Kurir/Alo/A.M. LJUBAVNICE SU ISTO KU*VE Tamara Đurić nikad brutalnije odgovorila Katarini: Ona je rasturačica porodica 16:51 Vip 5
Blic/Alo/Đ.M. OVO JE BILO NISKO Bukti rat Kaće Živković i Tamare Đurić zbog elitne prostitucije, oglasila se pevačica i izvređala starletu nikad strašnije 14:44 Vip 0
Alo/V.P. POSLANIK TORBICA ODGOVORIO ŠORMAZU: Plate od 100 evra bile kad si vladao sa žutim ološem! 17:06 Vesti 0
Svet/Alo/Đ.M. JEDAN OBIČAN SMRAD IZ CRIKVENICE! Dalilina majka Filipa užasno izvređala, nazvala ga ludakom i iznela stravične optužbe 12:42 Vip 1
Alo/A.M. CELA TUZLA TE POMUZLA Car i Dalila nastavili sa najgorim uvredama, sve odzvanjalo od teških reči 17:45 Vip 0
Alo/J.J. ŽELIM DA PORUČIM JEDNO VELIKO, BRIGA ME Takmičarka 'Zvezda Granda' prvi put se obratila javnosti nakon uvreda žirija 16:06 Vip 2
Alo/J.J. ZNALA SAM DA NEĆE BITI LAKO Oglasila se takmičarka koju je žiri Zvezde Granda izvređao, evo kakve su njene emocije sada 16:07 Vip 1
Alo/A.M. IZVOĐAČE GLEDATE KAO SE*SUALNE OBJEKTE! Mili u emsiiji podržao kandidatkinju koja je napustila takmičenje zbog uvreda! 17:44 Vip 2
Alo/A.M. MOJE VREME TEK DOLAZI! Oglasila se učesnica "Zvezde Granda" nakon što je napustila takmičenje zbog uvreda! (FOTO) 16:10 Vip 4
Alo/J.J. ĐOLE IZVREĐAO VESNU! Isplivao snimak na kome Đogani govori supruzi da je ovan i još niz uvreda! 21:25 Vip 0
Republika/Alo/A.M. NAPRAVILI SU MI UMRLICU I ŠIRILI JE DALJE! Dušica Jakovljević o napadima na društvenim mrežama, otkrila detalje brutalnosti ljudi! 21:40 Vip 0
Alo/A.M. ŠTETA ŠTO NE POSTOJI HIRURG ZA HARIZMU! Ana Mihajlovski na meti prozivki zbog izgleda, ona im odmah odbrusila! (FOTO) 20:40 Vip 2
Kurir/Alo/Đ.M. BAJAGA SE FIKSA HEROINOM, PREBIĆU GA! Aca Lukas besan kao ris, javno zapretio kolegi i izgovorio strašne stvari koje javnost nije znala! 11:29 Vip 0
Alo/Đ.M. ZAVRŠIĆE U KOLICIMA I RASPAŠĆE SE OD RAKA! Užasne kletve Miljane Kulić, ovo nikada niko nije izgovorio u rijalitiju! (VIDEO) 11:07 Vip 2
Alo/J.J. MOŽE LI NIŽE NEKO PASTI! Viktorija posle brutalnih uvreda Marka upućenih njenoj ćerki, staje na njegovu stranu! 18:13 Vip 0
Alo/Đ.M. NA IVICI SAM DA GA TUŽIM! Biljana Dragojević besna na ovog zadrugara zbog uvreda na račun njenog sina, sprema mu haos nakon izlaska! 09:45 Vip 4
agencije/Alo/V.P. KREMLJ POVODOM BAJDENOVE IZJAVE: Tražio je ubijanje Jugoslovena, čudne su takve reči od njega 17:38 Vesti 1
agencije/Alo/V.P. BAJDEN JE MALO NERVOZAN Ponovo izneo teške reči na račun Vladimira Putina - nazvao ga kasapinom! (VIDEO) 16:45 Vesti 2
Alo/A.J. TO IDE IZ KUĆE! Vesna Dedić prokomentarisala uvrede koje njene koleginice upućuju gostima u emisiji, nije mogla da prećuti! 10:14 Vip 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
RUSKI AVION BUKNUO U TURSKOJ Objavljeni novi snimci i detalji nesreće na aerodromu u Antaliji (VIDEO) 23:14 Vesti 0
NEĆE POMOĆI NI SODA BIKARBONA, NI SIRĆE, VEĆ... Jedno sredstvo razara kamenac u kuvalu za vodu, bude kao da ste ga tek doneli iz prodavnice 20:02