MARIJA ŠERIFOVIĆ SE JAVNO OBRATILA JOVANI PAJIĆ Otkrila istinu o njihovom odnosu: Imamo plan do kraja sledeće godine 18:40 Vip 0
"TO JE NEKA NAŠA INTIMA" Jovana Pajić iskreno o odnosu sa Marijom Šerifović, povezuju ih već duže vreme! 10:35 Vip 0
OVAKO IZGLEDA SIN MARIJE ŠERIFOVIĆ Mali Mario je mamina kopija, javnost se oduševila zbog njegovih očiju 10:40 Vip 0
SAD ĆE MIŠKIĆ DA TI OPERE... Marija Šerifović objavila snimak s prvog letovanja sa sinom, mreže se usijale 16:16 Vip 0
"DA LI STE VAS DVE U VEZI?" Marija Šerifović otkrila istinu o ljubavi sa Jovanom Pajić, prvi put javno progovorile! 08:50 Vip 0
PEVAČICA OBJAVILA FOTOGRAFIJU BEZ TRUNKE ŠMINKE! Niko ne veruje da ovako izgleda, a nijednu operaciju nije imala! 19:39 Vip 0
UPOZNALA SAM SALETOVU NOVU DEVOJKU Jovana Pajić šokirala izjavom o bivšem mužu, pa spomenula i ćerke! 21:45 Vip 0
REKLA SAM MU DA GA VIŠE NE VOLIM! Jovana Pajić priznala šta se zaista desilo u braku sa Saletom, voditeljka odmah reagovala 19:18 Vip 0
SAMO TAKVI SU SPOSOBNI NA OVU MONSTRUOZNOST! Pevačica neutešna zbog ubistva male Danke, javno ispoljila bes! 14:35 Vip 0
KOD NJIH SE JOVANA PAJIĆ PRESELILA I NAPUSTILA SALETA? Isplivala istina, on je jedini muškarac koji joj nikada nije okrenuo leđa 23:20 Vip 0
JA SAM TEBE PRESTALA DA VOLIM! Naša pevačica prvi put o detaljima razvoda od kolege, šokirala izjavom 19:45 Vip 0
DOBRODOŠLA U KLUB, MAMIKA! Svi su čekali da se ova pevačica obrati Mariji Šerifović, mediji su brujali o njihovoj aferi 17:40 Vip 0
SREĆAN TI ROĐENDAN ROĐENA MOJA! Jovana Pajić pustila kolce, pa se javno obratila Mariji Šerifović 13:58 Vip 0
JOVANA PAJIĆ BILA UBEĐENA U POMIRENJE SA TROPIKOM Dugo sam se nadala, ali nije bilo pomoći, deca su ispaštala 16:25 Vip 0
KONAČNO JE I NJU BOG POGLEDAO Godinu dana posle razvoda Jovana Pajić pronašla svoju sreću 13:20 Vip 0
PATIO SAM I TUGOVAO Sale Tropiko progovorio o razvodu, pa otkrio da li će doći do pomirenja sa Jovanom Pajić 16:20 Vip 0
EVO U KAKVOM JE STANJU NAŠA PEVAČICA NAKON UJEDA OPASNOG INSEKTA Moli sve za pomoć, bespomoćna! (FOTO) 18:20 Vip 0
''PRODUCENT GRUPE JE IMAO FIKS IDEJE'' Ivana Boom Nikolić o triu sa Karleušom i Milicom, Pesmi za Evroviziju i vezi sa članom obezbeđenja 20:30 Vip 0
RASIM GAĐA DUŠU, CECA NE FALŠIRA, A DAČIĆ? „U ringu“ članovi „Damar“ orkestra o političarima i estradi 20:00 Vesti 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
SPREMA SE KLANICA Komandant odreda "Ahmat" izvestio o novoj liniji odbrane OSU u Kurskoj oblasti 14:43 Vesti 0
OVO SU NAJOMRAŽENIJI POKLONI ZA NOVU GODINU Među njima je i jedan vrlo popularan, a muškarci ga masovno kupuju 13:12