"IZGLEDA KAO ĐUBRE" Haos na internetu zbog ove VENČANICE, nekima je PRELEPA, drugi smatraju da je GOLA (VIDEO) 13:00 Razonoda 0
DŽENI JE ODALA TAJNU Sada znamo gde je nabavila venčanicu u kojoj je izgovorila sudbonosno ,,da", fanovi su pogrešili! 17:56
NIJE MOGLA DA SE OPASULJI OD ŠOKA Platila venčanicu 5 dolara, a onda saznala neverovatnu istinu (FOTO) 11:20 Razonoda 0
"Venčanica joj je previše bela za razvedenu": Princ Filip je odmah "pročitao" Megan Markl, isplivale jezive tajne, evo šta je kraljica stvarno mislila o snaji i unuku 10:16
VEĆINA NEVESTA NE ŠTEDI NA VENČANICI Ova devojka je uradila nešto neočekivano, njen potez oduševio ljude 16:36
"IMAM PANIČNI NAPAD, OVO JE ZASTRAŠUJUĆE" Devojka objavila fotografiju u venčanici i zaprepastila javnost: "Kako je ovako nešto moguće?" 11:17 Vesti 0
URNEBESNE REAKCIJE, NA NEČUVENU POTRAGU Milena u venčanici špartala Knez Mihajlovom s natpisom "tražim muža" 13:46 Razonoda 0
DIOR JE ŠIO VENČANICU SAMO ZA NJU Evo koliko su para potrošili Brena i Boba na svoje venčanje, a tek da vidite koliko jela je bilo na meniju 12:54
KUPILA SAM VENČANICU ZA 400 DINARA Izgledala sam kao milion dolara, niko nije mogao ni da sanja koliko sam platila haljinu 11:38
ZATEKLA SVEKRVU U SVOJOJ VENČANICI DOK JE VERENIK "ČUVAO STRAŽU" "Sad mi se gadi da je obučem", požalila se buduća nevesta 20:39
OTKRIVA VAŠE SKRIVENE ŽELJE I NAMERE Verovanja kažu da vaša venčanica mnogo toga govori o vama kao osobi 09:54
Naj žena NE MORATE DVA PUTA DA PLAĆATE VENČANICU Dizajnerka otkrila trik koji bajkovitu haljinu za najvažniji dan transformiše u urbanu 11:53
najžena DOŠLI SMO NA VENČANJE DA GLEDAMO U TVOJ DONJI VEŠ? Zbog gole venčanice od 4.000 evra mladu isprozivali gosti 12:47
najžena Ceo svet je gledao u savršenu venčanicu ćerke Siniše Mihajlovića: Virdžinija je bila najlepša mlada na planeti 14:28
Naj žena KUPILA SAM VENČANICU ZA 400 DINARA Izgledala sam kao boginja, niko nije mogao ni da sanja koliko sam platila haljinu 11:56
Naj žena VEO DUGAČAK SEDAM METARA I HALJINA OPTOČENA SA 10.000 BISERA Venčanica princeze Dajane koštala je 115.000 dolara, a evo zašto je čuvana u sefu 14:50
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
RUSKI AVION BUKNUO U TURSKOJ Objavljeni novi snimci i detalji nesreće na aerodromu u Antaliji (VIDEO) 23:14 Vesti 0
NEĆE POMOĆI NI SODA BIKARBONA, NI SIRĆE, VEĆ... Jedno sredstvo razara kamenac u kuvalu za vodu, bude kao da ste ga tek doneli iz prodavnice 20:02