"MARŠ KUĆI, ČETNIČE" Hrvati žestoko udarili na Ognjena Amidžića, voditelj trpi jezive uvrede 09:20 Vip 1
VREĐALI SU ME NA NACIONALNOJ OSNOVI I PRAVILI SMICALICE Pobednica Zvezda Granda otkrila kako se Ceca Ražnatović ponašala prema njoj 18:45 Vip 0
VODITELJKA IZVREĐALA TOŠIĆA! Nije mogla da sakrije bes nakon što je pretio Karleuši: Inteligencija kao sobna temperatura 10:47 Vip 0
FOLKER BRUTALNO IZVREĐAO KOLEGINICU IZ GRANDA! Nije birao reči: "Jela je sendvić dok se takmičila, zgadila mi se" 20:28 Vip 0
KO UPOTREBI OVE REČI, KRŠI PRAVILA PLATFORME Evo šta se smatra UVREDOM na društvenoj mreži X 21:02 Razonoda 0
"ŠMRKALA SI SA ČIKICOM, DOŠLA SI POLUPANA!" Danilo obelodanio u javnost strašne optužbe na račun Tare Simov, skandal! 20:59 Vip 0
"NATOPLJENA OPIJATIMA, SVAKA ČAST KO MOŽE DA TE..." Karleuša žestoko izvređala Editu Aradinović, skandal neviđenih razmera 11:25 Vip 0
SRAMITE SE! Majci četvoro dece upućuju najstrašnije UVREDE jer se bori za svoje mališane i sebe 12:00 Razonoda 0
MALA NAKAZA! Skandalozne uvrede na račun Anite Stanojlović, ovo od nje nije očekivala, ni ne sluti šta joj se sprema! 12:35 Vip 0
ANELINA MAJKA OBJAVILA BRUTALNE STVARI NA RAČUN KAČAVENDE! Haos u spoljnom svetu ne prestaje, porodice u žestokom klinču! 21:20 Vip 0
HOLIVUDSKI ZAVODNIK NA STUBU SRAMA! Trpi strašne uvrede zbog supruge, evo koliko je zapravo mlađa od njega! 20:50 Vip 0
HOSTESO, NISMO NA ISTOM NIVOU! Maji Marinković upućene strašne uvrede, ovakve reči do sada nije čula na svoj račun! 17:56 Vip 0
"IZVREĐAO ME PRED SVIMA, MOGU ĆERKA DA MU BUDEM" Beograđanka doživela ogromnu neprijatnost u redu za plaćanje računa 19:54 Vesti 0
KARLEUŠA ŽESTOKO IZVREĐALA KREATORKU Jelenu nazvala transrodnom, a sada joj je pevačica uzvratila, i to brutalno! 18:20 Vip 0
"ZEMLJOTRES U ZAGREBU" U Splitu osvanuLE BRUTALNE UVREDE NA RAČUN MILANOVIĆA! Pominju i Putina 08:56 Vesti 0
MATORA NIKAD GORE PONIZILA ANITU! U jeku haosa doživela pomračenje i izgovorila ove reči, Anđelo van sebe, zanemeo od besa! 20:30 Vip 0
"JEL' TI ZNAŠ DA JA IMAM TRI GODINE ROBIJE" Putnik napao vozača autobusa 511, izbio haos 22:03 Vesti 0
IZVREĐAO NAS JE, A MI U ŠOKU Neprijatan susret Saše Popovića i Tome Zdravkovića: Brena i ja smo najveće uvrede dobili od njega 14:47 Vip 0
KARAMBOL U CIK ZORE TRESE ELITU Ovakve uvrede još nigde niste čuli, haos izbio u spavaćoj sobi 08:44 Vip 0
U BUDVI TE JE RAZVLAČILO OSAM PEVAČA! Janjuš izgovorio šokantne stvari na račun Maje Marinković, skandal neviđenih razmera! 16:23 Vip 0
"MOJA BOL ĆE ZAUVEK OSTATI VELIKA" Viki Miljković na ivici suza o smrti rođenog brata (VIDEO) 21:30 Vip 0
"NEKA GLEDA SVOJA POSLA!" Bukti novi estradni rat, Lepa Lukić žestoko odbrusila mlađoj koleginici! (VIDEO) 20:45 Vip 1
ŠAULIĆEVA UDOVICA NE MOŽE DA OBUZDA SUZE! Gordana se rasula u komade: "Jako mi je teško što moj Šaban večeras nije ovde" 22:45 Vip 0
''PEVAĆU TRUDNA, AKO NE ŠTETI BEBI'' Ivana Krunić o otkazanoj svadbi - otkrila čime se danas bavi Bane Čolak (VIDEO) 19:00 Vip 0
''MUZLA SAM KRAVE, ČUVALA OVCE I KOPALA BAŠTU...'' Tamara Milutinović je prvu zaradu imala na Mašinskom fakultetu, a evo i kako (VIDEO) 09:00 Vip 0
"3.000 DINARA SAM DOBILA ZA PRVI HONORAR I BILA SAM NAJSREĆNIJA OSOBA" Ovde je radila Jelena Kostov na samom početku karijere 16:00 Vip 0
''ČEKANJE ME JE KOŠTALO MNOGIH HITOVA'' Katarina Didanović o poređenju sa Eminom Jahović, Teom Tairović i svadbi koju ne planira 20:15 Vip 0
''VIŠE MI SE NE ULAZI U VODU, OČIJU MI'' Radnici dizalicom izvukli monstruma iz reke Vrbas, vilica im je pala od šoka! (VIDEO) 21:20 Razonoda 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU, 7. MAJ Škorpiji veza zapala u ozbiljnu krizu, Ovna čeka period svađa i nepoverenja, a šta je sa ostalima? 19:19
IMA 50 KOPČI NA GLAVI Isplivali jezivi detalji o stanju momka kog je Karlik Džons udario flašom 20:46