VODITELJKA PINKA U SUZAMA ZBOG BORINE SMRTI Javno otkrila bolne detalje: Ne mogu da prihvatim to! 16:50 Vip 0
ŽIVEĆEŠ VEČNO, SRBINE MOJ! Baja Mali Knindža se potresnim rečima oprostio od Bore Đorđevića 15:55 Vip 0
TREBA DA GA JE SRAMOTA ŠTO JE TO URADIO BORI Đorđe David otkrio sve o jezivom postupku, a ovo su detalji poslednjeg razgovora sa rokerom 15:40 Vip 0
OVDE JE ODRASTAO BORA ĐORĐEVIĆ Otkrivamo detalje iz života rokera koje do sada niste znali 13:33 Vip 0
ZNA SE KADA TELO BORE ĐORĐEVIĆA PREBACUJU U SRBIJU Legendarni roker će biti sahranjen u subotu 12:22 Vip 0
U POSLEDNJOJ PORUCI SI MI NAPISAO... Sestra Bore Đorđevića neutešna nakon njegove smrti, njene reče kidaju dušu! 11:40 Vip 0
HRVATSKA JE DOM KOJI BORIN ANĐEO TREBA DA POGLEDA, ALI MU NE PADA NA PAMET Vedrana Rudan se žestokim rečima oprostila od legendarnog rokera 11:22 Vip 1
NABIJEN ŠOVINIZMOM Bora Đorđević je ovako govorio o Tompsonu, nije ga štedeo: Ponosan sam što sam Srbin! 10:20 Vip 0
GENERACIJA MI SE OSIPA, NA KOVČEG ZEMLJA POSIPA... Ovo je pesma koju Bora nikada nije objavio, govori o strahu od smrti 10:00 Vip 0
ČAČANI SE OKUPILI KOD "BORINOG ĆOŠETA" Pevaju pesme "Riblje čorbe", tužni kadrovi razaraju srca 09:20 Vip 0
OVO JE TEŽAK DAN ZA SVE... Karleuša se potresnim rečima oprostila od Bore Đorđevića: Kod njega nije bilo "ili-ili" 09:01 Vip 0
BRENA SE RASPALA ZBOG BORE ĐORĐEVIĆA Ceo Taš u suzama zbog smrti rokera, emotivni kadrovi razaraju srca! 08:00 Vip 0
BORIN PRIJATELJ JAVNO MOLI ZA POMOĆ Zatekla ga vest od smrti rokera, njegova ćerka otkrila sve detalje 21:45 Vip 0
KAKO VAS, BRE, NIJE SRAMOTA?! Sraman komentar Šolakove televizije o Bori Đorđeviću! (VIDEO) 21:25 Vesti 28
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 2
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
HOROSKOP ZA SREDU, 6. NOVEMBAR Bik rešava probleme iz prošlosti, Vaga ne odustaje od zauzete osebe, Blizancima pad imuniteta 05:00 Razonoda 0