Alo/E.B. ŠOKANTNO KAKO JE TAMARA ĐURIĆ IZGLEDALA PRE SVIH OPERACIJA Bićete u neverici, potpuno nerealno! (FOTO) 09:48 Vip 0
Alo/N.D. U INAT HEJTERIMA Tamaru Đurić su poredili sa Majklom Džeksonom: NJEN POTEZ ŠOKIRAO SVE 21:30 Vip 0
Kurir/Alo/E.B. "SVAKOG DANA NOSIM NIKOLI RUČAK U ZATVOR" Tamara Đurić progovorila o mužu, a evo šta radi dok on nije tu! 15:47 Vip 0
Alo/E.B. "DOŠLA SAM KOD VELJE DA KUPIM GRAM KOKAINA" Jeziva priznanja Tamare Đurić o dugovanju Velji Nevolji Ne može više da ćuti, DOBIJALA I STRAVIČNE PRETNJE! 15:16 Vip 0
Alo/N.S. NIKO NE SKIDA POGLED SA NJE Tamara Đurić nikad izazovnija, pokazala bujno porpsje (FOTO) 10:20 Vip 0
Alo/E.B. NEĆETE VEROVATI KAKVA JE BOMBETINA SESTRA TAMARE ĐURIĆ Pršte silikoni, raskošan život i besni automobili! (FOTO) 19:47 Vip 1
Alo/E.B. "U ISTOJ GODINI SAM SE UDALA I RAZVELA" Tamara Đurić progovorila o novom dečku, a onda otkrila i kako se snalazi kao samohrana majka! 19:05 Vip 1
Alo/N.S. MOJ BIVŠI SUPRUG JE UHAPŠEN Tamara Đurić progovrila o aferi koja je tresla Srbiju: On nema veliku krivicu 09:30 Vip 1
Alo/J.S SMRSKAN AUTO POZNATE STARLETE Tamara Đurić je za svog mezimca iskeširala 120.000 evra, a evo sta je od njega ostalo (FOTO) 11:35 Vip 1
Alo/J.S DANAS ŽIVI LIKSUZAN ŽIVOT Tamara Đurić ne krije da voli život na visokoj nozi, a evo kako izgleda njena rodna kuća (FOTO) 17:30 Vip 0
Alo.rs/Republika UHAPŠEN BIVŠI MUŽ STARLETE TAMARE ĐURIĆ Kačarević bio član grupe Džonija sa Vračara! 12:26 Hronika 0
S.Telegraf/Alo/N.S. OD CIFRE ĆE VAM SE ZAVRTETI U GLAVI Besne mašine koje voze starlete vrede i do 200.000 evra 14:10 Vip 1
Pink/Alo/M.K. OGLASILA SE TAMARA ĐURIĆ Nakon što je objavila svoj havarisani automobil, progovorila je šta se desilo i da li ima povređenih 17:30 Vip 1
Alo/M.K. TOTALNO UNIŠTEN Tamara Đurić objavila svoju mašinu, koju je platila 120.000 eura, brutalno havarisanu, a ovo je njen komentar (FOTO) 17:00 Vip 1
Alo/N.D. PALO POMIRENJE? Tamari Đurić bivši muž priredio iznenađenje u ponoć, svuda baloni u obliku srca, a ulicom se orila ova pesma (VIDEO) 11:17 Vip 0
Alo/M.K. TOTALNO SE IGNORIŠU Internetom kruži snimak Tamare Đurić i Stefana Karića u prisnom igranju, dok je Jovana Ljubisavljević za susednim stolom sa njom 20:30 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 2
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU, 6. NOVEMBAR Ovan gori od ljubomore, Rak emotivno rasterećen, a evo šta čeka ostale 19:27