ZATEKLA ME JE SA NJIM U HOTELU Maja Marinković i Slađa Lazić otkrile šok detalje sa letovanja u Budvi: Nije mogla da me izbaci iz sobe 18:20 Vip 0
REPER U JEKU AFERE SA MAJOM OBJAVIO NJENU FOTKU Haos u najavi, Desingerica nije mogao da odoli, pa uradio ovo 10:35 Vip 0
TEŠKE OPTUŽBE U ELITI Ubeđene da je Aneli vezala Janjuša vradžbinama, ceo postupak iznet javno! 10:00 Vip 0
MONSTRUM KOJEM SU BITNIJI NAGONI OD ROĐENOG DETETA: Maja i Janjuš u žestokom sukobu, obezbeđenje ih opkolilo! 09:00 Vip 0
DESINGERICA SE OBRATIO MAJI MARINKOVIĆ? Nakon priče o njihovoj aferi, pevač povukao ovaj potez 18:40 Vip 0
NEĆEŠ VIDETI DAN AKO MI SE ZAMERIŠ! Žestok okršaj Maje Marinković i Uroša, ona mu javno zapretila 17:55 Vip 0
ISTROŠENA ŽENTURAČA KOJA ORGIJA SA SESTROM! Stravične optužbe na račun Aneli Ahmić, javnost ostala zabezeknuta! 09:56 Vip 0
SVI SU SE UROTILI PROTIV MENE! Maja pobesnela nakon informacije iz spoljnjog sveta, žestoko izvređala gledaoce! 09:05 Vip 0
JANJUŠ KRVNIČKI NASRNUO NA MAJU! Vanredno stanje u Eliti, momentalno prekinuta emisija, obezbeđenje hitno uletelo! 11:32 Vip 0
ANELINA MAJKA JE REKLA DA JOJ SE ĆERKA POČASTI NEKIM "CRTAMA" Taki izneo šok tvrdnje nakon što su Ahmićeve pretile Maji tužbom 07:15 Vip 0
EVO KO SE SVE NALAZI NA SPISKU TUŽENIH Sita Ahmić se oglasila posle Anelinih molbi i otkrila sa kim će se sve videti na sudu i zbog čega 23:00 Vip 1
ANELI POKREĆE TUŽBU PROTIV MAJE MARINKOVIĆ! Ahmićeva u emisiji uživo zapenila od besa, obratila se sestri 17:38 Vip 0
U BUDVI TE JE RAZVLAČILO OSAM PEVAČA! Janjuš izgovorio šokantne stvari na račun Maje Marinković, skandal neviđenih razmera! 16:23 Vip 0
BRUTALNA SVAĐA MAJE I JANJUŠA Nikad gore je ponizio u programu uživo, otkrio sa kim je sve bila, spomenuo i dete! 17:33 Vip 0
TAKI ŽESTOKO OPLEO PO ANELI AHMIĆ, PA POMENUO BUJANOVAC: Moja Maja je jede za doručak, a ja sam gospodin 17:33 Vip 0
POTPISAN UGOVOR IZMEĐU KOMPANIJA MILLENNIUM TEAM I MARRIOTT INTERNATIONAL ČIME JE OZVANIČEN DOLAZAK PRESTIŽNOG HOTELSKOG BRENDA „Jugoslavija“ postaje Ritz-Carlton (FOTO) 16:56 Vesti 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
SA NJIMA NEMA ŠALE Ovih 13 kombinacija suplemenata i lekova ne treba uzimati u isto vreme, a evo i zašto 20:00