Alo! / O. K. ŠOK OTKRIĆE! Sanja Vučić ne može više da ćuti, PRIZNALA KAKO JE ZA DVA MINUTA ZARADILA 500 EVRA! 11:05 Vip 0
Alo/E.B. SLAĐA ALEGRO OTKRILA ŠOKANTNU ISTINU Konačno priznala SVE, umešane i kolege sa javne scene! 22:20 Vip 0
Alo/Grand online/M.Č. OTKRIO TAJNE TEZGAROŠA Zveda Granda priznao gde mu i kako dame guraju bakšiš 13:47 Vip 0
Alo/N.D. BAHAT Darko Lazić zgrozio javnost, UZEO BAKŠIŠ OD 100 EVRA, PA ISCEPAO NOVČANICU (VIDEO) 19:00 Vip 0
Blic/Alo/N.D. "ZA 1.000 MARAKA SAM SE POPEO NA DRVO DA PEVAM" Đanijevim poniženjima nema kraja, pio je iz cipele pa otkrio ŠTA JE SVE RADIO ZA BAKŠIŠ 12:00 Vip 0
Alo/N.S. LUDO I VESELO! Sara Reljić mota stotke oko mikrofona, isplivale fotke sa proslave, lete pare (FOTO) 20:47 Vip 0
Alo/N.S. ZA VEČE PROĐEM KAO DA SAM BIO PREKO Đani šokiran šta je dobio kao bakšiš na jednon nastupu: LJUBIČASTE SAMO PLJUŠTE 21:15 Vip 0
Alo/N.S. ZARADILA BRDO LOVE Višnja Petrović progovorila o bakšišu, pa otkrila: Pevala sam 10 puta istu pesmu 07:40 Vip 0
Republika/Alo/E.B. RASKRINKANA SARA RELJIĆ! Napokon otkriveno koliko zapravo ZARAĐUJE na romskim svadbama, a evo da li je bila intimna sa Bilalom Brajlovićem! 21:03 Vip 0
Kurir/Alo/N.S. ŽENE MI NUDE PARE DA SPAVAM SA NJIMA Đani razvezao jezik, pa otkrio pikanterije iz svog privatnog života 20:20 Vip 0
Puls/Alo/N.S. NIŠTA NA SEBI NIJE RADILA Danas je kraljica bakšiša, a evo šta joj suprug brani (FOTO) 19:40 Vip 0
Alo/Grand online/M.Č. LETE PARE Mirza proslavio rođendan, a od druga dobio 2.000: Više nisi zaslužio! (FOTO) 12:40 Vip 0
Alo/N.S. OTKRIO TAJNE ESTRADE Saša Popović priznao: Poreska nam je upala zbog Darka Lazića i 140.000 evra 10:00 Vip 0
Grandonline/Alo/J.S POSTOJI GRANICA Pevačica otkrila šta je uradila kada je gost hteo da joj stavi novac u dekolte! 12:10 Vip 0
Alo/N.D. NE SME ZORANICA DA NEMA TAŠNU OD 10.000 EVRA Rada Manojlović isprozivala bivšu ministarku, usijale se društvene mreže 18:10 Vip 1
Alo/N.S. Isplivao snimak, nepoznati muškarac bacao pare, a Sandra Afrika đuska po njima (FOTO/VIDEO) 14:40 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
OVAKAV ODGOVOR PUTINA NIKO NIJE OČEKIVAO Reč od sedam slova uliva strah u kosti Zapadu! 12:03 Vesti 0
NAJAVLJENA NOVA JEDNOKRATNA POMOĆ U VREDNOSTI 7.000 DINARA Doneta je važna odluka za ovu grupu građana 11:15 BIZ 0
PROGUTALI STE RIBLJU KOST? NE DIŽITE PANIKU! Doktorka Biserka objasnila šta prvo mora da uradite, ako to ne upali, odmah idite kod lekara 11:07