LJUTIM SE NA SVOJU BEBU KAD PLAČE Tara Simov šokirala izjavom o majčinstvu, pa otkrila na koji način odgaja sina 16:55 Vip 0
TARA SIMOV NEPREPOZNATLJIVA! Bivša rijaliti učesnica ponovo odlučila da promeni imidž, sve objavila javno 18:20 Vip 0
TARA SIMOV ZA DLAKU IZBEGLA SMRT Bivša zadrugarka sve objavila javno, ovo niko nije očekivao! 17:45 Vip 0
NAKON ŽESTOKIH SUKOBA I PRETNJI ROBIJOM Šok obrt, Marija Kulić i Tara Simov uživaju zagrljene 17:27 Vip 0
TARA OTIŠLA NA REMONT Simova šokirala pratioce novom transformacijom, evo kako sada izgleda 13:58 Vip 0
SVE JE SLUTILO NA PORODIČNU IDILU Evo u kakvom je zapravo odnosu Tara Simov sa ocem svog deteta, isplivala prava slika! 17:42 Vip 0
TUKAO ME JE, ALI SAM MU DALA DA MI NAPRAVI DETE Tara Simov se obratila trudnoj Aleks Nikolić 21:15 Vip 0
OGLASILA SE TARA NAKON ŠTO JE ŠA POTVRDIO DA SE RAZVODI Posle ovih reči neće mu biti dobro! 12:20 Vip 0
PONOVO PROLAZI TURBULENTAN PERIOD Tara Simov podelila stravičan momenat, za ovo nije bila spremna! (FOTO) 08:20 Vip 0
PRAVI VERNICI POSTUPAJU KAO JA! Tara Simova kipti od besa, brutalno odgovorila fanovima! (FOTO) 20:00 Vip 0
UDAJE SE TARA SIMOV?! Nakon pomirenja, Danilo će joj ispuniti najveću želju, ovo je dokaz! (FOTO) 19:30 Vip 0
SKINULA SE U KUPAĆI KOSTIM Tara Simov novom objavom šokirala fanove, zanemeli kada su je videli, plaše se za njeno zdravlje! (FOTO) 13:35 Vip 0
TARA SIMOV U TAJNOSTI KRSTILA SINA Pao poljubac i sa partnerom, ponosni roditelji blistaju od sreće! (FOTO) 16:23 Vip 4
NE KRIJE OD JAVNOSTI Tara nakon pomirenja sa Danilom objavila fotografiju, ovo pokazuje u kakvom su odnosu (FOTO) 10:50 Vip 0
TARA SIMOV SE VRATILA BIVŠEM VERENIKU Palo pomirenje, Danilo objavio kako provodi vreme s njom (FOTO) 20:52 Vip 0
"MOJA BOL ĆE ZAUVEK OSTATI VELIKA" Viki Miljković na ivici suza o smrti rođenog brata (VIDEO) 21:30 Vip 0
"NEKA GLEDA SVOJA POSLA!" Bukti novi estradni rat, Lepa Lukić žestoko odbrusila mlađoj koleginici! (VIDEO) 20:45 Vip 1
ŠAULIĆEVA UDOVICA NE MOŽE DA OBUZDA SUZE! Gordana se rasula u komade: "Jako mi je teško što moj Šaban večeras nije ovde" 22:45 Vip 0
''PEVAĆU TRUDNA, AKO NE ŠTETI BEBI'' Ivana Krunić o otkazanoj svadbi - otkrila čime se danas bavi Bane Čolak (VIDEO) 19:00 Vip 0
''MUZLA SAM KRAVE, ČUVALA OVCE I KOPALA BAŠTU...'' Tamara Milutinović je prvu zaradu imala na Mašinskom fakultetu, a evo i kako (VIDEO) 09:00 Vip 0
"3.000 DINARA SAM DOBILA ZA PRVI HONORAR I BILA SAM NAJSREĆNIJA OSOBA" Ovde je radila Jelena Kostov na samom početku karijere 16:00 Vip 0
''ČEKANJE ME JE KOŠTALO MNOGIH HITOVA'' Katarina Didanović o poređenju sa Eminom Jahović, Teom Tairović i svadbi koju ne planira 20:15 Vip 0
OVO JE FATALNA PREVARANTKINJA IZ LEBANA (45), NUDILA LJUBAVNIKU ZAKOPANO BLAGO, PA MU NAPRAVILA PAKAO OD ŽIVOTA! Studirala Filozofski fakultet! 11:24 Hronika 0
"PREZRELI SU IH, I TU NEMA POVRATKA" Uroš Piper: Nemoć lažne elite da shvati prosečnog birača u Srbiji 11:16 Vesti 2
NAJVEĆE CICIJE SE RAĐAJU U OVA 4 ASTRO ZNAKA Imaju "zmiju u džepu", samo im spomenite pare i skaču kao opareni 08:30