ZBOG OVOGA SU SE PEVAČICE SUKOBILE KOD JOVANE JEREMIĆ Vendi zapenila od besa, izjavila ovo o homoseksualcima, i to javno! 13:00 Vip 1
TOTALNI HAOS U JUTARNJEM PROGRAMU! Jovana Jeremić ne zna šta je snašlo, ljute rivalke digle studio na noge! 15:18 Vip 0
HOROR NA NASTUPU! Devojka pala sa 5 metara visine, konstatovana smrt, pevačica otkrila sve o jezivom prizoru! 14:05 Vip 0
DESINGERICA I VENDI NAPRAVILI HAOS NA NASTUPU! Reper gurao pare pevačici u dekolte, hit snimak kruži mrežama 11:30 Vip 0
VENDI NASRNULA NA DESINGERICU UŽIVO U PROGRAMU! Nastao opšti haos, pevačica pokušala da ga urazumi, a onda je usledio šok 11:30 Vip 0
HAOS USRED EMISIJE KOD OGNJENA AMIDŽIĆA! Vendi žestoko prozvala Desingeričinu ženu: Nevena je ovca 09:45 Vip 0
RETARDI SU RETARDI! Milena Radulović se pozvala na Vendi, objavila i video, pa zapanjila pratioce 09:25 Vip 0
MOĆNIK IZ SENKE! Ovo je misteriozni muž Vesne Vukelić Vendi, a evo u kakvom šok izdanju je usnimljen! 18:05 Vip 0
PLAČEM KAD ME NIKO NE VIDI! Vendi ne može više da izdrži, nakon toliko godina otkrila šta joj je na duši 19:10 Vip 0
ŠOK OBRT! Nakon pokazivanja dvoglavog orla, Selma se ponovo oglasila i zapevala ovaj hit, javnost još više besna 21:47 Vip 3
SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA Vendi zapenila zbog Selme i dvoglavog orla, spomenula Ćazima, obelodanila šokantne stvari, dotakla se i njene afere 18:31 Vip 1
JOVANA JEREMIĆ PREKINULA JUTARNJI Vendi napravila haos u emisiji: Ti si đavo, daj mi dokaz da sam bila gola na vašaru 14:39 Vip 0
OD VAŠARA SE NISI PRESVUKLA Žestoka svađa u emisiji uživo, Vendi nazvala Maju "izmetom", a starleta joj odmah odbrusila! 08:55 Vip 0
VENDI SA PONOSOM PROŠETALA SVOJ CELULIT Pojavila se u emisiji, a svi gledali u njene pete! 00:02 Vip 0
IZRASLA U PRAVU LEPOTICU! Ćerka Vesne Vukelić Vendi magnet je za muški rod, a evo koji fakultet studira! (FOTO) 09:40 Vip 0
MUŽ VESNE VUKELIĆ VENDI JE BIVŠI FUDBALER Skoro 22 godine su u braku, a sada je jasno zašto ga krije i čuva od svih (FOTO) 22:36 Vip 0
OTKRILA ZAŠTO KRIJE MUŽA Vendi je dve decenije u braku sa bivšim fudbalerom, a sada je progovorila o njihovom odnosu 10:26 Vip 0
ŠTIĆENICI SEVERINE, PALI STE NA ISPITU Profesor Čedomir Antić U RINGU o protestima i studentskim blokadama 20:02 Vesti 38
''SRBIJA NE SME DA IZABERE PESMU SA TURSKIM MELOSOM'' Maja Nikolić van sebe zbog PZE: ''Biću bolja od Lejdi Gage na SuperBowlu'' 18:50 Vip 0
''NISMO TRANS OSOBE, SRBI NISU UPUĆENI'' Šta roditelji grupe Harem Girls misle o njihovom šminkanju i oblačenju haljina: ''Otac ide redom i...'' 20:00 Vip 0
''OD PROSTITUCIJE ĆU IMATI PENZIJU 4.000 EVRA'' Elektra Elit razvezala jezik kao nikad pre: ''Novinarke iz Srbije haraju po Dubaiu'' 20:00 Vip 0
KARADŽIĆ ŽIVI U PAKLU NA ENGLESKOM GOLOM OTOKU Advokat Goran Petronijević U RINGU o protestu advokata i najpoznatijem klijentu 20:00 Vesti 0
"SRBIJA NIKAD NEĆE OKRENUTI LEĐA SRPSKOJ" Vučić na obeležavanju Sretenja u Banjaluci: Svi imamo srpska imena i prezimena (FOTO) 17:07 Vesti 93
ONI MENI DELUJU KAO ONAKO INFANTILNA DECA Gaga Antonijević za Alo! o umešanosti glumišta u proteste 09:31 Vesti 37
PIKAO BIH SONY SA LUKASOM! Princ od VRANJE do VRAČARA: ''Srna Lango mi je spasila najbolje godine života'' 18:55 Vip 0
ZA NJIH JE DRUGA POLOVINA FEBRUARA PRAVI HAOS! Ova 3 horoskopska znaka će doživeti pakao na finansijskom i ljubavnom planu 15:42
DŽAK PARA SPREMAN ZA MICIĆA Tim iz Evrokupa zove reprezentativca Srbije za platu kakvu Evropa nije videla 12:08