Espreso/Alo/Đ.M. ONA MOŽE DA PONUDI SAMO SVOJE USLUGE Maja bez dlake na jeziku pokopala Anu Korać i njene sumnjive poslove, Marinkovićeva nikad brutalnija! 20:02 Vip 2
Alo/Đ.M. NEMA MILOSTI Ana Korać žestoko ismejala Maju, starleta poručila Marinkovićevoj gde joj je mesto i javno ponizila! 13:53 Vip 2
Alo/Đ.M. IMAM NAJVEĆI HONORAR, A VI STE NEBITNI Stanija žestoko ponizila Dalilu, izgovorila joj ono što misle milioni širom Srbije! 08:01 Vip 0
Pink/Alo/Đ.M. ZNAM JA ŠTA ONA RADI U DUBAIJU! Starleta žestoko urnisala Ivu Grgurić, Anđela otkrila sve tajne o njoj i preskupim poklonima koje dobija! 20:02 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. NOVI SKANDALOZNI DETALJI! Objavljen spisak svih koji su u upleteni u elitnu prostituciju, spominje se supruga pevača i ova poznata zadrugarka koju svi znate!? 09:23 Vip 0
Blic/Alo/E.N. TAMO JE KUPLERAJ, DOLAZILE SU I STARLETE Detalji rasturanja narko žurke na Novom Beogradu 08:15 Hronika 0
Alo/M.K. SRPSKA ESTRADA U PANICI! "OnlyFans" zabranio po*nografiju, mnogobrojne starlete neće moći više na ovaj način da zarađuju 15:21 Vip 0
Alo/Đ.M. MAJA JE MOJ ROĐENDAN NAPUSTILA DA BI SE VIDELA SA NJIM! Sanja Stanković šokirala izjavom, Marinkovićeva bacila oko na ovog zadrugara! 09:45 Vip 0
Alo/Đ.M. SVE IMAM, NE MORAM DA ČEKAM STARIJE ČIKICE! Maja žestoko potkačila Anu, spomenula prostituciju i starletinu cenu, Koraćeva će joj ovo zapamtiti! 09:10 Vip 3
Alo/ Nina Denda SUPARNICE Ana Korać za Alo! progovorila o odnosu sa Marinkovićevom: Maja me mrzi, ali bi da bude kao ja! 07:05 Vip 1
Alo/Đ.M. KAKO LI ĆE REAGOVATI SANDRA AFRIKA?! Iva Grgurić i Maja Marinković potpuno iskopirale poznatu pevačicu, ovaj njihov potez niko nije očekivao! (FOTO) 15:57 Vip 0
Alo/ N.D. RAT BIVŠIH LJUBAVNIKA NE JENJAVA! Maja isprovocirala Janjuša druženjem sa Mensurom, on joj još žešće uzvratio i udario gde je najviše boli! 21:44 Vip 0
Alo/Đ.M. NASTAVLJA SE RAT ANE I ALEKSANDRE! Davidove bivše se žestoko prepucavaju, pljušte uvrede sa obe strane (FOTO) 08:20 Vip 0
Alo SVAĐA NE JENJAVA! Ana Korać žestoko oplela po Maji, starleta nije birala reči kada je čula ovo pitanje o Marinkovićevoj! (VIDEO) 20:00 Vip 0
Alo/D.S. BUKTI RAT STARLETA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Veštica javno zapretila Ajfonki tužbom! 09:27 Vip 0
Alo.rs/M.A. TO NISU MUŠKARCI, TO SU STARLETE! Đedović unakazio cimere iz Bele kuće, zaprepastiće vas ono što je rekao o njima! 22:37 Vip 1
Alo/Đ.M. NE PRESTAJE! Maja opet iskopirala Anu Korać od glave do pete, starleta joj odmah odgovorila, a Marinkovićeva se pravdala ovim rečima 10:06 Vip 0
Kurir.rs/Alo.rs/I.T. VELJA PARE PREBACIVAO NA RAČUNE LJUBAVNICA Prale novac, prenosile poruke i služile kao paravan u poslovima 09:27 Hronika 0
OGROMNE GRUDI U PRVOM PLANU! Soraja šokirala snimkom, kontroverzna starleta se ljubi sa ženom! (VIDEO) 09:10 Vip 0
Alo.rs/M.M. ALO! OTKRIVA! Starleta spiskala bogatstvo da bi izgledala kao lutka, Ana iskeširala 7.000 evra za vađenje rebara! (PRE I POSLE FOTO) 15:37 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0