Alo/A.M. RAZVODI SE TAMARA ĐURIĆ Evo koliko je starleta izdržala u braku i zbog čega je došao kraj 15:24 Vip 0
Alo/N.K. UVEK MI JE UDOBNIJE BEZ DONJEG VEŠA Tamara Đurić prošetala novu zadnjicu na koncertu Ace Lukasa (VIDEO) 22:26 Vip 2
Alo/O.K. NISAM HTELA DA SPAVAM SA NJIM, ZATO ME JE UPROPASTIO Tamara Đurić unakažena posle operacije, isplivale prepiske sa doktorom (FOTO) 11:46 Vip 0
Alo/D.S. SVE PRŠTI OD LUKSUZA Tamara Đurić slavi ćerkin prvi rođendan, za proslavu iskeširan ogroman novac 21:04 Vip 3
Alo.rs/D. I. ZA DLAKU IZBEGLI SMRT U 2021. GODINI Darko Lazić, Nataša Bekvalac i Tamara Đurić doživljavali strahote za volanom! 21:07 Vip 0
Pink.rs/Alo.rs/D. I. OVA GODINA MI JE PROMENILA ŽIVOT! Tamara Đurić progovorila o ćerki i otkrila da nije sve bilo baš dobro! 17:29 Vip 0
Alo/I.G. NE SME DA OSTAVI ĆERKU SAMU SA MUŽEM! Tamara Đurić progovorila o roditeljstvu i otkrila oko čega se najviše raspravlja sa Nikolom! 18:09 Vip 0
Kurir/Alo.rs/D. I. BOLJE DA SU MI BUBREG NAŽIVO VADILI Ovo su poznate dame koje su se jedva rešile silikona u usnama, evo kako sada izgledaju! 12:57 Vip 0
Alo/K.G. OGROMNE GRUDI HALJINA JEDVA ZADRŽALA Tamara Đurić se snimala, pa joj sevnule gaćice, ko bi rekao da ona nosi ovakve (VIDEO) 20:05 Vip 0
Alo/D.S. SVI OSTALI U ŠOKU Tamara Đurić ima specijalni metod za smirivanje ćerke, nećete verovati šta je u pitanju! 11:52 Vip 0
Alo.rs/D. I. TAMARA U ISTOM DANU KRSTILA ĆERKU, A NA VENČANJE JOJ DOŠAO BIVŠI DEČKO Makarona prvi čestitao Đurićevoj! 15:59 Vip 0
Alo/Đ.M. PRVI SNIMCI SA VENČANJA TAMARE ĐURIĆ! Starleta blista u beloj haljini, grudi istakla u prvi plan, a ceremoniji prisustvuje i on! (VIDEO) 14:55 Vip 1
Espreso/Alo/Đ.M. ISTINA JE! Oglasila se Tamara Đurić na dan venčanja, starlete otkrila da ipak neće obući venčanicu nego nešto potpuno drugačije! 14:02 Vip 0
Republika/Alo/Đ.M. DANAS SE UDAJE TAMARA ĐURIĆ! Evo ko je misteriozni mladoženja, a sudbonosno da izgovoriće na ovom svetom mestu! (VIDEO) 13:26 Vip 0
Alo/I.G. SKUPOCENI POKLON ZA GODIŠNJICU Evo kako je Tamaru Đurić iznenadio nevenčani suprug nakon što su obnovili vezu 20:04 Vip 0
Alo.rs/I.G. TAMARA ĐURIĆ POKAZALA ŠTA RADI NJENA ĆERKA Devojčica voli markirane tašne, baš poput mame 19:35 Vip 0
Alo/M.K. OGROMNE SILIKONSKE GRUDI U PRVOM PLANU! Tamara Đurić napravila kolaps na bazenu, parče tkanine jedva sakriva intimni deo (FOTO) 13:15 Vip 0
Espreso/Alo.rs/D. I. TARA IZGLEDA KAO HEROINSKI ZAVISNIK Tamara Đurić otkriva kako je upoznala Simovu, pa udarila na Staniju! 10:29 Vip 2
Alo.rs/M.A. TAMARA ĐURIĆ NIKAD JAČE OPLELA PO REPERIMA Nakon skandaloznih snimaka sa nastupa Bube i Džale poslala im brutalnu poruku (FOTO) 18:17 Vip 2
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 2
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
TRAMP ILI HARISOVA? Kladionica jasno pokazala sve! Napetost raste iz sata u sat, neko ipak prednjači! 13:06 Vesti 0
SNAŽAN ANTICIKLON DONOSI MRAZ I MAGLU! Neće se videti prst pred okom - drastično pada temperatura, EVO I ZA KOLIKO! 13:22 Vesti 0