NAŠA MISICA ŠARMOM JE OSVOJILA ČITAVU PLANETU Bila je na vrhuncu slave kada joj se svaki trag izgubio, a njena jeziva smrt je i danas misterija 08:41
Pink.rs/Alo/N.D. ZAPALIĆU JOJ SVEĆU! Stefan Karić tri godine nakon Dijanine smrti progovorio o njihovoj ljubavi 16:18 Vip 1
Blic/Alo/N.S. ONA JE ZAVELA DRAGANA MARINKOVIĆA MACU? Jedna je od najlepših Srpkinja, učestvovala je u rijaliti programu, a evo kako sada izgleda (FOTO) 21:45 Vip 0
Alo/A.M. OVO NIKO NIJE OČEKIVAO Milan Milošević usred emisije razotkrio dugo čuvanu tajnu Jovane Misice, ona uspela da izusti samo ovo 16:59 Vip 0
Srbija danas/Alo/A.J. PREMINULA MISICA U 27. GODINI Otišla na rutinsku operaciju pa dobila srčani udar i obilno krvarenje 22:40 Vip 0
najžena.rs HAJDI KLUM OTKRILA KOJOM DIJETOM TOPI KILOGRAME: Slavi 49. rođendan, a zahvaljujućim ovom napitku izgleda duplo mlađe 13:37
Kurir/Alo/N.D. IZGUBIO SAM SINA, A SAD I NJU Dečko pokojne misice slomljen nakon njene smrti, otkrio detalje nezgode 17:45 Vip 0
Naj žena.rs POPULARNA MISICA UMALO UMRLA ZBOG LEPOTE Izazvala unutrašnje krvarenje pa završila u bolnici 20:41
Alo/N.D. POKAZALA PREVIŠE Snajka Novaka Đokovića pozirala u minijaturnom kupaćem kostimu (FOTO) 07:00 Vip 0
Alo/A.M. MISICA HAPŠENA ZBOG PROSTITUCIJE OVAKO PROSLAVLJA USKRS Dajana posle pakla kroz koji je prošla pokazala šta radi na ovaj dan (FOTO) 22:27 Vip 1
Republika/Alo/K.G. RIJALITI POBEDNICA BAVI SE PROSTITUCIJOM? Isplivale nove šok informacije vezane za temu koja trese Balkan 07:15 Vip 0
Blic/Alo/K.G. SIN MI JE PLAKAO, MRAVA NISAM ZGAZILA Prva ispovest misice Dajane nakon afere o elitnoj prostituciji 21:23 Vip 0
Alo/A.J. MISICA SE UBILA NA SUROV NAČIN! A sada je isplivalo njeno oproštajno pismo: Spomenula je jednu ženu! 23:59 Vip 0
Kurir/Alo/A.M. UHAPŠENOJ MISICI PROPAO SAV BIZNIS! Dajana je držala kafić na ovoj lokaciji, rentala prostor, ali na kraju pukla! 16:10 Vip 0
Kurir/Alo/K.G. BIVŠA MISICA NAKON SKANDALA SA PROSTITUCIJOM BEŽI U ITALIJU! Dajana spas od sramote pronašla kod njega, odmah kupila avionsku kartu i napušta Srbiju! 09:35 Vip 0
Pink/Alo/K.G. PRVO OGLAŠAVANJE DAJANE TRIPUNOVIĆ! Evo šta je poručila nakon hapšenja zbog elitne prostitucije! 18:52 Vip 0
Kurir/Alo/K.G. KOMŠIJE RAZVEZALE JEZIK O DAJANI! Misica zaradila pare od prostitucije, pa novac uložila u izgradnju motela?! 21:43 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. OVO JE BIVŠI MUŽ UHAPŠENE MISICE! Imućni je srpski biznismen, zaslužan je za njenu karijeru, a jedan veliki skandal obeležio je njihov rastanak! (FOTO) 13:00 Vip 1
Republika/Alo/Đ.M. PARE SU STIZALE IZ FRANCUSKE I ITALIJE! Dajana je pala zbog prostitucije, a njena teška životna priča ledi krv u žilama, pobegla je iz Vukovara! 07:29 Vip 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 24. NOVEMBAR Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore 19:35