ALEKS GA OPTUŽILA DA JU JE TRUDNU TUKAO Filip Car priznao sve o nasilju nad Nikolićevom, otkrio i kakva drama se odvijala u njegovom domu 17:25 Vip 1
DETE SE JOŠ UVEK NIJE RODILO, A VEĆ PROBLEMI Filip Car besan na Aleksandrinu odluku, a onda udario na njenu majku 17:00 Vip 2
BEZ IMALO MILOSTI Filip Car javno pokazao privatnu prepisku sa Majom, evo kakve radnje je tražila od njega 16:44 Vip 0
REKLA JE DA IDE NA ABORTUS Šokantne tvrdnje Filipa Cara u vezi Aleksandre Nikolić, a onda brutalno udario na Maju 16:37 Vip 0
JA SAM KRIV ZA RASKID, MAJA ME I DALJE ZOVE! Filip Car nikad iskreniji o krahu ljubavi sa Aleks, slomio se, pa sve priznao 07:00 Vip 0
ALEKSANDRA POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK Nikolićeva nikad emotivnija, otkrila da se ova osoba ne odvaja od nje: Neko je tu! 08:05 Vip 0
KRILA SE SVE VREME IZA CRNIH NAOČARA Prvi kadrovi trudne Aleksandre Nikolić, evo gde se nalazi i s kim provodi vreme (FOTO) 22:25 Vip 0
FILIP CAR PROGANJAO DALILU Nakon preljube sa Majom, sada isplivali šokantni snimci sa Dragojevićkom 19:00 Vip 0
DOVEŠĆE FILIPA CARA DO SUZA Aleksandra Nikolić pokazala trudnički stomak u jeku skandala! (FOTO) 16:00 Vip 0
NIKOLIĆEVA ĆE NAPRAVITI HAOS Maja javno otkrila kakvo zapravo mišljenje Filip ima o Aleksandri! 10:06 Vip 0
KAO DA NIKO NIKAD NIJE BIO TRUDAN PRE ALEKSANDRE Filip Car se javno obratio bivšoj verenici, izneo nove detalje! 10:15 Vip 0
DOSTA JE BILO, K'O DA SAM JA U DRUGOM STANJU! Filip Car obrnuo ploču, na korak do pomirenja sa Aleks 21:54 Vip 0
MOJ DRUG JE PLATIO DA IMA ODNOSE SA NJOM! Kontroverzni zadrugar izneo strašne optužbe na račun Aleksandre Nikolić 17:15 Vip 0
KARAMBOL! U Elitu uneli informaciju da je Aleksandra Nikolić trudna! Pogledajte Janjuševu reakciju 14:22 Vip 0
ALEKS ULAZI U ELITU DA UNOVČI BEBU I TRUDNOĆU Car razvezao jezik: Htela je da se reši deteta, ja sam je ubedio da rodi! 10:20 Vip 0
POTPISAN UGOVOR IZMEĐU KOMPANIJA MILLENNIUM TEAM I MARRIOTT INTERNATIONAL ČIME JE OZVANIČEN DOLAZAK PRESTIŽNOG HOTELSKOG BRENDA „Jugoslavija“ postaje Ritz-Carlton (FOTO) 16:56 Vesti 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
SA NJIMA NEMA ŠALE Ovih 13 kombinacija suplemenata i lekova ne treba uzimati u isto vreme, a evo i zašto 20:00