Alo/K.G. Konstrakta na Exit donosi svetsku premijeru jedinstvenog multimedijalnog performansa 12:10 Razonoda 0
Alo/Đ.M. EXIT prvim festivalom započeo seriju od najmanje osam velikih događaja u 2022. godini! 14:02 Vip 0
Alo/Đ.M. EXIT the Metaverse i druge aktuelne teme na No Sleep konferenciji kao uvod u proslavu titule 13:56 Razonoda 0
Alo! RASCEP MOZGA Osoba odgovorna za planinu smeća, droge i bluda kvazi ekolog: Osnivač EGZITA glumi ludilo, ili ipak ne?! 19:50 Vesti 0
Alo.rs/D. I. NIK KEJV OBJAVIO KNJIGU ZA DECU Muzičar izdao roman za mališane "Mala stvar" 14:45 Razonoda 0
Alo/Đ.M. Guetta i ostale zvezde saglasni: EXIT je sloboda, ljubav i najbolje mesto na celoj planeti! Festival koji vraća život! 15:27 Razonoda 0
Alo.rs/M. S: GUZA SARE JO ZAPALILA INTERNET Pevačica zamešala, svi u šoku jer ovo nisu očekivali od nje! (VIDEO) 14:29 Vip 0
Kurir/Alo!/J.V. EGZIT KROZ BROJKE: Festival posetilo 180.000 ljudi iz 70 zemalja sveta, odneto 33 tone smeća, a oduzeta dva pištolja! 16:05 Vesti 0
Alo.rs/D. I. NAKON DVE GODINE DANAS POČINJE EGZIT! Vodeća imena svetske muzičke scene prvog dana proslave jubileja! 11:56 Razonoda 0
Alo.rs/D. I. PRVI DAN EGZIT FESTIVALA BEZ ZARAŽENIH KORONA VIRUSOM Od 4.120 testiranih, svi posetioci negativni! 10:30 Razonoda 0
Alo/Đ.M. Čak 84 odsto posetilaca imalo Digitalni zeleni sertifikat u prva 24 sata zamene Exitovih festivalskih vaučera 17:46 Razonoda 0
Alo Charlotte de Witte na otvaranju mts Dance arene, rasprodati četvorodnevni kompleti 15:56 Razonoda 0
Alo.rs Kraljica palestinske tehno scene Sama Abdulhadi zaokružuje program Exitove No Sleep bine 16:28 Vip 0
Alo EXIT će zvučati bolje nego ikad – na Arenu stiže supermoćni svetski audio sistem Meyer Sound LEO! 16:25 Razonoda 0
Alo "Serbia, are you ready for the future?" Roni Size i LTJ Bukem na jubilarnom Exitu daju svojevrsni omaž prvim izdanjima festivala 17:22 Vesti 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
HRVATSKA NOVINARKA UPADALA U REČ! EVO KAKO JOJ JE VUČIĆ ODGOVORIO: "To je trebalo da naučite iz osnovnih evropskih akata" 21:31 Vesti 60
ZELENSKI OTVARA VRATA PAKLA ZA BOŽIĆ Sve je spremno za novu ofanzivu, čak i po cenu gubitka najvećih uporišta 23:11 Vesti 1