MOJA ŽENA JE NAJOŠTEĆENIJA, UVEK ĆU REĆI DA SAM JA KRIV Saša Joksimović otkrio šta je najviše cenio kod Nevene! 12:29 Vip 0
TREBA MI PSIHIJATAR Saša Joksimović obrisao sve zajedničke uspomene sa Nevenom, a ovako je govorio o razlazu! 12:18 Vip 0
NE BIH MOGAO DA ŽIVIM BEZ NJE! Ovako je Saša Joksimović govorio o svom braku malo pre razvoda 11:50 Vip 0
IZGUBILI SU BEBU, JEDVA PREŽIVLJAVALI BEZ POSLA Ovo su detalji burnog života Saše i Nevene Joksimović! 11:49 Vip 0
Kurir/Alo/N.D. NJEGOV SIN JE BIO ŽRTVA NASILJA Saša Joksimović jednim potezom stao je na put nasilnicima, od tada se sve promenilo 15:50 Vip 0
Blic/Alo/M.K. PRIVATNO JE TEŠKA ŽENA Saša Joksimović progovorio o kolegama sa kojima je radio, pa je otkrio da sin želi da krene njegovim stopama, a ovo ga koči 22:30 Vip 0
Hello/E.B. BOLEST SAŠE JOKSIMOVIĆA DOŠLA JE IZNENADA Glumac bio u neizbežnoj situaciji, teški dani ga razorili! 15:51 Vip 0
Alo/V.Đ. SAMO ĆU TI OVO REĆI Sin Saše Joksimovića uputio ocu emotivne reči, dugo je bio u ilegali, a sada je rešio da se oglasi (FOTO) 10:52 Razonoda 0
Alo/N.S. SIN VIŠE NE TRPI VRŠNJAČKO NASILJE Saša Joksimović progovorio o svemu, pa otkrio zašto slučaj nije prijavio policiji 16:00 Razonoda 0
Alo/Đ.M. PEČE! Saša Joksimović potpuno promenio izgled, glumac više ne liči na sebe (FOTO) 20:30 Razonoda 0
Blic/Alo/N.S. SAŠA SE OD SINA NE ODVAJA NI MINUT Komšije glumca progovorile o tome kako se on ponaša nakon incidenta koji je zadesio njegovo dete 12:27 Razonoda 0
Alo/Đ.M. RODITELJE TREBA KAZNITI, BRANILI SU DELIKVENTA Saša Joksimović otkrio kako su mu sina pokrali i maltretirali, a evo i u kom parku se to sve desilo 09:15 Razonoda 0
Alo/N.D. SINA SU MI POKRALI I PRETILI MU HLADNIM ORUŽJEM Saša Joksimović za Alo! progovorio o stravičnom nasilju koje njegovo 13-godišnje dete trpi 07:00 Razonoda 2
Alo/N.S. NJIH 200 I SVI GLEDAJU U MENE Glumac Saša Joksimović podelio je svoje iskustvo kada se pojavio potpuno obnažen na plaži 08:42 Razonoda 0
Alo/Đ.M. NAPADNUT JOKSIMOVIĆEV SIN! Sve se dogodilo u centru Beograda, krenuli su na njega sa palicama i bokserima 12:11 Razonoda 2
Hello/Alo/J.J. NIKAD OBJAVLJENA FOTOGRAFIJA SA VENČANJA Saša Joksimović otkrio istinu o njegovom braku 11:45 Razonoda 0
Alo/A.M. OVIM POTEZOM JE UĆUTKAO SVE Oglasio se Saša Joksimović nakon što nije prisustvovao rođendanu brata Željka (FOTO) 22:32 Razonoda 0
HELLO/Alo/A.J. NAŠ POPULARNI GLUMAC I NJEGOV MALI RAJ! Zavirite u porodičnu kuću Saše Joksimović: Selo moje lepše od Pariza! 15:10 Razonoda 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
RUSKI AVION BUKNUO U TURSKOJ Objavljeni novi snimci i detalji nesreće na aerodromu u Antaliji (VIDEO) 23:14 Vesti 0
NEĆE POMOĆI NI SODA BIKARBONA, NI SIRĆE, VEĆ... Jedno sredstvo razara kamenac u kuvalu za vodu, bude kao da ste ga tek doneli iz prodavnice 20:02