Alo.rs SINIŠA MALI: Na hrvatske frustracije mi ćemo odgovoriti radom i rezultatima (FOTO) 18:05 Vesti 0
Alo.rs OPOZICIJA I NJENI MEDIJI ZNAJU SAMO DA VREĐAJU Smeta im i ono što je najbolje za našu zemlju - balansirana i mudra politika predsednika Vučića 19:54 Vesti 161
S.Telegraf/Alo/Đ.M. NE PIŠE MU SE DOBRO KADA DOĐEM Ermina Pašović stiže u Zadrugu 6, najavila haos Urošu Ćertiću 18:18 Vip 0
Alo.rs/BN PREDSEDNIK SDS MIRKO ŠAROVIĆ PORUČIO: Samo vlast Srpske ćuti na vređanja Zorana Milanovića! 15:40 Vesti 0
Alo/A.M. GNUSNE UVREDE, DVOGLAVI ORAO Ovo su jedni od najvećih skandala koji su obeželili estradu, a on je najviše bio na udaru 13:03 Vip 0
Alo/Đ.M. LOM U ŠIMANOVCIMA Zadrugarka nasrnula na Miljaninog bivšeg, izgovorene strašne uvrede, šutirala ga i pljuvala (VIDEO) 09:50 Vip 0
Alo/Đ.M. ULJEZI U SPC I LAŽNI SVEŠTENIK Željko Mitrović ponovo najavljuje haos Baki Prasetu, upleo i njegovog oca 22:30 Vip 0
Alo/Đ.M. SANJA MARINI SPOMENULA DECU, A ONA JE POLILA VODOM Karambol u Beloj kući nakon podele budžeta, pljušte stravične uvrede 18:17 Vip 0
Alo/Đ.M. JOVANA JEREMIĆ NAJAVILA TUŽBU! Voditeljka besna kao ris nakon skandaloznih navoda Bake Praseta, spomenula i Željka Mitrovića 10:19 Vip 5
Alo/Đ.M. MOMENTALNA DISKVALIFIKACIJA?! Isplivao skandalozni snimak Uroša Ćertića dok vređa muslimane, kamera zabeležila sve, javnost besna (VIDEO) 12:12 Vip 1
E. A. BRUTALNE VULGARNOSTI I PRETNJE ZA POSLANIKA I FUNKCIONERA SNS: Đuka: Prete mi ljudi bez pameti 13:59 Vesti 1
Alo/Đ.M. ISPLIVAO SKANDALOZNI SNIMAK! Zbog ovoga je Ćertić kažnjen mesečnim honorarom, izgovorio stravične uvrede cimeru, spomenuo i džamiju! (VIDEO) 15:30 Vip 1
Informer/Alo/Đ.M. ŽAO MI JE ŠTO IMAM SINA SA NJOM, SVINJA, MA I DA UMRE... Šokantne reči Ivana Marinkovića, brutalno opleo po Miljani i izgovorio stravične stvari 10:23 Vip 2
Alo/Đ.M. FILIP CAR PONOVO UDARA NA LEPOG MIĆA! Zadrugar mu javno poslao pozivnicu za rođendan, a onda ponizio nikad gore (FOTO) 17:59 Vip 1
Alo/V.P. USTAŠA PLENKOVIĆ NE PRESTAJE DA VREĐA I HUŠKA Zavide Vučiću što je okupio lidere zemalja regiona 09:14 Vesti 101
Alo/Đ.M. PEDE*ČINO JEDNA SMRDLJIVA, SPREMI SE! Željko Mitrović se oglasio i zapretio Baka Prasetu, javila se i majka devojke kojoj je jutjuber preneo bolest 12:11 Vip 1
Informer/Alo/Đ.M. MAJO, RADI NA SEBI I IZNUTRA, PROSTA SI! Karađorđe Subotić urnisao Maju Marinković nakon što mu je izvređala ćerku, pljušte uvrede 07:52 Vip 3
Alo/Đ.M. POBRINI SE ZA PONAŠANJE U HOTELU I KOKAIN! Zola odgovorio Maji Marinković i obelodanio sve njene mračne tajne, spomenuo i njenog oca (FOTO) 20:09 Vip 1
24Sedam/Alo/Đ.M. SVE SAM VIDELA, TRAJALO JE 10 MINUTA! Stanari zgrade gde je Marija Šerifović imala incident razvezali jezik i otkrili sve detalje drame 14:26 Vip 2
Ekipa Alo! KAŠĆELAN TRAŽIO UBISTVO VUKOTIĆA: OŠINITE TO GO*NO! Otkrivene poruke u kojima je planiran atentat na navodnog vođu škaljaraca u zatvoru 07:00 Hronika 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
RUSKI AVION BUKNUO U TURSKOJ Objavljeni novi snimci i detalji nesreće na aerodromu u Antaliji (VIDEO) 23:14 Vesti 0
NEĆE POMOĆI NI SODA BIKARBONA, NI SIRĆE, VEĆ... Jedno sredstvo razara kamenac u kuvalu za vodu, bude kao da ste ga tek doneli iz prodavnice 20:02