Svet/Alo/E.B. "TO JE PATOLOŠKA VEZA" Kristijan Golubović se OBRUŠIO na Takija, Maju i Ćertića, pa otkrio ŠOK ISTINU od kog pevača je dobio 30.000 maraka! 11:49 Vip 0
Nedeljnik/Alo/M.K. OVO JOJ JE BIO GIMNAZIJSKI DRUG Miroslav Ilić progovorio o mladosti, ženi, ali i sa kojim poznatim rokerom se ona družila u školi 16:00 Vip 0
Alo/M.K. NIKO NE VERUJE KOLIKO GODINA IMA Bori Đorđeviću je danas rođendan, a nećete verovati koliko svećica ima na torti 23:00 Vip 0
Alo/Đ.M. OTKRIVENO ČIME SE BAVE DECA BORE ĐORĐEVIĆA Roker ih je godinama skrivao od javnosti, a sada se sve saznalo 22:30 Vip 0
Kurir/Alo/A.J. PRESELIO SE ZBOG VELIKE SRAMOTE Čorba i Točak pljačkali bogate kuće da bi kupovali instrumente 19:30 Vip 0
Alo/Đ.M. TELO ME IZDAJE Bora Đorđević o privatnom životu i velikom gubitku, nikada do sada nije pričao o deci, a sada je rešio da otvori dušu o svemu 13:27 Vip 1
NajŽena.rs BORA ČORBA JE OVOJ ŽENI NAPISAO PESMU "OSTANI ĐUBRE DO KRAJA": Nikada nije preboleo poznatu manekenku koja je lomila muška srca 16:03
Alo/M.Č. NISMO BUDALE, VEĆ LJUDI SA KREDIBILITETOM Nakon što je Bora Đorđević isprozivao žiri Zvezda Granda, kolege su mu žestoko uzvratile 07:00 Vip 0
Alo/N.S. IMALI SMO DOGOVOR DA UMREMO ZAJEDNO NA BINI! Bora Đorđević nikad iskrenije, a onda je priznao ovo 17:25 Vip 0
Alo.rs/LJ.V. POZNATI MUZIČAR OBOŽAVA PARTIZAN! Za sve je kriva utakmica sa hrvatskim timom, posebno je zapamtio heroja nacije, ipak veže ga i prijateljstvo sa velikim zvezdašem! 07:00 Sport 0
Alo/Đ.M. OVO MU JE TREĆA SUPRUGA! Evo kako izgleda 28 godina mlađa žena Bore Čorbe, ne voli da se eksponira, a jedan detalj su svi primetili! (FOTO) 09:50 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. POBAČAJI, NESREĆNE LJUBAVI, SAMOUBISTVA! Ovi hitovi kriju užasne sudbine, a poznati pevač je zbog tragičnog događaja otpevao najemotivniju baladu ikada 09:31 Vip 0
Alo/V. Đ/M.Č. PEVAČ POTPUNO ISKRENO O SVOM KOLEGI Bora Đorđević bez dlake na jeziku: Lukas treba da dobije Ninovu nagradu, neke stvari je prećutao! 07:20 Vip 1
Alo/V.Đ. TO MOGU DA MI ZAMERE SAMO GLUPI LJUDI! Bora burno reagovao na pitanje zašto je nosio šal hrvatskog kluba na svom nastupu, pevač nije birao reči 16:06 Vip 1
Alo/D.S. ALO! PAPARAZZO Ovo je treća supruga Bore Đorđevića za koju tvrdi da je i poslednja! 13:04 Vip 0
Objektiv/Alo/Đ.M. "TAJ MLADI MUDŽAHEDIN"! Bora Đorđević opleo po Naseru i Sadiku, muzičar nije birao reči, a onda otkrio da je sve to posledica srpskog ćutanja! 10:12 Vip 3
Kurir/Alo.rs/M.A. OGLASIO SE BORA ČORBA NAKON IZLASKA IZ BOLNICE Evo u kakvom je stanju proslavljeni muzičar, svima poručio samo jedno 15:05 Vip 0
Telegraf/Alo/Đ.M. ON ĆE GA ZAMENITI! Bora Đorđević otkrio ko je novi basista "Riblje čorbe" nakon smrti Miše Aleksića 13:09 Razonoda 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 2
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
GORI STARA ŠEĆERANA U BEOGRADU Izbio veliki požar, oko 10 vatrogasnih ekipa na terenu 01:27 Hronika 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU, 6. NOVEMBAR Ovan gori od ljubomore, Rak emotivno rasterećen, a evo šta čeka ostale 19:27