Gloria/Alo/Đ.M. VERENIK JOJ PUCAO U GLAVU, KRVAVA TRAŽILA POMOĆ! Ispovest srpske glumice koja je preživela stravu i užas, oporavak je težak, a tu nije kraj mukama 10:55 Razonoda 0
24sedam/Alo/J.M. JA MORAM JOCI JAVNO DA SE IZVINIM! Marija Mikić uputila ove reči svom vereniku, a za sebe je izjavila ovo! 16:23 Vip 0
24sedam/Alo/K.S NAJSKUPLJI ROĐENDAN DO SADA! Ćerka Željka Mitrovića se pohvalila neverovatnim poklonima, a kada vidite cene zavrteće vam se u glavi (FOTO) 09:49 Vip 6
Kurir/Alo/I.G. VERENIK JOJ PUCAO U GLAVU, KRVAVA JE TRAŽILA POMOĆ! Ivana Panzalović preživela je strašnu tragediju, evo kako danas izgleda i šta kaže o ovom događaju! 20:04 Razonoda 0
Alo/I.G. RAZVELI SE ZBOG NEPOMIRLJIVIH RAZLIKA! Megan Foks se tokom braka verila sa muzičarem, a njen bivši uveliko čeka dete sa drugom! 23:30 Vip 0
Blic/Alo/I.G. LJUBE SE NA SNEGU! Dragana Kosjerina uhvaćena u strasnom zagrljaju zgodnog muškarca! (FOTO) 19:56 Vip 0
Kurir/Alo/D.S. RAZVELA SE, BILA SA OŽENJENIM, A SAD SMUVALA HARMONIKAŠA?! Andreana Čekić opet zaljubljena, evo sa kim je sada u vezi! 17:21 Vip 0
Blic/Alo/K.G. UVEK SAM MAŠTALA O TOME! Miljana Kulić ne prestaje da šokira, nakon što je bacila vereniku telefon u wc šolju, otkrila čime će se baviti u budućnosti 22:08 Vip 1
Alo/D.S. DVOSTRUKO SLAVLJE U DOMU PEVAČICE! Vanja Mijatović ima razloga za radost, pokazala čime ju je iznenadio dečko! 10:14 Vip 0
Alo/Đ.M. VERILA SE POZNATA MANEKENKA! Dejana je dugo krila izabranika od javnosti, a sada je pokazala i skupoceni prsten koji oduzima dah! (FOTO) 21:42 Vip 1
Alo.rs/K.G. OVO JE VERENIK DRAGANE KOSJERINE Voditeljka pokazala svog izabranika, a povod je sve oduševio! 10:50 Vip 0
24sedam/Alo/E.N. CICA UBICA Jasmina pištoljem ubila jednog verenika, drugom zarila nož u srce 16:11 Hronika 0
Novosti/Alo/E.N. ZA KOGA JA SADA DA ŽIVIM? Reči neutešnih roditelja i verenika trudnice iz Knjaževca koja je preminula od korone slamaju srce 08:34 Hronika 0
Pink/Alo/D.S. OSTAVILA SAM GA PRED SAMO VENČANJE Neda Ukraden priznala da je raskinula veridbu u poslednji momenat, a evo zbog čega! 21:30 Vip 1
Alo! SVE SE DOGODILO DOK JE PILA ŠAMPANJAC Mlada na venčanju saznala da je verenik vara, nije otkazala svadbu, a njena osveta je bila bolna 15:24 Razonoda 0
Alo/D.S. ĆERKA ŽELJKA MITROVIĆA OD VERENIKA DOBILA SKUPOCENI POKLON! "Samo" 16.000 evra za ovaj modni detalj! 19:17 Vip 4
Alo/Pink.rs/M.G. OTKRILA KAD SE UDAJE Vanja Mijatović uprskala iznenađenje koje je spremala za verenika, ova pevačica će im zabavljati goste na svadbi 09:15 Vip 0
Alo.rs GLUMICA SE UDAJE ZA BIZNISMENA! Verenik Dragane Mićalović ima brak iza sebe sa bivšom pevačicom sa kojom ima tri ćerke, jednu ste gledali u popularnom takmičenju! 21:57 Razonoda 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57