NE MORATE IMATI MAŠINU ZA SUŠENJE DA BISTE IMALI SKORO SUV VEŠ Ovo dugme na svakoj mašini potpuno će promeniti vašu rutinu pranja stvari 21:17
NIKADA NE PERITE VEŠ NA 40°C Bez potrebe trošite struju, a stručnjaci otkrivaju ono o čemu proizvođači mašina ćute 17:51 Razonoda 0
ZABORAVITE NA BELO SIRĆE Ovaj sastojak je majstor u uklanjanju buđi iz veš mašine, ima da zablista u tren oka 18:30
NA LAK NAČIN PRODUŽITE VEK VEŠ MAŠINE Ova namirnica iz kuhinje očistiće je od naslaga praška i buđi za tren 08:11
PEŠKIRI ĆE BITI KAO NOVI Nikad mekši i mirisniji uz pomoć 4 sastojka, savetuje ekspertkinja za domaćinstvo 21:00
VEŠ MAŠINA ĆE DUŽE TRAJATI Jednostavan način čišćenja će pomoći da ponovo zablista, a veš će mirisati svežije 18:35
KOLIKO ČESTO MORATE ČISTITI FILTER VEŠ MAŠINE Ovo je pravi odgovor, da vam odeća ne bi propadala 14:07
AKO IMATE PROBLEM SA VEŠ MAŠINOM Radiće kao nova, stavite jedan sastojak i uključite ovaj program 16:45
NASRED HODNIKA ZGRADE STAVIO FRIŽIDER, PA GA I ZAKATANČIO! Stanari šokirani potezom Beograđanina, a to nije SVE! (FOTO) 07:36 Vesti 0
NAPOKON OBJAŠNJENO KAKO DA VAM MAŠINA NE "POJEDE" ČARAPE Ovo su greške koje svi pravimo pri pranju veša 14:47
Znate li čemu služi dugme „leptirić“ na mašini za veš: Funkcija koju mnogi ne koriste, a vrlo je korisna 21:00
MNOGI NE ZNAJU Stručnjak objasnio kako se pravilno koristi fioka veš mašine, ova 3 znaka su spas! 18:50
"MAGIČNI SAT" ZA NAJJEFTINIJE PRANJE VEŠA Ako ispoštujete ovo vreme, prepolovićete račun za struju 13:36
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
''TO SU PRAZNE PRIČE'' Nucci ne ide na rejvove i kafane, unervozio se na spomen Maje Marinković (VIDEO) 22:02 Vip 0
''VIŠE NE PRAŠTAM PREVARE'' Milica Ristić o samohranom majčinstvu i ćerkama bivšeg muža: ''Nisam bila maćeha, već drugarica'' 15:00 Vip 0
JESAM SLOBODAN, ALI NE RADANOVIĆ, PORODICA MI JE SVE! Cobe bez ustručavanja opleo po kolegama: ''Nemaju Romsku krv za moje pesme'' 20:40 Vip 0
HULIGANI NEĆE VLADATI SRBIJOM Gradonačelnik Niša Dragoslav Dale Pavlović U RINGU o nasilnicima i njihovim planovima 20:00 Vesti 2
NAŠ GLUMAC I VODITELJ POKAZAO STAN I SPLAVOVE! Razveo se nakon 16 godina braka: ''Mislio sam da ću dobiti otkaz'' 21:00 Vip 0
Uživo RUSI PREORALI KIJEV! Veliki broj mrtvih u prestonici Ukrajine, Šojgu stigao kod najvećeg saveznika 07:17 >> 11:33 Vesti 0