"DAJ, ZAČEPI VŠE!" Sofija Vergara brutalno odbrusila voditeljki, ceo studio zanemeo posle njenih reči 13:55
TRUDNA ALEKS NIKOLIĆ PROMENILA LIČNI OPIS Nakon svih drama pobednica Zadruge se odlučila na promene 22:53 Vip 0
VUK KOSTIĆ PROMENIO LIČNI OPIS Glumac fura šiške i plavu kosu, "ni rođena majka ga ne bi prepoznala" 23:15 Vip 0
LICE MU SE DEFORMISALO! Reper smršao 20 kilograma, ne liči na sebe, a sada javno objavio sliku 13:02 Vip 0
ŠTA SE DESILO TRUDNOJ ALEKSANDRI NIKOLIĆ?! Bivša zadrugarka odsekla kosu, javnost u šoku od prizora! 16:59 Vip 0
"DOBRO SAM UTICALA NA NJEGA" Manekenka tvrdi da se njen dečko transformisao od štrebera do Apolona samo zbog nje 18:04
PODMLADILI JE 20 GODINA Vešti frizeri i šminkeri uz dva jednostavna trika od bake (70) napravili holivudsku divu 16:22
NIJE MOGLA DA SE PREPOZNA Neverovatne transformacije u samo tri koraka, niko ne veruje da baka ima 70 godina 16:17 Razonoda 0
OD RUŽNOG PAČETA DO LEPOG LABUDA Danas izgleda kao top model, a uz ova četiri trika je preporodila svoje lice 20:34
NEVIĐENA TRANSFORMACIJA Zvezda Granda više ne liči na sebe, najavila i povratak na javnu scenu! 17:00 Vip 0
"NA TRENUTAK SAM POMISLILA DA JE PRAVA MONIKA BELUČI!" Ovakvu neverovatnu transformaciju do sad niste videli 18:18
NJENA TRANSFORMACIJA JE NEVEROVATNA Tiktokerka posle šminkanja ne liči na sebe, ljudi ne veruju da je reč o istoj osobi 13:31
GORDANU SU U ŠKOLI MALTRETIRALI ZBOG KILAŽE Njena transformacija je neverovatna, 130 kg je otišlo u zabora 17:46
IZGLEDALA JE KAO PRODAVAČICA LJUBIČICA Mi smo šokirani kroz kakvu je transformaciju prošla pevačica 20:03
MRZELA JE TERETANU, A SAD JE POKAZALA ŠOKANTNU TRANSFORMACIJU Od buce do vitke devojke izvajanog tela za samo 100 dana 19:05
MERLIN MONRO, TI LI SI? Milica Pavlović kao holivudska diva, ovako dobru transformaciju dugo nismo videli 14:41
najžena OD PROSEČNE ŽENE, VANSERIJSKA LEPOTICA I TO BEZ OPERATIVNOG ZAHVATA Kad vidite šta ova Ruskinja pravi od žena, oduševićete se 22:15
ŠTIĆENICI SEVERINE, PALI STE NA ISPITU Profesor Čedomir Antić U RINGU o protestima i studentskim blokadama 20:02 Vesti 38
''SRBIJA NE SME DA IZABERE PESMU SA TURSKIM MELOSOM'' Maja Nikolić van sebe zbog PZE: ''Biću bolja od Lejdi Gage na SuperBowlu'' 18:50 Vip 0
''NISMO TRANS OSOBE, SRBI NISU UPUĆENI'' Šta roditelji grupe Harem Girls misle o njihovom šminkanju i oblačenju haljina: ''Otac ide redom i...'' 20:00 Vip 0
''OD PROSTITUCIJE ĆU IMATI PENZIJU 4.000 EVRA'' Elektra Elit razvezala jezik kao nikad pre: ''Novinarke iz Srbije haraju po Dubaiu'' 20:00 Vip 0
KARADŽIĆ ŽIVI U PAKLU NA ENGLESKOM GOLOM OTOKU Advokat Goran Petronijević U RINGU o protestu advokata i najpoznatijem klijentu 20:00 Vesti 0
"SRBIJA NIKAD NEĆE OKRENUTI LEĐA SRPSKOJ" Vučić na obeležavanju Sretenja u Banjaluci: Svi imamo srpska imena i prezimena (FOTO) 17:07 Vesti 93
ONI MENI DELUJU KAO ONAKO INFANTILNA DECA Gaga Antonijević za Alo! o umešanosti glumišta u proteste 09:31 Vesti 37
PIKAO BIH SONY SA LUKASOM! Princ od VRANJE do VRAČARA: ''Srna Lango mi je spasila najbolje godine života'' 18:55 Vip 0
ZA NJIH JE DRUGA POLOVINA FEBRUARA PRAVI HAOS! Ova 3 horoskopska znaka će doživeti pakao na finansijskom i ljubavnom planu 15:42
DŽAK PARA SPREMAN ZA MICIĆA Tim iz Evrokupa zove reprezentativca Srbije za platu kakvu Evropa nije videla 12:08