Srbijadanas/Alo/N.S. POTERNICA IZDATA NA DAN KADA JE UHAPŠEN Oglasio se Đedović, pa otkrio sve detalje Franovog hapšenja: Advokat stiže kod njega! 19:45 Vip 0
Republika/Alo/N.S. BILA JE RASPISANA POTERNICA ZA NJIM Ovo su svi detalji hapšenja Frana Pujasa 17:14 Vip 0
Pink/Alo/M.K. BOLJE DA BUDE SAM Fran Pujas osudio postupke Aleks Nikolić, pa ocrnio ovu zadrugarku: Igra na kartu rijalitija 20:35 Vip 0
Alo/E.B. IZNENADA POBEGLA IZ SRBIJE! Nakon skandala zbog NEVERSTVA, Elena Kitić ŠOKIRALA POSLEDNJIM OBRAĆANJEM! (FOTO) 16:21 Vip 0
Alo/E.B. ZAHUKTAVA SE BRUTALAN OBRAČUN MILJANA I ŠA: Vračević opleo i po Franu Pujasu, reper skočio na njega! 12:50 Vip 0
Alo/N.D. TRANSFORMACIJA Nakon što se ofarbao u crveno, Fran Pujas ponovo promenio boju kose (FOTO) 21:40 Vip 0
Alo! / O. K. REŠIO DA POKORI SCENU Bivši zadrugar u rukama svetski poznatih producenata (FOTO) 11:50 Vip 2
Kurir/Alo/N.D. PISAO JOJ JE PORUKE, I DELIO KOMPLIMENTE Otkriveni detalji odnosa Ane Nikolić i Frana Pujasa 19:41 Vip 0
Alo/N.D. ANA U ZAGRLJAJU FRANA PUJASA Nakon što je otpočela javni rat sa Rastom, Nikolićeva se ne smiruje 09:35 Vip 0
Alo/M.K. NA ŠTA LIČIŠ TO Fran Pujas opet promenio stajling, a negativni komentari samo su se nizali 21:07 Vip 0
Alo! / O. K. POSTIGAO VELIKI POSLOVNI USPEH Bivši zadrugar objavio fotografiju sa ovom velikom zvezdom i izazvao haos (FOTO) 11:38 Vip 0
Alo/A.M. PREBOLEO BIVŠU fran Pujas izbacio fotku sa novom devojkom, sve puca od strasti (FOTO) 14:19 Vip 0
Pink/Alo/A.J. ŠOK BOMBA U CIRIHU Fran Pujas se pojavio u prepunom klubu sa Rimskim i Koronom i najavio ono što su svi dugo čekali 13:30 Vip 0
Pink/Alo/A.J. POSLALA JASNU PORUKU OVOM ZADRUGARU Drugarica Elene Kitić progovorila o njenom raskidu, a tek da čujete na koga je bacila oko 22:10 Vip 0
Pink/Alo/N.S. FRAN PUJAS PROGOVORIO O MENSURU Bivši zadrugar razvezao jezik, pa izneo šokantne detalje 19:30 Vip 0
Alo/Đ.M. BILA JE JOŠ GORA U RIJALITIJU Bivši zadrugari raskrinkali Dalilu Dragojević, ćutali su deset meseci, a sada je konačno sve otkriveno 07:48 Vip 0
Alo/A.J. KAKO LI ĆE FRAN REAGOVATI NA OVO Mensur bacio oko na Elenu Kitić, bivši zadrugar ne prestaje da iznenađuje 21:00 Vip 1
Pink/Alo/A.J. ZBOG NJE ME JE OBRISAO SA INSTAGRAMA Fran Pujas o tajnom susretu Mensura i Anđele, otkrio da li podržava navodnu ljubav bivših zadrugara 16:10 Vip 0
"MOJA BOL ĆE ZAUVEK OSTATI VELIKA" Viki Miljković na ivici suza o smrti rođenog brata (VIDEO) 21:30 Vip 0
"NEKA GLEDA SVOJA POSLA!" Bukti novi estradni rat, Lepa Lukić žestoko odbrusila mlađoj koleginici! (VIDEO) 20:45 Vip 1
ŠAULIĆEVA UDOVICA NE MOŽE DA OBUZDA SUZE! Gordana se rasula u komade: "Jako mi je teško što moj Šaban večeras nije ovde" 22:45 Vip 0
''PEVAĆU TRUDNA, AKO NE ŠTETI BEBI'' Ivana Krunić o otkazanoj svadbi - otkrila čime se danas bavi Bane Čolak (VIDEO) 19:00 Vip 0
''MUZLA SAM KRAVE, ČUVALA OVCE I KOPALA BAŠTU...'' Tamara Milutinović je prvu zaradu imala na Mašinskom fakultetu, a evo i kako (VIDEO) 09:00 Vip 0
"3.000 DINARA SAM DOBILA ZA PRVI HONORAR I BILA SAM NAJSREĆNIJA OSOBA" Ovde je radila Jelena Kostov na samom početku karijere 16:00 Vip 0
''ČEKANJE ME JE KOŠTALO MNOGIH HITOVA'' Katarina Didanović o poređenju sa Eminom Jahović, Teom Tairović i svadbi koju ne planira 20:15 Vip 0
"SRBIJA JE NAJVAŽNIJA DRŽAVA ZAPADNOG BALKANA I MORA DA SE PRIDRUŽI EVROPSKOJ UNIJI I TAČKA!": Poslanik iz Portugala u Evropskom parlamentu 22:51 Vesti 0
''VIŠE MI SE NE ULAZI U VODU, OČIJU MI'' Radnici dizalicom izvukli monstruma iz reke Vrbas, vilica im je pala od šoka! (VIDEO) 21:20 Razonoda 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU, 7. MAJ Škorpiji veza zapala u ozbiljnu krizu, Ovna čeka period svađa i nepoverenja, a šta je sa ostalima? 19:19
IMA 50 KOPČI NA GLAVI Isplivali jezivi detalji o stanju momka kog je Karlik Džons udario flašom 20:46