OTOPIO I NAJTVRĐA SRCA! Filip Car sa ćerkom Leonom pokazao emotivnu stranu: ''Ruku pružaj ocu svome'' 16:20 Vip 1
BIZARNIJE NE MOŽE BITI! Novi šok u Eliti - Milovan izneo informacije o detetu Aleksandre Nikolić: ''Nešto najbolesnije što je izjavila'' 15:03 Vip 0
"MOŽDA JE HTELA DA KAŽE DA JOJ PLAĆAO ZA LJUBAVNE USLUGE" Oglasila se majka Milovana Minića, van sebe zbog Aleksandre, otkrila skandalozne stvari o njoj! 02:00 Vip 0
"ČESTO SAM POMIŠLJALA DA..." Aleksandra Nikolić otvorila dušu i slomila se u emisiji uživo: Doživela sam psihičko i fizičko nasilje! 21:50 Vip 0
OBELODANIO NJENE NAJPRLJAVIJE FETIŠE Milovan potpuno raskrinkao Aleksandru: Za 20 dolara gleda kako ljudi... 08:30 Vip 0
"TVOJE DETE ĆE DA..." Stravične uvrede u Eliti, izgovorene jezive reči, javnost zgrožena! 08:10 Vip 0
IVAN SE HVALIO UMEĆEM U KREVETU, ALEKSANDRA GA RASKRINKALA! Novi blam Marinkovića, propao u zemlju, Milovan ključa od besa! 19:35 Vip 0
"NIŠTA NE ZNA DA RADI, SAMO JE PRAVILA SKANDALE" Bivša radnica Milovana Minića otkrila šok detalje o Aleksandri Nikolić! 18:38 Vip 0
ALEKSANDRA NIKOLIĆ PODNOSI KRIVIČNU PRIJAVU PROTIV MILOVANA! Učesnica Elite van sebe, on je optužio da koristi muškarce kako bi zaradila novac! 16:40 Vip 0
KARAMBOL U ELITI KAKAV SE NE PAMTI Ljubavnik priložio skandalozan materijal na sudu, ovo će je potpuno uništiti, traži zabranu prilaska! 07:30 Vip 0
OTAC UČESNIKA ELITE NAPRAVIO SKANDAL U SPOLJNOM SVETU! Drama i haos u njegovom domu, on ne može ni da nasluti kakav pakao se odvija 01:40 Vip 0
"FUJ, TAKO SE BORI ZA STARATELJSTVO?" Objavljen snimak žestoke akcije u Eliti, javnost zgrožena (VIDEO 18+) 16:35 Vip 0
"SRAMOTA, ĆERKA JOJ GLEDA KAKO MU PLEŠE U KRILU!" Isplivao snimak 18+, cimeri se dohvatili usred bela dana! (VIDEO) 09:50 Vip 2
SKANDAL U ELITI! Ljubavnik se ušunjao Aleksandri i Ivanu u krevet, a onda krenuli u akciju bez imalo blama, gledaoci u šoku! (FOTO) 23:59 Vip 0
POJAVILE SE SKANDALOZNE TVRDNJE OD UČESNICI ELITE Bila sa oženjenim čovekom kojem je žena bila trudna, pa slavila rođenje njihovog deteta! 12:25 Vip 0
DIVLJA AKCIJA IVANA I ALEKSANDRE NIKOLIĆ Učesnici se osamili, pa se prepustili strastima, kamera sve snimila (VIDEO) 10:20 Vip 1
ALEKSANDRA NIKOLIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! Učesnica Elite šokirala, svi se pitaju da li je ovo moguće?! (FOTO) 00:30 Vip 0
ALEKSANDRA NIKOLIĆ BILA ANIMIR DAMA! Njena drugarica je raskrinkala, iznela sve tajne iz Tetova, evo šta je bila primorana da radi 23:55 Vip 0
SVETSKI ŠAMPIONI Dejan Kijanović, član tima 50+ koji je postao prvak sveta za Alo! poručuje: Naš fokus su Srbija, košarka i zlatna medalja (VIDEO) 18:02
''NJUJORK NEMA DUŠU KAO DORĆOL'' Sofija Milošević o odrastanju u Americi, pa oplela po Naomi Kembel: ''Nije prijateljski nastrojena" 20:00 Vip 0
BIĆE KAO VELJKO RAŽNATOVIĆ! Filip Mitrović na ovo pitanje nije smeo da odgovori, pa priznao: ''Nemam para da objavim ceo album'' 20:35 Vip 0
ISTORIJSKO BRATIMLJENJE: 300 godina od osnivanja Trojickosavska! Sremski Karlovci i Kjahta povezani misijom Save Vladislavića Raguzinskog (VIDEO) 11:26 Vesti 0
OD ELITE 8 KUPUJE STAN U ŠPANIJI! Đedović uskoro napušta Srbiju, a evo kako ga tretiraju kad ode kod Cece: ''Često me opominje'' (VIDEO) 20:20 Vip 0
DEVOJKA SE PORAĐA, A IZ STOMAKA IZLAZI ON Desingerica prevazišao sam sebe, publika zatečena prizorom 08:00 Vip 0
EMA RADUJKO DOŽIVELA PEH NA SCENI! Klipsa joj visila dok je igrala pred hiljadama ljudi, nastao haos 22:00 Vip 0
"IZGUBILI SMO RAZUM, TELA SU JOŠ U CEVIMA" Ruski vojnik o užasu operacije u Kursku: "‘Čuo sam vriske, puzali smo pored mrtvih" (VIDEO) 19:13 Vesti 0
BURA U UKRAJINSKOJ VOJSCI: Medicinska sestra javno vraća nagrade Zelenskom zbog „gangsterskog“ poteza sa mitropolitom! 19:05 Vesti 0
PODMLADITE MOZAK Ima da radi kao podmazan kada primenite ove navike, ishrana je važna, ali i ovo 17:48