DŽEJLA KONAČNO OTKRILA U KAKVOM JE ODNOSU SA MARIJOM ŠERIFOVIĆ! Nakon raznih priča, mlada pevačica imala jasnu poruku za sve! 20:32 Vip 0
PREPOZNAJETE LI BUBNJARA? Hit snimak sa nastupa Džejle Ramović kruži mrežama, ni ne slutite ko se nalazi iza nje 21:05 Vip 0
TOME SE BAŠ PREDAM! Džejla Ramović izdvojila Jelenu Karleušu, ovakav odgovor niko nije očekivao! 12:35 Vip 0
DŽEJLA RAMOVIĆ ZAGRMELA ZA ALO! Odmah se oglasila nakon navoda da je veoma bliska sa kik-bokserkom iz Novog Sada! 16:04 Vip 0
OGLASILA SE DŽEJLA RAMOVIĆ Evo kako je mlada pevačica reagovala na dolazak sina Marije Šerifović 07:40 Vip 0
TO JE ZAVRŠENA PRIČA: Bolno priznanje Džejle Ramović o raskidu, ne može više da ćuti: Bila sam šokirana 12:25 Vip 0
NAKON ŠTO JE RASKINULA Džejlu Ramović javno muva poznati reper, jasno zacrtao svoj cilj, ona zanemela na njegovo pitanje! 23:00 Vip 0
PRIJOVIĆKINI GOSTI NAPRAVILI POMETNJU! Ona je sinoć rasplakala publiku na Aleksandrinom trećem koncertu! 07:34 Vip 0
DŽEJLU ZAUSTAVIO NEPOZNATI MUŠKARAC U CENTRU BARSELONE Pevačica nije znala šta je snašlo, sestra pritrčala u pomoć 07:15 Vip 0
PET DANA VEĆ PLAČEM! Džejla Ramović otvorila dušu o raskidu veze, a onda priznala zašto je otišla iz Španije 21:39 Vip 0
VOLIM DA ŠARAM! Džejla Ramović samo za Alo! otkrila u kakvim je odnosima sa Marijom Šerifović 00:00 Vip 0
DŽEJLA RAMOVIĆ NAPUSTILA STUDIJE U ŠPANIJI Pevačica se odlučila na drastičan potez, zbog ovoga je odustala od života u Barseloni 07:29 Vip 0
FRANCUSKI VOG ODAO MODNO PRIZNANJE Džejla Ramović među najlepše obučenim na festivalu u Veneciji 17:06
PUNE RUKE BAKŠIŠA Isplivao privatan snimak sa svadbe, Džejlu do sada u ovakvom izdanju niste videli (VIDEO) 10:10 Vip 0
OTKRILA ZAŠTO JE NEVALJALA! Džejla Ramović rešila da progovori na ovu temu, a na jedno pitanje nikada neće dati odgovor! 13:45 Vip 0
I ONA KRENULA DA SE SKIDA! Džejla Ramović u vrelom izdanju, duboki šlic koji doseže do intime! (FOTO) 20:04 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
MAJKA OSTAVILA ČETVORO DECE NAKON SEDAM GODINA BRAKA! Potresan vapaj oca iz Sjenice! (VIDEO) 15:38 Vesti 0
KATASTROFALNE VESTI ZA PARTIZAN Željko Obradović ima ogromne probleme, crno-beli će biti žestoko oslabljeni protiv Asvela 14:34