Alo/N.D. KUKAM, KLEČIM NA KUKURUZU I PLAĆAM VEČERE... Marija Kilibarda prvi put progovorila o vereniku Banetu: Otišao je u penziju! 17:40 Vip 0
Alo/N.D. I SAD MI ZASUZE OČI Aleksandru Bursać je verenik prevario sa starletom, pevačica otkrila sve detalje 14:55 Vip 1
Alo/N.D. KOSJERINA U ZAGRLJAJU VERENIKA Voditeljka podelila emotivnu fotografiju, imala je specijalan povod (FOTO) 11:10 Vip 0
Alo/M.Č. PRESREĆNA! Pevačica Nevena Nensi ne krije radost, verenik joj priredio romantično veče za pamćenje (FOTO/VIDEO) 20:00 Vip 0
Alo/N.S. NEĆU IMATI DEVOJAČKO VEČE! Vanja Mijatović i njena kuma Aleksandra, otkrile detalje glamuroznog venčanja (FOTO/VIDEO) 22:35 Vip 0
Alo/O.K. VERENIK JOJ ZABRANIO DRUŽENJE SA STARLETOM Soraja i Tara Simov zakopale ratne sekire, ljubav ponovo cveta 11:50 Vip 0
Alo/N.S. PRVI PUT U JAVNOSTI POKAZALA STOMAK Marija Egelja: Najvažnije mi je da naše dete bude dobro i zdravo (FOTO) 18:35 Vip 1
najžena.rs ŠMINKERKA IZ NIŠA OTIŠLA U AMERIČKI RIJALITI SA ŽELJOM DA SE UDA: Čarolija o kojoj je maštala pretvorila se u horor film, trač joj zagorčao život 21:20
Kurir/Alo/N.S. ON JE POTEZAO PIŠTOLJ NA NJU Slađa Delibašić saslušana zbog bivšeg dečka, nije znala da je on opasan momak 08:00 Vip 0
Blic/Alo/N.S. ISPOVEST BIVŠEG VERENIKA NIKOLINE PIŠEK Bili su u tajnoj vezi, spremala se i svadba, a onda je bankrotirao (FOTO) 22:03 Vip 2
NajŽena.rs VERENIK JU JE OSTAVIO NA DAN SVADBE: Razlog je bio potpuno sebičan, većina ljudi nikada to ne bi uradila! 12:10
Alo/A.M. NAPUSTIO ŽURKU OBLIVEN KRVLJU Verenik Megan Foks razbio čašu šampanjca o glavu, skandal na nastupu (FOTO) 18:05 Vip 0
Alo/N.D. POHVALILA SE TORBICOM OD 7.400 EVRA! Kristina Mitrović od verenika milijardera dobila još jedan poklon, a evo zbog čega je cena paprena (FOTO) 09:20 Vip 12
Alo/V.Đ. DA JE VALJALO JOŠ BI TRAJALO Indi Aradinović za Alo! nakon šok informacije da je raskinula veridbu sa uglednim biznismenom 11:57 Vip 0
Alo/N.D. IZGUBILA SAM SVOJU ČUDESNU BEBU Britni Spirs doživela spontani pobačaj u ranoj trudnoći 09:16 Vip 0
Mediji/Alo/E.N. IMALA JE ĆERKU OD 13 GODINA Verenik nastradale Kragujevčanke skrhan posle tragedije: Bila je najbolja osoba koju sam poznavao 12:35 Hronika 0
Kurir/Alo/K.G. PROŠLA SAM SITO I REŠETO! Marija Mikić ogolila dušu, pa ispričala sve detalje o borbi za potomstvo, a ćutala je samo zbog ovoga! 07:59 Vip 0
Alo/K.G. VERENIK MI PLAČE ZBOG DRUGE ŽENE! Srpska pevačica potpuno raskrinkala supružnika, otkrila mane koje nije želeo da se saznaju! 07:15 Vip 0
Glorija/Alo/A.J. RASKINULA VERIDBU SA 16 GODINA STARIJIM! Voditeljka "Pinka" momentalno našla novog dečka, a ovo su svi detalji! 11:02 Vip 0
Espreso/Alo/K.G. HARALA JE DEVEDESTIH, PA ZAVRŠILA U ZATVORU! Romana je zbog bivšeg prošla kroz pakao, a onda je samo nestala! 12:50 Vip 1
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
PANIKA U KOMŠILUKU! Hrvatski MUP sprema brošure sa savetima za PREŽIVLJAVANJE prvih 72 sata rata 21:46 Vesti 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57
VARNICE PRED POČETAK DERBIJA "Delije" se javile, stigao odgovor 1.000 navijača Partizana (VIDEO) 20:03