Alo/N.S. IMA PAKLENI PLAN Procurio snimak snimak njihovog razgovora, danas napušta Zadrugu 6 (VIDEO) 11:20 Vip 0
Alo/N.S. TI SI PATOLOŠKI LAŽOV! Sanja Grujić žestoko urnisala Sofoju, pa otkrila šok detalje 10:20 Vip 0
Alo/N.S. DUŠO MOJA! Nakon Majinog priznanja odmah se oglasio Janjuš, pa joj poručio ovo (FOTO) 08:22 Vip 0
Alo/N.S. MILJANA SE ODLUČILA NA OVAJ KORAK Kulićeva pokazala da više nije ona stara, objavila fotku, komentari samo pljušte (FOTO) 07:20 Vip 1
Alo/A.J. MAJA NE PRESTAJE DA KOPIRA ANU KORAĆ Marinkovićeva napravila čak istu frizuru, starlete identične (FOTO) 18:45 Vip 2
Alo/A.J. RASKID U ZADRUZI U EMISIJI UŽIVO Haos u Beloj kući, on priznao da li će pružiti šansu novoj devojci 18:00 Vip 0
Alo! O. K. KRISTIJANOVA TRUDNA VERENICA O NAVODNOJ SE*S AFERI Kristina otkrila detalje za Alo, pa spomenula i Valentinu 15:45 Vip 0
Pink/Alo/Đ.M. ZADRUGARKI PREMINULA BLISKA OSOBA! Još uvek joj nisu javili informaciju, oglasila se majka i slomljena otkrila sve 14:11 Vip 0
Alo/Đ.M. MARKO PRIZNAO DA SE VIĐAO SA OVOM ZADRUGARKOM Marković obelodanio sve detalje, čak je i Maja Marinković zanemela od šoka 11:55 Vip 1
Alo! / O. K. MARKO PREKRŠIO NAJSTROŽE PRAVILO Marković kažnjen ogromnom svotom novca, produkcija momentalno reagovala 09:51 Vip 0
Blic/Alo/Đ.M. GLADOVAO SAM, A PRODUKCIJA NIJE... Oglasio se diskvalifikovani zadrugar i otkrio šta se dešavalo u rijalitiju dok kamere nisu snimale 08:42 Vip 0
Alo/Đ.M. DEJAN STIŽE U ŠIMANOVCE Dragojević najavio svoj veliki povratak, Kristijanu i Maji sprema haos, a evo i kada (FOTO) 08:27 Vip 1
Alo/N.S. NEKA DOĐE! Ivan Marinković se direktno obratio Zoli, a onda se ubacila Maja, pa ga urnisala 17:25 Vip 0
Alo/Đ.M. NE MOŽE NIKO DEJANU NI CIPELE DA OBRIŠE Aleksandra Nikolić javno isprozivala ove zadrugare, nastaće opšti haos 14:06 Vip 1
Informer/Alo/Đ.M. JOVANA I FILIP SE KRIŠOM VIDELI U BEOGRADU Otkriveno sve, Ljubisavljevića na kraju poklekla i priznala: Bila bih sa njim 13:00 Vip 0
Alo/Đ.M. PRVA SVAĐA MAJE I MARKA Marković ne zna šta ga je snašlo, Marinkovićeva ušla u crveno i krenuo je haos 09:20 Vip 0
Alo/N.S. DALILA DRAGOJEVIĆ STIGLA U ŠIMANOVCE Ona se odmah oglasila, komentari samo pljušte (FOTO) 21:00 Vip 2
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
OVO JE ALEKSANDAR KOJI JE POGINUO U CENTRU PARAĆINA Sumnja se da je previše popio, a onda prešao u suprotni smer (FOTO+VIDEO) 08:46 Hronika 0
ZASTRAŠUJUĆE MEĆAVE UDARILE NA BOSNU I HRVATSKU! Popaljeni alarmi u regionu - orkanska oluja na Jadranu!(VIDEO) 08:36 Vesti 0
HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 23. DECEMBAR Vodolija dobija dobre vesti, Blizanci ulaze u sukob sa šefom, Strelcu će glavobolja obeležiti dan 06:55 Razonoda 0