OTAC MAJE MARINKOVIĆ STIŽE U ELITU! Taki se oglasio i sve potvrdio, Stanislav ni ne sluti šta mu se sprema 21:13 Vip 0
MARINKOVIĆEVA ISPLAKALA DUŠU, PA OPTUŽILA STANISLAVOVU ĆERKU: Otkad je dobio pismo, ohladio se, bila sam mu trofej 15:05 Vip 0
MAJA MORA STANISLAVU DA PLATI 3.000 EVRA! Tražio joj odštetu nakon burnog raskida, svi zanemeli zbog njene reakcije! 12:35 Vip 0
MAJA UNIŠTILA SVETI PREDMET Haos na mrežama zbog starletinog postupka: Spodoba, Boga se ne boji! 22:10 Vip 0
MAJA SE GUŠI U SUZAMA Pala u očaj zbog svađe sa Stanislavom, starleta ne može da dođe sebi, on joj je pritrčao u pomoć! 19:47 Vip 0
MAJA UHVATILA ANELI I STANISLAVA NA DELU Pobesnela, pa skočila na njega, nastao neviđeni karambol! 17:30 Vip 0
MAJA MARINKOVIĆ U STRAHU OD PRODUKCIJE! Priznala Đedoviću šta je uradila, napraviće joj pakao od života! 13:22 Vip 0
"GLAVU BI JOJ RAZBIO DA NEMA OBEZBEĐENJA!" Skandalozna svađa Maje i Stanislava, vanredno stanje: "Terao me je da gasim kamere" 10:15 Vip 0
MAJA MARINKOVIĆ DOBILA POKLON VREDAN 75.000 EVRA Nakon luksuznog stana usledilo i ovo: "Dobiće čim izađe" 11:00 Vip 0
BRUTALNA AKCIJA MAJE I STANISLAVA U TOALETU! Kamera snimila svaki detalj, ovo do sada nije viđeno u rijalitiju! 23:10 Vip 0
MAJA NAJAVILA RASKID SA STANISLAVOM! Dosta joj je svega, razvezala jezik i priznala kako se ponaša prema njoj 16:50 Vip 0
MAJA JAVNO RASKRINKALA STANISLAVA! Brutalno ponižavao Mionu, pa stao na stranu bivše, karambol u Eliti! 09:20 Vip 0
NEMILOSRDNA KAZNA ZA MAJU, STANISLAVA I MILJANU! Produkcija Elite momentalno reagovala, otkriveno i šta su uradili! 23:20 Vip 0
MAJI ČESTITALA ROĐENDAN KROFAKOVA ĆERKA! Haos u Eliti, Vanesa se obratila i ocu, imala upozorenje za njega! 15:30 Vip 0
GODIŠTE MAJE MARINKOVIĆ ŠOKIRALO JE JAVNOST Danas slavi rođendan, a mnogi su mislili da je učesnica Elite puno starija 13:20 Vip 0
U ELITU STIŽE IZNENAĐENJE OD 2.500 EVRA Otkrivamo sve detalje: Zadrugari ni ne slute šta ih čeka 09:10 Vip 1
MAJA MARINKOVIĆ DOBILA PRISTUP PRIVATNOM TELEFONU? Pojavio se dokaz, stiglo važno obaveštenje! 16:15 Vip 0
NJEGOV ULAZAK OBRADOVAO JE SVE UČESNICE ELITE! Maja mu poletela u zagrljaj, odmah se bacili u ogovaranje! 11:25 Vip 0
NISAM JA KUVAR A NI PEKAR DA JOJ PRŽIM JAJA! Neviđeni blam Stanislava Krofaka u programu uživo, komentari samo pljušte! 09:27 Vip 0
STANISLAV ZABRANIO MAJI DA MU SPOMINJE ĆERKU! Haos u emisiji uživo, starleta rešila da progovori o svemu, umešala se i voditeljka! 20:53 Vip 0
POTPISAN UGOVOR IZMEĐU KOMPANIJA MILLENNIUM TEAM I MARRIOTT INTERNATIONAL ČIME JE OZVANIČEN DOLAZAK PRESTIŽNOG HOTELSKOG BRENDA „Jugoslavija“ postaje Ritz-Carlton (FOTO) 16:56 Vesti 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
SA NJIMA NEMA ŠALE Ovih 13 kombinacija suplemenata i lekova ne treba uzimati u isto vreme, a evo i zašto 20:00