OGLASIO SE NAJBOLJI PRIJATELJ POKOJNE KSENIJE PAJČIN! Potresne reči slamaju i najtvrđa srca, tuga ne jenjava 12:11 Vip 0
NAKON TRAGEDIJE NIKADA SE NIJE OGLASILA Majka Ksenije Pajčin ni posle 14 godina nema snage da progovori 09:15 Vip 0
FATALNA KSENIJA PAJČIN UBIJENA JE NA DANAŠNJI DAN Pevačici presudio Filip Kapisoda zbog bolesne ljubomore 07:12 Vip 0
OTKRIVENO ŠTA POVEZUJE KARLEUŠU I POKOJNU KSENIJU PAJČIN? Isplivali svi detalji poznastva, ovo mali broj ljudi zna 18:25 Vip 0
TUGOVALA JE U SVOJA ČETIRI ZIDA! Sestra Ksenije Pajčin prvi put u javnosti, otkrila bolne detalje iz njenog života 16:05 Vip 0
BILO IM JE SUĐENO DA UMRU ZAJEDNO! Detektiv otkrio nove sablasne detalje ubistva Ksenije Pajčin 10:15 Vip 0
BILA MI JE PRVA VELIKA LJUBAV! Potresna ispovest Zvezdana Slavnića o pokojnoj Kseniji: Video sam, nisam mogao da dođem 18:51 Vip 0
PEVAČICA BRUTALNO UBIJENA NAKON EMISIJE Sanja Marinković otkrila jezive detalje, ovo ne može da zaboravi! 15:44 Vip 0
TRČALA JE BOSA DA SPASE MENE I LUNU! Anabela ogolila dušu o Kseniji Pajčin, otkrila do sada nepoznate detalje 16:10 Vip 0
DOZIVALA ME JE PRED SMRT Zvezdan Slavnić o ubistvu Ksenije Pajčin, jedno pitanje ga i danas muči! 08:55 Vip 0
BILA JE VULGARNA OPAJDARA: Skandalozni komentari na račun Ksenije Pajčin, pokojnu pevačicu zbog ovog snimka razvlače na mrežama! 08:40 Vip 0
DETALJI TAJNOG SUSRETA KSENIJE PORODICE SA KAPISODINIM OCEM Potresna ispovest pevačicinog ujaka koja ledi krv u žilama 19:25 Vip 0
TUKLI SU SE U SEPAREU, A SUTRADAN JE PRONAĐENA MRTVA: Ova poznata pevačica je bila sa Ksenijom Pajčin veče pre smrti, a sada je otkrila jezive detalje 17:35 Vip 0
SUĐENO IM JE DA UMRU ZAJEDNO! Detektiv izneo jezive detalje o ubistvu Ksenije Pajčin, u sve umešana i Filipova porodica 12:20 Vip 0
OTKRIVENO KO ŽIVI U STANU UBIJENE KSENIJE PAJČIN Bivša voditeljka tvrdi da je u pitanju prevarantkinja koja je poznata policiji 17:15 Vip 0
DRAGANA MIRKOVIĆ U BARBI IZDANJU Nesvakidašnje izdanje usijalo mreže, pevačica ostavlja bez daha u šestoj deceniji 14:52 Vip 0
REKLA JE DA SE OGREŠILA O DRAGANU! Otkrivena tajna Mirkovićeve i pokojne pevačice Ksenije Pajčin, evo šta se desilo pred smrt 17:21 Vip 0
KSENIJA PAJČIN PRED SMRT TRAŽILA JE SAMO NJU: Imala je nešto važno da mi kaže, ali nije bilo više vremena 16:45 Vip 0
DA JE DANAS ŽIVA... Prijatelj Ksenije Pajčin izneo potresne detalje, evo kako se zaista ponašala prema njemu 18:20 Vip 0
POKAZALA PRSTOM NA MENE I REKLA ON ME JE SILOVAO: Jezivi događaji su prethodili ubistvu Ksenije Pajčin, šok istina nakon toliko godina 18:41 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
ŠTA JE RUSIJA ISPALILA NA UKRAJINU? Vojni stručnjak demantuje ukrajinske tvrdnje: "Nema smisla" 15:44 Vesti 0
HRVATI SE KRSTE I NE VERUJU Ovo je novi slogan Milanovića za predstojeće predsedničke izbore (FOTO) 15:32 Vesti 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57