JANJUŠ REŠIO SVE JAVNO DA OBELODANI Konačno otkrio sve o odnosu sa Aneli, pa spomenuo i bivšu ženu Enu, ne može više da ćuti! 16:39 Vip 0
JANJUŠ ZAPROSIO ANELI, ENA OPET JAVNO PONIŽENA: Jel bi se ti udala za mene, ja bih tebe sad na keca oženio 13:50 Vip 0
JANJUŠ DAO REČ NADI TOPČAGIĆ Pevačica ga zaklela da ni slučajno ne uradi ovo sa Aneli, pojavio se snimak razgovora 13:42 Vip 0
ŠOK OBRT U BELOJ KUĆI! Poljupci pljušte na sve strane, ne mogu da se kontrolišu, ovo pomirenje niko nije očekivao 19:03 Vip 0
ANELI I JANJUŠ PRIZNALI DA NE MOGU JEDNO BEZ DRUGOG Osamili se u dvorištu daleko od svih, ovo je njihov novi plan 14:29 Vip 1
OŽENIO BIH ANELI, ONA MI JE SVE: Janjuš nikada iskreniji u odnosu sa Ahmićevom, javno priznao emocije, a evo kako je ona odreagovala 08:35 Vip 0
ANELI JANJUŠU PRENELA ZARAZNU BOLEST Nakon što su bili intimni bivši košarkaš osetio tegobe, pa Ahmićevoj zapretio tužbom 13:41 Vip 0
MIKI ĐURIČIĆ ODUVAO JANJUŠA ZA SVA VREMENA Udario na njegove izbore u rijalitiju: Jesi li toliki konj?! 10:40 Vip 0
MAJA MARINKOVIĆ JAVNO OTKRILA KO JE NAJBOLJI U KREVETU! Staleta za Mensura rekla da je maratonac, šokirala odgovorom o Caru i Janjušu! 15:46 Vip 0
"ODMAH TRAŽI JANJUŠA, A ĆERKU NE POMINJE": Skandalozan potez Aneli Ahmić nakon izlaska iz Elite naišao na osudu javnosti 19:12 Vip 2
PORED ŽENE SPAVAO SAM SA 80 RIBA Muk u Beloj kući! Janjuš zaprepastio javnost, zapenio na Anitu zbog Matore, a onda je usledio šok 09:50 Vip 0
ONI SU SIGURNO U TAJNOJ VEZI! Osman Karić nanjušio Aneline skrivene namere prema Janjušu, pa razvezao jezik 15:12 Vip 0
FILIP CAR ILI JANJUŠ? Taki otkrio kojeg bi od njih dvojice za zeta, pa usledilo šok priznanje: Ona je najviše volela... 11:01 Vip 0
ZAVRCKALA MU IZNAD GLAVE! Janjuš postao doktor za obline, dao svoj sud o Majinoj zadnjici 20:11 Vip 0
SAMO ŠTO JE OSTAVIO ANELI! Janjuš i Maja završili ispod pokrivača, a onda se bacili u akciju 11:50 Vip 0
PET GODINA PONIŽAVANJA NA TELEVIZIJI Bivši zadrugar zgranut odnosom Janjuša i Aneli: Jadan mi je! 22:39 Vip 0
SPREMA SE NEVIĐENA PREVARA U ELITI! Marko Đedović rešio da ih raskrinka: Sad opet razvod, biće belaja 19:41 Vip 0
IGRAO SI SE SA MOJIM EMOCIJAMA! Pale teške reči, Janjuš i Aneli zauvek završili: Potresne scene u Eliti 17:33 Vip 0
POTPISAN UGOVOR IZMEĐU KOMPANIJA MILLENNIUM TEAM I MARRIOTT INTERNATIONAL ČIME JE OZVANIČEN DOLAZAK PRESTIŽNOG HOTELSKOG BRENDA „Jugoslavija“ postaje Ritz-Carlton (FOTO) 16:56 Vesti 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
MILENA JE BILA ŽIVA DOK SU JE SVINJE JELE Igor je silovao i onesvestio pa ostavio životinjama da je izmasakriraju 22:07 Vesti 0
VATRA IM JE PROGUTALA SVE, A SADA UPOZORAVAJU LJUDE: Wi-Fi ruter uzrokovao požar! (VIDEO) 20:44 Vesti 0
SA NJIMA NEMA ŠALE Ovih 13 kombinacija suplemenata i lekova ne treba uzimati u isto vreme, a evo i zašto 20:00