Informer/Alo/N.S. STRAŠNO! TO JE STARO 40 GODINA Vesna Zmijanac besna nakon priče da je Kemiša varala sa Bosancem, oglasila se, pa poručila ovo 15:20 Vip 0
Alo/Đ.M. ZATEKAO SAM GA U GAĆAMA! Kemiš progovorio o preljubi koja je tresla javnu scenu decenijama, pevačica ga je varala i to sa ovom uticajnim čovekom 11:20 Vip 0
Alo/N.S. ULOŽIO SAM CELU ŽIVOTNU UŠTEĐEVINU U STUDIO Sofronijević priznao da je poslednji dinar investirao u muzičku produkciju 22:50 Vip 0
Alo/A.J. ODREKLI SU SE SVEGA DA BI ON USPEO Evo kako Aca Sofronijević vraća svojim roditeljima 23:00 Vip 1
Alo/Đ.M. OVO JE SIN DRAGANA STOJKOVIĆA BOSANCA! Nikada ga nismo videli u javnosti, a kažu da ga je ovaj incident naterao da napusti Balkan 22:25 Vip 0
Alo/N.D./Đ.M. POLA NJIH NE ZNA NIŠTA O POSLU Drama u finalu Zvezda Granda, Dragan Stojković Bosanac žestoko potkačio kolege iz žirija 21:58 Vip 1
Kurir/Alo/N.S. SREĆAN SAM ŠTO SAM SEDEO SA NJIMA Aleksandar Sofronijević progovorio sa kim mu je bilo najteže da radi: Mnogo sam naučio od njih! 20:43 Vip 0
Katarina Borisavljević/Alo! ČUVA HARMONIKU OD ZABORAVA Maestro Petar Marić kreirao specijalan izum koji je napravio bum u celom svetu 11:35 Razonoda 0
Alo/A.J. PROCURELA SKANDALOZNA FOTKA Kemiš navalio na Vesnu Zmijanac, počeli da se strasno ljube (FOTO) 17:35 Vip 0
Alo/E.N. UŽAS U NIŠU Muškarac nasmrt pretukao harmonikaša jer nije mogao više da peva 10:58 Hronika 0
Alo/A.M. KEMIŠ JE GLAVNI KRIVAC ZA NJEGOVU KARIJERU Pevač nije mogao da dođe do televizije, a sada je otkrio kako mu se život preokrenuo 17:13 Vip 0
Scandal/Alo/K.G. KUPOVAO JOJ JE NAJLEPŠE HALJINE I KOSTIME Ovo je prava istina o odnosu Lepe Brene i Saše Popovića, a šuškalo se da su bili u vezi 11:06 Vip 0
Blic/Alo/Đ.M. NEKADA I PRETERA Komšije razvezale jezik o Bosancu, ovako se ponaša prema susedima, spomenuli i njegovu suprugu 11:44 Vip 0
Alo/Đ.M. ZORICA I KEMIŠ PRVI PUT U NOVOM VOZU Neočekivano ponašanje poznatog para izazvalo čuđenje svih prisutnih, a evo i šta su uradili (VIDEO) 08:30 Vip 0
24sedam/Alo/A.M. LJUBAVNA PRIČA ZORICE I KEMIŠA! Gledao je kao tetku, a onda je zbog nje ostavio verenicu! 07:30 Vip 0
Alo/K.G. OBAVILI GRAĐANSKU DUŽNOST! Pevačica Zorica Brunclik u pratnji supruga Kemiša došla na glasanje, a njen izraz lica govori sve! (FOTO) 14:29 Vip 0
Grand Online/Alo/K.G. ACA SOFRONIJEVIĆ OTKRIO ESTRADNE TAJNE! Od ovog pevača je dosta naučio, a sa njim je bilo najteže raditi! 11:46 Vip 0
Alo/M. S. ISELILA SAM SE IZ KUĆE ZBOG SVOG OCA! Džidža otvorila dušu o porodičnim tajnama, sukobu sa Cecom, a ovo je izgovorila za Andreanu Čekić! (VIDEO) 12:00 Vip 0
Grandnews/Alo/Đ.M. U VELIKOM JE PROBLEMU! Aca Sofronijević doneo važnu odluku koja će mu promeniti život iz korena! 10:14 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
POSLEDNJI NEDELJNI HOROSKOP U 2024. GODINI Pre nego što uđete u 2025. promenite jednu stvar, od 23. do 29. decembara je ključan pariod 17:29
BIO JE OGROMAN POTENCIJAL, PA ZAIGRAO U TREĆOJ LIGI Stanković u njemu video veliko pojačanje, odigrao osam mečeva u Zvezdi 16:31