevam? To nikako!" 15:00 Vip 0
NEVREME U SRBIJI SVE OPASNIJE Gde ste potpuno bezbedni, a gde nikako ne smete da stanete 07:48 Razonoda 0
OVE REČI SVAKI VERNIK TREBA DA IZGOVORI DANAS, ZA ZDRAVLJE I BOLJI ŽIVOT Crkva slavi svetog mučenika Terentija 06:00 Vesti 0