Alo/M.K. MOGAO SI PORODICU DA ZAVIJEŠ U CRNO Haos u Beloj kući zbog Nece, Super Cveta mu sasula sve u lice, a onda se ubacio i Miki 01:18 Vip 0
Alo/M.K. SVAĐAŠ SE KAO ŽENA Ceo crni sto udario na Necu, Petrući mu poručio ovo, a onda je ocrnio Jelenu 01:01 Vip 0
Alo/M.K. KUPAŠ SE NA 21 DAN Miljan nikad jače udario na Jelenu, pomenuo joj fakultet, a onda se okrenuo ka Neci 00:25 Vip 0
Alo/M.K. POSISAĆU TI KRV Maja zgrožena onim što joj je Bilal rekao, pa mu pomenula Anu, on njoj nije ostao dužan 00:10 Vip 0
Pink/Alo/M.K. NEMAM VREMENA ZA PROŠLOST Oglasila se Dalila nakon Miljanove ispovesti, nećete verovati šta mu je poručila 23:54 Vip 0
Alo/M.K. ČAST MI JE ŠTO TE ZNAM Neočekivani obrt za crnim stolom, Milica toliko nahvalila Jelenu da zadrugari ne mogu da veruju, Miki skočio odmah 23:47 Vip 1
Alo/M.K. TI SI SAMO PROBLEM PECI Jovana Tomić Matora imala savet za Necu, a ovo je rekli Jeleni Golubović 23:33 Vip 0
Alo/M.K. TI SI POKVARENI DŽUKAC Miki Đuričić oštro osudio Necino ponašanje, prozvao njegovo se**ualno opredeljenje 23:03 Vip 0
Alo/M.K. OBOJE STE KVARNI Ivan Marinković opleo i po Jeleni i po Neci, nije ih štedeo, Golubovićka mu nije prećutala 22:52 Vip 0
Alo/M.K. ZBOG NJE BIH VOLEO DA SAM STARIJI Bilal Brajlović u emisiji izjavio ovo za Jelenu Golubović, pa je poljubio pred svima 22:38 Vip 0
Pink/Alo/M.K. OVO NIKO NIJE OČEKIVAO Dejan Dragojevič udario na pola kuće zbog Aleks, urnisao Bilala, a ovo je rekao za Uroša i Miljana 22:22 Vip 0
Alo/M.K. ISPLIVAO ŠOKANTAN SNIMAK Aleks Nikolić lomi sve pred sobom, urniše imanje u Zadruzi i jeca na sav glas 22:15 Vip 0
Alo/M.K. SADA I PLAČE Milica nakon ljubomorisanja Marku, ronila reku suza, a onda joj je Anita stavila so na ranu 22:05 Vip 0
Svet/Alo/M.K. NE BIO JA UROŠU U KOŽI KADA UĐEM Kristijan Golubović se vraća u Zadrugu, otkrio sve detalje, a ovo je poručio Dejanu 21:49 Vip 2
Alo/M.K. MILICA MARKU NAPRAVILA HAOS Veselinovićeva mu nabija na nos što je večerao sa Anitom 21:40 Vip 0
Pink/Alo/M.K. O ALEKSANDRI ZNAM SVE Taki kaže da ima informacije o Aleks Nikolić koje ona ne želi da prizna, pa spomenuo i čokoladicu za Bilala 21:26 Vip 0
Alo/M.K. PRIMORALA GA NA POLJUBAC Milica na sve načine pokušava da natera Marka da je poljubi, pa krenula da ljubomoriše 21:12 Vip 0
Pink/Alo/M.K. ONA SE TRUDILA OKO NJEGA Oglasila se Aleksandrina drugarica i dala svoj sud o njenom intimnom odnosu sa Dragićem 20:58 Vip 0
Alo/M.K. ANA NIKAD VIŠE PONIŽENA Ceo crni sto je napao, Bilal rekao da se ljubio sa njom posle Anite 03:00 Vip 0
Alo/M.K. JA SAM VRIŠTALA Bilal na stubu srama, udario Anitu po gu*i, ona ga nije štedela, a onda se ubacio Miki 02:42 Vip 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
MUŠKARAC PREBAČEN U MRTVAČNICU, PA SPREMLJEN ZA KREMACIJU Kamera snimila neverovatan preokret, ljudi zanemeli od šoka! 12:01 Razonoda 0