Alo/M.K. ONA NE ZNA ŠTA HOĆE Cakana dala svoj sud o odnosu Miljane i Zole, a ovo je rekla za Ivana i Željka 22:45 Vip 0
Srpski telegraf/Alo/N.D. "NEĆE NA KOSOVO, A JURE BAKŠIŠ PEVAJUĆI PATRIOTSKE PESME" Cakana oplela po kolegama zbog licemerstva i lažnog rodoljublja 16:00 Vip 1
Alo/N.D. "POLUPALI SU MI CEO AUTOMOBIL" Cakana otkrila šta je doživela kada je išla na Kosovo da poseti majku: NAPLATILA SAM IM TO LEPO! 10:20 Vip 0
Alo/Grand online/M.Č. "NE PEVAM SKANDALOZNE PESME UZ KOJE SE SKAČE" Cakana komentarisala modernu muziku pa pomenula i kolege koji potenciraju pesme sa parama 17:19 Vip 0
Alo/B.S. Cakana se prisetila svoje domovine i detinjstva, teško joj pada šta se dešava na Kosovu "OTAC NAM NIJE DOZVOLJAVAO DA ODEMO TAMO" 14:30 Vip 0
Alo/N.D. "SVE MOJE PESME SU VEZANE ZA KOSOVO" Cakana ogolila dušu: TAMO SAM ODRASLA, SVE JE TEŽE I TEŽE! 15:00 Vip 0
Republika/Alo/N.S. ŠOK! Pevačica ogolila dušu pa priznala UHODILA MUŽA PO BIRTIJAMA DA GA NAVATA S LJUBAVNICOM 12:20 Vip 0
Republika/Alo/N.S. DOŠLI SU MI GLAVE Pevačica u problemima do guše zbog poreza, ogolila dušu, pa sve priznala 19:35 Vip 0
Alo! / O. K. MISLILA SAM DA ME VARA Cakana otkrila nepoznate detalje iz svog bračnog života 15:30 Vip 0
Alo/N.D. DA LI PREPOZNAJETE DEVOJKU SA FOTOGRAFIJE? Ne pojavljuje se često u javnosti, a njena majka je poznata pevačica koju svi znate 16:40 Vip 0
Kurir/Alo/N.D. NEPRIJATNO Cakana prokomentarisala komentare koje je njen suprug ostavljao ispod Kijinih fotografija: ON VOLI SAMO MENE 20:30 Vip 1
Grandonline/Alo/N.S. PRVI POSAO BIO JOJ JE SREĐIVANJE TOALETA Cakana ogolila dušu pa priznala: Drugarica i ja smo čistile mokri čvor 16:56 Vip 0
Republika/Alo/N.S. MI NE POŠTUJEMO NAŠE VREDNOSTI! Cakana oplela po koleginici: Treba da nas nema, kada nam je to hit 11:57 Vip 1
Alo/N.S. PITALA SAM SE ŠTA MI JE OVO TEBALO Cakana platila ovaj odevni komad preko 1000 dolara 22:20 Vip 1
Blic/Alo/Đ.M. ZAMENILA CENTAR BEOGRADA SREMČICOM Poznata pevačica napravila mali raj, džakuzi u dvorištu, a mnogi bi joj pozavideli na ovome 22:54 Vip 0
Aloonline.me OTKRILA KO SU JOJ BILI UZORI Cakana se prisetila ko joj je sve pomogao u karijeri, ali i sa kim su joj propale saradnje 20:17
Kurir/Alo/N.D. VIŠE ME NIŠTA NE VUČE KA KOSOVU Cakana progovorila o rodnom mestu, pa otkrila šta se sve izmenilo 16:30 Vip 2
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
HOROR - ŽENE SPREMAJU ZA RAT SA RUSIJOM! NATO zemlja vrši poslednje pripreme za obračun! 16:00 Vesti 0
BESNI STRAVIČNA OLUJA, VODA NOSI SVE PRED SOBOM, IMA MRTVIH Objavljeni zastrašujući snimci iz evropske zemlje 15:15 Vesti 0
"AKO OVO RADITE ZAVRŠIĆETE NA MOM OPERACIONOM STOLU" Kardiohirurg tvrdi da ovih 6 stvari izbegava zbog zdravlja svog srca 15:49