BILA JE NJEGOVA PRVA SUPRUGA, PA SE SVE TRAGIČNO ZAVRŠILO Bivša žena Bore Čorbe izvršila samoubistvo, evo šta se desilo pred nemili događaj 19:57
POZNATI PEVAČ SE OBRATIO BORI ČORBI! U teškom trenutku borbe za život mu poslao jaku poruku 14:23 Vip 0
BORA NIKAKO NIJE DOBRO, MOLIMO SE, ALI... Novi detalji o zdravstvenom stanju rokera, tužne vesti stižu iz Slovenije 08:49 Vip 0
BORA ĐORĐEVIĆ JE ŠKOLSKI DRUG SUPRUGE SLAVNOG FOLKERA! Ovaj detalj sigurno niste znali, pevač progovorio o svemu 06:30 Vip 0
NADAM SE DA ĆE SE IZVUĆI Bajaga zabrinut zbog zdravstvenog stanja Bore Čorbe, otkrio i sa kim se čuo 09:40 Vip 0
OGLASILA SE SESTRA BORE ČORBE! Pevačica progovorila o njegovom teškom zdravstvenom stanju 07:40 Vip 0
BORA ČORBA JE NJOJ NAPISAO ČUVENU PESMU "OSTANI ĐUBRE DO KRAJA" Roker nikada nije preboleo manekenku koja je lomila muška srca 06:00 Vip 0
"MOJE TELO POŠALJITE U ČAČAK, A SRCE MI OSTAVITE U LJUBLJANI" Bora Đorđević je ovim rečima rasplakao ceo rodni grad! 19:10 Vip 1
POZNATO OD ČEGA BOLUJE BORA ČORBA Pevač je davno govorio o lošem zdravstvenom stanju: "Patim od raznih boleština" 16:30 Vip 1
OVA ŽENA JE BILA FATALNA ZA BORU ČORBU! Šutnula ga je zbog drugog, a on joj je posvetio dve pesme, jednu joj pustili i na svadbi 10:36 Vip 0
LJUBAVNI ŽIVOT BORE ĐORĐEVIĆA! Ovaj podatak sigurno niste znali, a tek kada čujete koliko roker puni godina! 15:05 Vip 0
EVO KADA SE BORA ČORBA POSLEDNJI PUT POJAVIO U JAVNOSTI! Roker pre 50 dana pevao na moto skupu, a evo kako je tada izgledao 14:45 Vip 0
STIGLO ZVANIČNO SAOPŠTENJE GRUPE! Bori Čorbi narušeno zdravlje, otkazani svi njegovi nastupi 11:33 Vip 0
SIN BORE ČORBE POBEGAO IZ BEOGRADA Roker otkrio sve o nasledniku koga je decenijama krio od javnosti 17:45 Vip 0
OVA ŽENA JE BILA FATALNA ZA BORU ČORBU Cela Jugoslavija je ludela za njom, a posvetio joj je ovaj čuveni hit! 08:15 Vip 0
NEKI DELOVI SU PRESTALI DA MI RADE: Potresna ispovest Bora Čorbe, snagu mu daje 28 godina mlađa supruga 15:35 Vip 1
PATIM OD RAZNIH BOLEŠTINA: Bora Čorba progovorio o starosti, njegovo potresno priznanje zabrinulo javnost! 10:09 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 2
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
GORI STARA ŠEĆERANA U BEOGRADU Izbio veliki požar, oko 10 vatrogasnih ekipa na terenu 01:27 Hronika 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU, 6. NOVEMBAR Ovan gori od ljubomore, Rak emotivno rasterećen, a evo šta čeka ostale 19:27