Alo/Đ.M. POKAZAO SI MI DA NISU SVI MUŠKARCI ISTI! Nataša Bekvalac emotivnom objavom rasplakala sve, oglasila se i Kristina koja je takođe pustila suzu! 14:19 Vip 0
Blic/Alo/Đ.M. SRCE MI JE U BANJALUCI! Tanja Savić konačno priznala vezu sa Draškom, a onda šokirala izjavom koja će tek odjeknuti u javnosti: Želim devojčicu! 13:21 Vip 1
Alo/I.G. SKUPOCENE SLIKE, ZLATNI DETALJI, MERMERNI POD! Zavirite u stilizovanu vilu Sanje Đorđević! Od ovog luksuza zastaje dah 17:53 Vip 0
Alo/I.G. PORODICA JOJ BRANILA NAJVEĆU LJUBAV, A MAJKA JE NAPUSTILA! Merima Njegomir je iza osmeha krila veliku tugu, ovo su surovi i bolni detalji iz pevačicinog života 16:35 Vip 0
Alo/I.G. OVAKO SADA IZGLEDA MERIMA NJEGOMIR! Teško obolela pevačica podelila fotografiju sa porodicom 15:24 Vip 0
najžena.rs "KAŽE MAMA DA JE TAKVA BILA MODA": Devojčica sa slike jedna je od najpopularnijih pop zvezda, prati je buran ljubavni život 14:16
Alo/I.G. DIDI SE UMOTALA U FOLIJU! Pevačica svojim ekstravagantnim načinom života šokira javnost 16:06 Vip 0
Alo/Đ.M. MOLI SE KUSTURICA! Edita Aradinović polugola poslala poruku slavnom reditelju koja je šokirala sve! 20:15 Vip 2
Alo/I.G. BIVŠI MUŽ JOJ UZEO SVE! Ana Bekuta ostala bez krova i dinara posle razvoda, ali jedan kolega joj je pritrčao u pomoć 15:42 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. NE SMEM NIGDE DA PEVAM! Zlata Petrović u ozbiljnom strahu za svoje zdravlje! 09:45 Vip 0
Alo/I.G. TRI SPRATA, DVA ULAZA I OGROMNO DVORIŠTE! Kaća Živković renovirala kuću, kao javna ličnost mora da ima sređen dom! 23:45 Vip 1
Alo/I.G. ELENU KITIĆ NAPALI NA NASTUPU Miletova ćerka na meti tviteraša, oštro opleli po mladoj pevačici 17:43 Vip 1
Informer/Alo/Đ.M. NIJE MOGLA DA DRŽI PARE U RUCI! Tea Tairović na romskoj svadbi zaradila vrtoglavih 14.000 evra bakšiša, pevala ovaj hit skoro 50 puta! 09:35 Vip 1
Alo/Đ.M. NAPUNILA 36 GODINA! Ana Sević proslavila rođendan i pokazala porodičnu fotografiju, pevačica blista, a deca uživaju! (FOTO) 13:35 Vip 0
Alo/I.G. PRAVA BOMBA! Za Zoricom Marković su muškarci ludeli, evo kako je pevačica izgledala u mladosti 22:03 Vip 0
Alo/I.G. SKINULA SE TEODORA DŽEHVEROVIĆ! Pevačica šokirala stajlingom na plaži u Majamiju 17:35 Vip 1
Informer/Alo/Đ.M. ZGRNULA OGROMNU LOVU! Emina Jahović postaje zvezda u Turskoj, pevačica otkrila još jedan detalj koji će oduševiti Srbe! 10:45 Vip 0
Mondo/Alo/I.G. OD OVE BOLESTI NE MORAMO DA UMREMO! Anastasija Ražnatović o borbi sa korona virusom 22:25 Vip 0
Alo/I.G. DARI BUBAMARI SE SVI SMEJU Pevačica ne odustaje od fotošopa, a zbog ove greške komentari na društvenim mrežama pljušte 19:33 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
RUSIJA OBJAVILA VESTI KOJE MENJAJU RAT: Ove četiri oblasti su naše, Ukrajina ide u zaborav! 20:04 Vesti 0
VEČERAS OVO NIKAKO NE SMETE DA ZABORAVITE DA URADITE Sutra je veliki praznik, ovaj običaj vernici poštuju vekovima 18:04 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA 18. DECEMBAR Blizancima nesuglasice sa partnerom, Lavu korak napred u karijeri, Vaga u centru pažnje 19:31