Alo/N.D. ISKRENO SAM VOLELA, ONI SU MOJA RUŽNA PROŠLOST Maja Marinković progovorila o novom dečku, bivšim momcima, ali i odnosu sa Takijem 14:51 Vip 0
Telegraf/Alo/Đ.M. PROŠLO JE ŠEST GODINA OD SUKOBA Otkriveno kako je došlo do pomirenja Stanije i Tamare, pričalo se i da su tužile jedna drugu, a ovo je istina 13:55 Vip 1
Alo/Đ.M. STANIJA I TAMARA SE STRASTVENO LJUBE Šok potez starleta zaustavio dešavanja u klubu, na ove vrele kadrove niko nije ostao imun (VIDEO) 10:03 Vip 0
Alo/V.Đ/Đ.M. ALO! POMIRIO STANIJU I TAMARU! Starlete nakon brojnih uvreda i psovki zakopale ratne sekire, nakon sedam godina javno progovorile o razlozima svađe 09:01 Vip 0
Alo/N.D. NAKON VESTI DA JE U ŠEMI SA GENERALOM SIMIĆEM Oglasila se za Alo! Sandra Čaprić, spomenula stravične pretnje Maje Marinković, a poslala je i dokaz (VIDEO) 14:08 Vip 2
Alo/Đ.M. OPŠTI HAOS NA ROĐENDANU MAJE MARINKOVIĆ Voditeljka Pinka u nikad izazovnijem izdanju, Ana đuska, a muškarci uzdišu (VIDEO) 19:08 Vip 0
Alo/Đ.M. TO SU MRTVA PUVALA, SAMO RKE KOKE Lepa Lukić žestoko oplela po starletama, nastaće opšti haos, a svi čekaju njenu reakciju 17:36 Vip 0
Alo/Đ.M. POMIRILE SE MAJA I ANA KORAĆ! Starlete zakopale ratne sekire, Marinkovićeva šokirala izjavom nakon svih sukoba i skandala! 13:03 Vip 0
Alo/Đ.M. SEZONSKA BERAČICA MALINA! Nastavlja se rat Ane Korać i Maje, Marinkovićeva udarila najniže moguće i izgovorila ovu rečenicu! 20:13 Vip 1
SrpskiTelegraf/Alo/A.M. OSAM GODINA OD SMRTI STARLETE I PEVAČICE! Dalilina drugarica je pronađena mrtva u kolima, Mujićeva se plašila za svoj život, a jedno je i dalje misterija?! 11:48 Vip 0
Alo/Đ.M. IMALA SAM SE*S SA NJIM LETOS! Viktorija javno obelodanila skandaloznu aferu sa ovim poznatim pevačem, haos u najavi, a umešana je i ona! 08:48 Vip 1
Alo/I.G. ŽESTOKO OPLEO PO STARLETAMA Nemanja Stevanović smatra da su Stanija i Iva loš primer za omladinu! 22:48 Vip 0
Alo/Đ.M. MAJI JE POMOGAO TIM STRUČNJAKA! Taki otkrio kako je tačno njegova ćerka za pet sati preotela Filipa, a ova starleta je vodila glavnu reč i smislila plan! 09:30 Vip 0
Srpski telegraf/Alo/Đ.M. SPORTISTI SU MI TRAŽILI ANU KORAĆ I MAJU! Poznati makro nakon izlaska iz zatvora obelodanio sve tajne prostitucije u Srbiji i otkrio nove šokantne detalje! 10:10 Vip 0
Kurir/Alo.rs/D. I. ON JE PROBIO TIJANU AJFON I MIMI ORO Progovorio najpoznatiji srpski makro Mihajlo Maksimović! 20:47 Vip 0
Alo/Đ.M. MAJA SE NE ZAUSTAVLJA! Marinkovićeva ponovo iskopirala Anu Korać od glave do pete, šokantno izdanje starlete naišlo na veliku osudu javnosti! (FOTO) 10:30 Vip 0
Alo/I.G. SORAJA JE NIVO, OSTALE SU SELJANKE! Jovana Jeremić žestoko oplela po starletama, spomenula i Anu Korać 18:50 Vip 2
Alo/Đ.M. MAJU SPREMAM ZA ZADRUGU 5! Stanija konačno obelodanila svoj pakleni plan, pa otkrila pravi razlog kraha braka Dalile i Dejana i šta je sve videla u rijalitiju! 21:00 Vip 1
Alo.rs/Objektiv DIJANA UMEŠANA U RAT STARLETA Soraji zabranila ulazak u Srbiju zbog ljubomore! 23:46 Hronika 0
ŠTIĆENICI SEVERINE, PALI STE NA ISPITU Profesor Čedomir Antić U RINGU o protestima i studentskim blokadama 20:02 Vesti 38
''SRBIJA NE SME DA IZABERE PESMU SA TURSKIM MELOSOM'' Maja Nikolić van sebe zbog PZE: ''Biću bolja od Lejdi Gage na SuperBowlu'' 18:50 Vip 0
''NISMO TRANS OSOBE, SRBI NISU UPUĆENI'' Šta roditelji grupe Harem Girls misle o njihovom šminkanju i oblačenju haljina: ''Otac ide redom i...'' 20:00 Vip 0
''OD PROSTITUCIJE ĆU IMATI PENZIJU 4.000 EVRA'' Elektra Elit razvezala jezik kao nikad pre: ''Novinarke iz Srbije haraju po Dubaiu'' 20:00 Vip 0
KARADŽIĆ ŽIVI U PAKLU NA ENGLESKOM GOLOM OTOKU Advokat Goran Petronijević U RINGU o protestu advokata i najpoznatijem klijentu 20:00 Vesti 0
"SRBIJA NIKAD NEĆE OKRENUTI LEĐA SRPSKOJ" Vučić na obeležavanju Sretenja u Banjaluci: Svi imamo srpska imena i prezimena (FOTO) 17:07 Vesti 93
ONI MENI DELUJU KAO ONAKO INFANTILNA DECA Gaga Antonijević za Alo! o umešanosti glumišta u proteste 09:31 Vesti 37
PIKAO BIH SONY SA LUKASOM! Princ od VRANJE do VRAČARA: ''Srna Lango mi je spasila najbolje godine života'' 18:55 Vip 0
"UBICA GRADOVA" KRENUO PREMA ZEMLJI! NASA izdala upozorenje: Veći je od Kipa Slobode, naučnici u PANICI 18:46 Vesti 0
ŠTA USTVARI ZAPAD TRAŽI OD PREDSEDNIKA SRBIJE? Šainović: Pa sve ono što je uradio Milo Đukanović 18:41 Vesti 0
OVA NAMIRNICA RAZARA KAMENAC SA SLAVINA, A NIJE NI LIMUN, NI SODA BIKARBONA Svi je obožavamo, a ona dobra i za čišćenje 18:12