PLAŠILA SAM SE DA PROGOVORIM! Potresna ispovest Anđele Jovanović o slučaju sa Lečićem: Kad pretrpiš nasilje, sramota te je 11:30 Vip 0
TO JE BILA STVAR PRINCIPA! Anđela Jovanović prvi put javno progovorila o sukobu sa Lečićem i tužbi o kojoj bruji region! 11:16 Vip 0
LEČIĆ PONOVO PROGOVORIO O SUĐENJU SA ANĐELOM JOVANOVIĆ Branislav priznao javno zašto se nije pojavio na ročistu 19:38 Vip 0
PRVO OGLAŠAVANJE GAGIJA JOVANOVIĆA O LEČIĆU: Šokiran sam i u isto vreme tužan, hvala svima na podršci 18:03 Vip 0
MUŠKARCI SU POSTALI KIŠNE GLISTE, A ŽENE UMIŠLJENE ĆURKE Lečić progovorio o Anđeli i suđenju: Dobar sam sa njenim ocem Gagijem 17:42 Vip 1
KONTAKTIRAO SAM NJENE RODITELJE! Branislav Lečić udario na Anđelu Jovanović, u sve umešao i Bikovića! 11:10 Vip 0
OGLASILA SE ADVOKATICA: Ovo je jedini osnov po kojem bi Lečićeva tužba Anđeli mogla biti opravdana! 09:10 Vip 0
MILICA PAVLOVIĆ UPOREDILA BRANISLAVA LEČICA SA DŽELATOM! Hitno oglašavanje zbog Anđele, ove reči niko nije očekivao od nje! 15:04 Vip 0
MOĆNA PORUKA ANĐELE JOVANOVIĆ UOČI OSMOG MARTA Glumica se ne zaustavlja nakon što je odbila saradnju sa Lečićem! 13:55 Vip 0
SAZNALO SE SVE, TRAŽIM SNIMAK! Lečić pred kameramo otkrio zbog čega je zapravo tužio Anđelu Jovanović, voditelj burno reagovao! 12:35 Vip 0
NEĆE VIŠE DA ĆUTE! Sloboda Mićalović otkrila zašto je podržala Anđelu, Mirjana Karanović nikad oštrija, klupko se polako odmotava 10:40 Vip 1
ANĐELA JOVANOVIĆ POSLALA SNAŽNU PORUKU Mlada glumica se prvi put oglasila nakon ročišta sa Lečićem 18:58 Vip 0
ZAGRLJAJEM SMO PODRŽALI PRVO JAVNO "NE" Milena Radulović uz Anđelu na suđenju sa Lečićem, poslala jaku poruku! 14:42 Vip 0
NEĆU SA TOBOM! Mirjana Karanović se ponovo obratila Branislavu Lečiću, drama u glumačkom taboru dostigla vrhunac 14:25 Vip 0
ODLOŽENO SUĐENJE ANĐELE I LEČIĆA! Glumica napustila zgradu suda, oglasio se njen advokat i otkrio detalje 10:52 Vip 0
DIRLJIVE SCENE ISPRED SUDA! Anđela stigla na ročište s Lečićem, pa pala u zagrljaj glumcima: Bravo, samo se smej! 10:31 Vip 0
ŠOK OBRT NA SUĐENJU ANĐELE I LEČIĆA! Sudska straža ne dozvoljava novinarima da prisustvuju ročištu 10:16 Vip 1
ANĐELA JOVANOVIĆ STIGLA NA ROČIŠTE! Preko 10 glumaca došlo da je podrži na početku suđenja sa Branislavom Lečićem! 10:00 Vip 1
VODITELJKA JAVNO PODRŽALA ANĐELU JOVANOVIĆ: Bravo za Branku i Gagija što su te vaspitali da se ne bojiš 09:15 Vip 0
BRANISLAV LEČIĆ TRAŽI SAMO JEDNO OD ANĐELE Odbio da mu se isplati honorar za neodigranu ulogu, isplivali detalji tužbe 21:05 Vip 0
"MOJA BOL ĆE ZAUVEK OSTATI VELIKA" Viki Miljković na ivici suza o smrti rođenog brata (VIDEO) 21:30 Vip 0
"NEKA GLEDA SVOJA POSLA!" Bukti novi estradni rat, Lepa Lukić žestoko odbrusila mlađoj koleginici! (VIDEO) 20:45 Vip 0
ŠAULIĆEVA UDOVICA NE MOŽE DA OBUZDA SUZE! Gordana se rasula u komade: "Jako mi je teško što moj Šaban večeras nije ovde" 22:45 Vip 0
''PEVAĆU TRUDNA, AKO NE ŠTETI BEBI'' Ivana Krunić o otkazanoj svadbi - otkrila čime se danas bavi Bane Čolak (VIDEO) 19:00 Vip 0
''MUZLA SAM KRAVE, ČUVALA OVCE I KOPALA BAŠTU...'' Tamara Milutinović je prvu zaradu imala na Mašinskom fakultetu, a evo i kako (VIDEO) 09:00 Vip 0
"3.000 DINARA SAM DOBILA ZA PRVI HONORAR I BILA SAM NAJSREĆNIJA OSOBA" Ovde je radila Jelena Kostov na samom početku karijere 16:00 Vip 0
''ČEKANJE ME JE KOŠTALO MNOGIH HITOVA'' Katarina Didanović o poređenju sa Eminom Jahović, Teom Tairović i svadbi koju ne planira 20:15 Vip 0
PIJAN SKRNAVIO ZGRADU SKUPŠTINE GRADA Užičanin odmah uhapšen, snimljeno šta je radio (FOTO) 12:12 Vesti 0
IZJAVA ŠOJGUA ZALEDILA SVET! Neprijatelj je povukao pakleni potez, Rusija se suočava sa hibridnim ratom koji je pokrenuo Zapad! 10:04 Vesti 0
AKO GA DOBIJETE NA POKLON, BOLJE GA BACITE, SAMI GA NI U LUDILU NE KUPUJTE Ovo drvo donosi nesreću u kuću, nemir i bedu 10:05